icon

Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká

12. júl 2021

Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
katkati
12. júl 2021

@nttnnt Neprajem ti tvoju chorobu, ale musíš aj ty pochopiť, že pri tvojej DG predsa nehrozí pandémia.

littlebubble
12. júl 2021

@katulienkax Veď plavárne sú už otvorené 🤷Môžeš ísť.

annamalaga
12. júl 2021

Mať tak tvoje problémy a milión na účte, tak som zahojená.

autor
12. júl 2021

@nttnnt v grecku dávajú mladým od 18-25 rokov 150€ poukaz na zábavu a cestovanie keď sa daju zaočkovať 😅😅😅😅

kakawah
12. júl 2021

Ja som všetko necítala, ale chcem len niečo napísať. Nám v okolí ľudí aj takých čo citaju konšpiračné teórie, mam aj takých, čo pri sopliku utekaju na test, a najradsej by sa ockovali týždenne. Niejedy sme sa zo začiatku aj hadali aj si každý svoje presadzoval, ale hodili sme to všetci za hlavu. Kamaratime sa ďalej, kolegujeme sa v práci ďalej. Ja osobne si precitam a pozriem všetko co mi pride pod ruku, nezatracujem ani jedno ani druhé, vo všetkom je kus pravdy. Nikoho nepresviedcam ani sa nevysmievam. Doma sme si povedali, že nestracame pozitívny, triezvy pohľad na svet, že sa riadime sedliacym rozumom a hlavne žiaden strach, ten je najväčší nepriateľ. Žijeme každý jeden deň naplno. Ja viem, mne sa to ľahko píše, okrem toho zijem v UK, tu to tak necitit ten strach, stres a manipuláciu. A hlavne má stve, ako tu na MK sa k sebe ľudia spravaju, vysmievaju sa jeden druhému atď.

queen_mary
12. júl 2021

Vyhladenie ludstva moze byt!!! Ale skor mi pride, ze zomieraju ti neockovani 🙈

anja27
12. júl 2021

Ja som videla viacero takych aj vystupenie madonny z 2019 aj z oh2012 kde su iste naznaky. Tiez som mala prvotne pocity ako ty. Doteraz zcasti neviem co si mysliet. Svet je zcasti zvrateny to ano urcite existuje skupina ludi ktora ma svoje predstavy o svete myslia si ze su nejaki vyvoleni alebo co a bla bla maju velky majetok a riadia velku cast sveta ale..tym ze sa budeme snepokojovat co bude len pomahame tomu zlemu. Strach je ich nastroj a preto ti radim nepozeraj to zbytocne ako tu uz niekto pisal ty sama osebe s tym nespravis nic. Zi tao aby si nic nelutovala zariad si krasny a stastny svoj zivot a neries. Co sa ma stat stane sa aj nez nasho znepokpjovania. Nic nie je len cierne alebo biele. Na svete nie su len zli ludia ktorym ide o moc alebo o co vlastne..za par dni zabudnes a znova budes zit ako doteraz 🙂

majamat
12. júl 2021

@rainee presne, aj ja takych poznam. nezomreli na covid, ale koli nemu.
na zaciatku roku uvadzali v kontexte s covidom, ze za minuly rok zomrelo o 6tis ludi viac. neviem kolkym napadlo, ze na covid do konca roku zomrelo len 2tisic ludi.

@evaachesa teraz neviem co konkretne mas na mysli. statisticke udaje som neuvadzala, ale vidim, pocujem, vnimam a myslim. ň
úpracujem v DSS a viem kolko ludi na covid zomrelo a kolkych tam zaradili, aj ked nemali. od viacerych, nezavisle na sebe som pocula, ze im pri umrti pribuzneho ( konkretneho cloveka - napr, suseda, uja a pod. ) ponukali zapisat umrtie na covid, lebo ze dostanu peniaze,. to, ze sa za pozitivneho platilo, ved to verejne priznali aj v TV novinach a to, ez sa platilo za hpspitalizaciu viac, aj to sa verejne priznalo a poznam aj zamestancov nemocnic, pripadne moje kolegyne poznaju, preto vedia ake su platby, tusim to spominal aj jedne dr. vo videu na nete.
a viem teda aj kolko ludi zomrelo u nas, tiez kolko zomrelo v dalsich 2 dss - lebo poznam majitelku a v druhom zamestankynu.

mimi2120
12. júl 2021

Keď sa nudíš a ťa trápia blbosti, tak môžeš napríklad začať čítať viac kníh. A hneď aj zistíš že my (ako my všetci) sa píše s y a nie i.

majamat
12. júl 2021

@nttnnt ano, je to tak. ja si kupujem 2 lieky, hoci nemozem za tieto ochorenia. nastastie to zas taka horibilna suma nie je,a le tak 25e to urobi.

