Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
@lucka_ke konspirátor Ti odpovie...to len slobodmurári robia prieskum..skusajú.
@lucka_ke zložito ? No predsa aby to nebolo okaté . Aby ľudia uverili smrteľnej pandemii a vakcíne ktorá ma byt akoze záchrana
@cubo2 hej aj ja poznam vela z rozpravania ze umreli na kovid. A ze ma prist zmutovaný silnejší..oveľa. My sme chodili k babke 100 rocnej nechytila.nic, zdrava je. Tak boli ludia na umelej ventilacii z pocutia viem. Ale ze tym ze sa dame vsetci zaockovat praveze virus zmutuje na silnejsí..toho sa bojim.
Keby si ľudia potichučky verili čomu chcú, tak dajme tomu. Jasné, že poniektorí veria úplným sprostostiam. Ale najhoršie je to, že väčšina z nich, to šíri na všetkých sociálnych sieťach s hrdosťou a povýšeneckými štvavými statusmi. Pre mňa to má jednu výhodu, že sa mi otvorili oči a zistila som,, že som mala medzi "priateľmi" aj ľudí, s ktorými by som po ich štvavých a nenávistných príspevkoch o politike, pandémii, migrantoch atď. už na kávu nešla, nemala by som si s nimi čo povedať. Hlavne nie s tými, ktorí to striedajú s príspevkami o tom, akí sú veriaci a ako sa treba modliť. Hnus.
nic nevyriesis, co sa ma stat, stane sa ... takze nesleduj take veci a zit sa ti bude krajsie a lepsie 😉
Ty asi nie si zamestnana a nudis sa doma🤣🙈Ja na taketo sprostosti pocas dna nemam ani cas sledovat nie sa nad tym este zamyslat🙄Netopier v polievke🤣🤣🤣na dnes najlepsii👏👏👌
@tncka tak keď nemáš čas sledovať tak načo reaguješ ? Asi máš čas 😀😀 haha to som odkopírovala od majka spirita😀
Ja sa bojím tiež a veľmi,lebo dobré časy sú nenávratne za nami. A deň za dňom horšie bude.
táto pandémia je dobrá na to, že oddelila blbcov od normálnych ľudí, aspoň niečo pozitívne popri mori negatívneho
ved ja Ta chapem, vsak zakazali ist aj do prirody bez testu, von na ulicu po deviatej vecer, a ze su nezodpovedni kto sa nejde dat testovat atd, su vyhlasky o kotrole pohybu cez mobil, ten nový pokyn MO z 28.jula je divný, no ale my si naozaj musime strazit svoje dusevne zdravie, takze radsej sa tym nezaoberat. Aj tak s tym nic nespravime.
@elizabet173 aké jednoduché, priam geniálne zistenie. Jedni su blbcovia a ti druhí múdry. No super, úplná radost a pozitivna správa naozaj!
Nezaťažuj sa vecami, ktoré neovplyvníš. Strach je najlepší a najjednoduchší spôsob manipulacie človeka.
...aj ja som to videla, este pred splodenim dcery co je uz 9 rokov dozadu sme to riesili, do akeho sveta chceme deti, nakoniec tuzba po dietati bola silnejsia. Vedeli sme uz dopredu ze nieco taketo pride, moznosti bolo samozrejma viac, skratka nic dobre, ano co sa nam zdalo az pritiahnute za vlasy (cela pandemia aj s ockovanim) a skor sme sa v tom case obavali vojny ako takejto pandemie, buducnost nas dobehla ☹ a mame to tu a clovek sa skratka neubrani, ani to nemoze ovplyvnit, nie je to v rukach nas beznych ludi ☹ takze pomoct Ti v tvojom strachu nepomozem, aj ja sa bojim, ale snazim sa brat to tak ako to je ☹ Zivot si uzivame, myslime vsak na vsetky mozne aj nemozne scenare ale nie je to v nasich rukach. Za par mesiacov a rokov bude este horsie ☹ Je to tak naplanovane a nie je to mozne zvratit.
Co sa korona virusu tyka, nikdy som neverila ani neuverim ze pochadza z netopiera, taka nahoda ako delo a pride prave vtedy ked ekonomicka kriza v USA uz zacala a o par mesiacov by nastal ekonomicky kolaps nielen v USA ale aj v EU. Vsetky tie pokusy o zacatie vojny, tiez na spadnutie (situaciu vo svete sme sledovali s obavami niekolko xy rokov a stale sledujeme), vsetko ustalo len tak tak a potom prisla pandemia. Nic dobre nas skratka necaka ☹ Jedna vec je ze nas je vela, druha vec je ze na nakopnutie ekonomiky treba naozaj len vojnu alebo pandemiu takehoto rozmeru. Historia sa skratka opakuje 😢
Inak nechapem taketo depresie zo sveta a zevraj "obmedzenia". Ja sa teda necitim nijako obmedzeny. Vsetko funguje ako ma a keby v obchode ludia nemali rusko tak ani neviem ze nejaky covid existuje.
