Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
Presne na toto stále myslím!!! Ja si to pamätám keď to dávali pred 10 rokmi,stále o tom hovorím,veď presne toto hovorili v dokumente že v roku 2020 začnu tajné vyludnovat.Minaju sa zásoby na zemi,majú všetko spočítané do budúcna....tak som si hovorila no uvidíme v roku 2020 ...a je to tu!!!!
@panelacikova aha tak to všetko vysvetľuje 🤭 kde sa mam nahlásiť aby aj mňa niekto začal platiť? 🤩
@evaachesa taketo cisla mame po tom, co sa za hospitalizaciu na covid platilo nemocnici viac, co sa za kazdeho pozitivne testovaneho davali testovatelovi peniaze navyse, co sa plati za umrtie na covid.
samozrejme to dava priestor k nadhodnoteniu. poznam ludi, ktori boli zaradení medzi umrtia na covid, rpitom na covid nezomreli.
zaujimave je porovnanie s chripkou. clovek ma chripku, dostane infarkt, v umrtnom lste ma napisane, ze zomrel an infarkt.
clovek ma covid, dostane infarkt, v umrtnom liste je rpicina umrtia covid.
asi takto funguju tie cisla.
@panelacikova áno dava . Voľnosť môžu mat teraz . Aby to inšpirovalo tých ostatných ktorí sa estr zaočkovať nedalo . Ale či ta voľnosť bude aj o rok dva to nevie nik . Je len veľmi veľmi dúfam v tom že ozaj sú to len moje konšpirácie a mýlim sa !!! Lebo takto to určite nechcem
Samozrejme ze svet ovláda pár vplyvných ľudí, to sa vie už dávno. Ze vírusy sú umelo vytvárané na znižovanie populácie detto. A kopec iných veci. Len my tu na koňovi s tým asi nič neurobíme 😉
ale este sa vratim k teme - vies z coho som ja nestastny a co mna trapi do buducnosti? Ludia ako ty.. Vies co mna trapi? Ze ludia sa boja viac vakciny ako virusu! Ved to je uplne na hlavu.. Covid zabil za 1.5 roka 4 miliony ludi, to je skoro ako cele Slovensko.. a ludia sa neboja covidu, ale ludia sa boja vakcin??
Ja mam z tohto strach.. ludia potratili rozum, veria kazdej prvej hluposti, co uvidia na socialnych sietach.. Volakedy som si myslel, ze smartfony, ved to je super, kazdy clovek, co sa chce nieco naucit a dozvediet, uz nemusi ist do mesta do kniznice a hrabat sa tam v odbornych knizkach.. teraz mame wikipediu, na youtube strasne vela dobrych edukacnych videi o hocijakej teme... som si myslel, ze jak je to super, ze sa posunieme.. aale ono je to presne naopak.. ludia osprostievaju.. pozeraju a citaju blbosti, rozmyslat sa im chce este menej ako predtym..
je to cele zle.. blbci mavajuci Ruskou vlajkou na namesti v Bratislave a kriciaci o fasistickej vlade.. toto nedopadne dobre.
Každý nech verí čomu chce, autorka tebe odporúčam menej pozerať telku, čítať blbosti a radšej začni viac žiť a užívať si život 😉
Neviem prečo si z toho robíte srandu.Asi preto že ste už zaočkované takže nemáte na výber.
V tom dokumente ktorý som videla ja pred rokmi poukazovali na predošlé " krivdy" spáchané na ľuďoch vládou,armádou a podobnými *.Majú svoj tým,a vypočítané také veci ohľadom zásob až mi to bolo smiešne.Pamatam ako som sa rozosmiala keď ich pán nabonzoval že začnú s tymto cca v roku 2020. Inteligentne že ľudia o tom ani nebudú vedieť. Bolo spomenuté očkovanie.Takze na smiech to veru nie je.
@cubo2 no umreli 4miliony veď už sa začalo s preludnovanim.Naco nám sú starý neproduktivny ľudia??+mladých "zneplodnime"
@cubo2 hmm čo k tomu povedať ? Ono polovica z toho ani nezabil covid ale možno zapal pľúc ktorý zabíjal vždy . A to že teraz nikto neumrel na vakcínu je fajn čo spôsobí o rok dva tri ozaj nikto netuší . No ja verím že nič . A k pandemii .. keby bola tak veľmi nebezpečná ako hovoria tak za ten rok a pol by sa už bol nakazil každý . Ja som ešte nakazená nebola ani moja rodina a vačšinou ľudí čo poznám nebolo . Prečo by sa mal dať ockovat mlady človek ktorý možno covid ani nedostane ? A to nehovorím že som za ten rok a pol cestovala asi 5 krát lietadlom . Astrasne mi bolo smiešne ako na letiskách bolo každé druhé sedadlo prelepené že zakaz sedenia ale že sme v lietadle vedľa seba traja sedeli a jedli bolo fajn a že nás potom do letiskového autobusu narvali ako sardinky bolo tiež ok 😀 Ale sedieť na letisku vedľa niekoho neexistuje 😀😀
ešte raz - načo by robili vírus, ktorý zabije za rok a pol 4 milióny ľudí, keď sa za ten istý čas narodí 120 miliónov ľudí? a ešte vrážali peniaze do vakcín, načo tak zložito???
@sslobodnamama777 ja osobne som sa dala zaočkovať, keďže mam zníženú imunitu. Keby som to dostala nech mam ľahší priebeh. No po oboch vakcinach mi bolo tak zle, ze som rozmýšľala, či som vôbec urobila dobre. 🙄
@cubo2 na kovid nepoznam nikoho kto umrel, po vakcine do dvoch dni jeden a do dvoch tyzdnov druhý, predtym boli zdravi. Mne je jedno ci virus ci vakcina, respektujem druhých, vadi mi ale také spravanie, ktore potlaca zakladne ludske prava, ktore su neodnimatelné a zrazu tu sa veselo popierajú a chystaju ich este viac..vid tie vyhlasky co sa pisu.
Ja som pobozkala kolegu na narodky ktorý mal covid a nedostala som ho pár hodín na to sa šiel testovať bola mi že je pozit. Aj príznaky mal hádam všetky. Ale Vďaka Bohu!
S tou plodnosťou to je asi tak...
15 rokov som nemohla otehotnieť...A bum. Prišla korona, ochorela som zrejme medzi prvými....akurát ešte to moc testovať nevedeli tak to nemám potvrdene....A hneď na to otehotnela a mam krásne zdravé dieťa 😂
Bodaj bolo viac takých lockdownov. 😂😂😂
Môj kamarát nezomrel na covid, ale ze sa pre obmedzenia kvôli covidu a dlhým cakacim dobam nedostal včas k lekárovi. Mal 40 rokov a nebyť covidu mohol tu ešte byť. Ani do nemocnice ho nemohla žena a dieťa prísť pozrieť, zomieral sám...
@emka530 s poslednou vetou uplne suhlasim. Zarámovať. Musime si strazit svoje dusevné zdravie!

@tomikejt všetci sú podplatení. už len čakám, že aj my tu, na MK, sme asi podplatené. tie, ktoré neveríme na takéto hlúposti 😀