Staci zatvorit konspiracne stranky vyjst von na slnko. Vsetko zlo sa deje len na socialnych sietach.
@tina4931 no to ja nijako nepopieram a mam take rodiny v okoli a medzi znamymi a velmi ma to mrzi na ludskej urovni - ja fakt nechcem vyzniet necitlivo alebo sa niekoho dotknut zaroven si ale myslim, ze v akejkolvek tazkej zivotnej situacii a tie tu boli aj pred koronou nikomu este nepomohlo verit konspiracnym teoriam, zivit nenavist, verit, ze zivot skoncil a nic dobre ma uz necaka atd.
myslim, ze ludia v historii a mozno aj ty alebo ja alebo nase rodiny uz prezili kadeco ale s pristupom - je to cele zle, nemam chut zit...sa asi potom tazko vstava kazdy den a najblizsich x rokov
Ja som zas videla dokument z pred cias covidovych, kde rozoberali mor (čierna smrť) a aj tam už upozorňovali, že je otázkou času, kedy taka pandémia vypukne znova a ako na ňu nie sme pripravení. Ja som to pochopila tak, že to nie je žiadna konspiracia, ale niečo, čo sa dá Logicky predpokladať. Môj otec raz daaaaavno povedal, keď sme mali doma takú debatu, že teraz už stačí na vytvorenie chaosu jedna ampulka, ktorú hodíš niekde do zdroja pitnej vody.. A netreba ani veľkú vojnu. Čiže o takýchto veciach ľudia rozprávali a konspirovali už dávnejšie, a áno, niektorí z toho urobili už vtedy dokument,kde povedali svoje názory. Daj si skôr otázku, kto je ta žena, údajná doktorka? ze sa dostala k takýmto informáciám? A nebála sa to hodiť do éteru, keď už? A to píšem tak, že tiež si MYSLIM, že tu mohlo ísť kľudne o únik niečoho hoci aj blbym nedopatrením nejakého zamestnanca.
zvlastne ked som sa potrebovala liecit z autoimunitneho ochorenia koli neschopnosti lekarov som si musela sama hradit nakladnu liecbu na sukromnej klinike...a vlastne ked nad tym rozmyslam za kazdy dobry liek aj doliecovanie som musela pekne zakesovat a boli to stovky eur.... a dnes vam za zaockovanie idu davat zmrzlinu dokonca citam ze v cesku sa idu rozdavat i phony, motivacne bonusy 90 evricok za tuto spasu sveta...zvlastne zvlaaaastne :D
@nttnnt No jasne, už vidím tie reči, kedy by bola za úhradu.. Ze je len pre"vyvolenych", ktorí na nu majú..
@oblecenie99 nepochopila si nevadi, ide o to ze vam za nu este idu platit a davat darceky a loterie ked to pride niekomu normalne tak bohuzial....
autorka, vysvetli mi jednu vec- ktorý debil by to robil takto zložito? Predstavme si, že som veľký zlý Bill Gates-ish elitný človek a chcem znížiť populáciu. Čo urobím? Umelo vytvorím vírus, rok ho nechám bujnieť po svete, vyrobím falošnú vakcínu a začnem ľudí naháňať do očkovania? Veď to je tak zbytočne veľa času a námahy pre otázny výsledok... Alebo napríklad kúpim a upravím už existujúci liek, napríklad s účinnou látkou paracetamol, ktorý sa v miliardách tabliet papá každý deň po takmer celom svete a ktorý nikto nebude podozrievať a sám si ho pobeží kúpiť a šupne pre istotu aspoň 2? Takže nemaj strach, pokiaľ sa naozaj niekto pokúša takto ovládnuť svet, je tak hlúpy, že sa mu to určite nepodarí 😉
@oblecenie99 Podobne tomu bolo aj pri epidémii cholery, ktorá na východe Slovenska, vtedy ešte časti Rakúsko-Uhorska, prepukla v roku 1831. Etnologička Zuzana Panczová píše: Medzi poddanými sa šírili názory, že nákazlivosť cholery je dezinformácia šírená ako ďalší spôsob týrania ľudu zo strany panstva (…) Pocit bezmocnosti voči úradnej moci (…) vzbudzuje podozrenie, že cieľom opatrení je v skutočnosti likvidácia obyvateľov. (str. 43, 45).

@sslobodnamama777 ja zas nepoznam nikoho kto umrel na ockovanie a zaockovanych ludi v mojom kruhu poznam DESIATKY. Tiez je pravda, ze mojej rodiny nastastie na kovid nik nezomrel, ale kamoske zomreli obaja babka s dedkom naraz.. velmi smutne.
A co sa tyka tych opatreni nasej vlady, v tom s tebou suhlasim, to je cele zle.. ani to nejdem komentovat.