oblecenie99
12. júl 2021

@nttnnt o darcekoch netuším, nesledujem, lotérii som pochopila tak, že to môže byť dobrý biznis aj pre neickivaneho, ide o to, prehovoriť naň ľudí a o peniazoch počujem prvýkrát, ja osobne som nič nedostala

tina4931
12. júl 2021

@hiro Mne teda prekážalo nemožnosť ísť z okresu do okresu, neísť na sviatok na cintorín, že nás bolo na pohrebe šesť, že žiadna Veľká noc, všade odo mňa pýtali testy, že som nemohla dieťaťu ísť do obchodu vyskúšať a kúpiť topánky, že mi dieťa nechceli vyšetriť, že som si musela zháňať "normálnych" lekárov, že som neustále niečo musela riešiť s riaditeľom školy, že nemal celý rok pomaly športový krúžok a podobne. Ale v porádečku, vlastne je to normálne a nič sa nedeje.

tina4931
12. júl 2021

@majamat pesne s tými DSS to je tak, mali síce jeden čas teploty a niektorí poz. testy a hneď je to jasné. Lenže ich predtým tesne očkovali proti chrípke, to už nikoho nezaujímalo. Žiadne katastrofické úmrtia sa nekonali.

miskaska
12. júl 2021

@tina4931 moja mama pracuje v ČR domove dochodcov. V novembri sa im tam dostala nakaza. A veru umierali im tam vo veľkom, preriedilo sa im to poriadne. Aj zamestnanci mali važny priebeh, aj ich rodiny.

majamat
12. júl 2021

@miskaska u nas som pocula, ze zomrelo tolko a tolko ludi na covid. to mi dokonca vratnicka hovorila. tak som jej vysvetlila, ze ti ostatní, nezomreli na covid, lebo neiktori boli aj negativni a aj nemali ziadne priznaky, naopak mali zhorsujuce sa ochorenie. aj minule jedna kolegyna pridala 6 ludi k realnemu cislu. a to je clovek, co tam robi. zrazu bolo umrti via o polovicu

hiro
12. júl 2021

@tina4931 Nas okres ma mnoho kilometrov stvorcovych takze sme boli kazdu chvilu niekde v prirode. Pohreby a velka noc ma nijako netrapila. Testy? To bola zalezitost 2 minut. Objednaval som sa a cestou na nakup som sa v tom ci inom zastavil. Takze som mal vkuse platny a nemusel zhanat "normalych" doktorov ci predavacky inych "normalych" ludi. A deti bez kruzkov? No nemali ich. Zase ich maju. Ziadna tragedia.

miskaska
12. júl 2021

@majamat Z cca 120 im zomrelo tak 30 ludi.

majamat
12. júl 2021

@miskaska ok, u nas zo 170 ludi zomrelo 12. dalsia dss z 85 - 5 ludi, dalsie z 25 - nikto-.

tina4931
12. júl 2021

@hiro To si ty, ale iní majú iné možnosti - nemožnosti a sú na tom inak.

tina4931
12. júl 2021

@majamat Ale to sú bežné úmrtia. U nás dávno pred koronou napr. zo 40 ľudí zomreli aj dvaja denne, proste boli obdobia také, kedy každý týždeň niekto umrel. A zase z 300 ľudí zomrelo minimum, tak ako bežne v iné obdobia.

majamat
12. júl 2021

@miskaska u nas jedna skoncila v nemocke s tazkym zapalom pluc, ani nemala covid, naopak ked ho mala, zvladla to s suice s teplotami a kaslom, ale zvladla.
mame aj 90r ludi, dokonca aj cukrovkarku na inzuline s vysokym tlakom, leziacu, ktora ani nemala priznaky, snad len spavost. uz je to 3/4 roka a stale zije a je v rovnakom stave. dalsia vysoky tlak, tiez 90r a jediny priznak 2 dnova unava a bolest hlavy a tiez je ok, taka ako predtym. a aj dalsi. a tito ludia, ked bol u nas covid 2x, uz boli vsetci negativni hoci medzitym ubehlo 5-6m.

anonym0001
12. júl 2021

Staci si precitat knihu Dan Brown - Inferno. Az na to, ze to nezostalo pri fikcii.

tina4931
12. júl 2021

@majamat Tiež to nechápem, u nás veľké zariadenie, veľa pozit. a pri ďašom testovaní zase samí negat. Ale žiadne strašlivé scenáre.

majamat
12. júl 2021

@tina4931 ved to. tych 12, tam nei kazdy zomrel vyslovene na covid, skor s covidom.

- jeden nam nechcel jest ani pit, ani brat leiky. mozno by prezil, keby ho vzali do nemocky a zhydratovali.
- dalsia ( 90r ) uz bola velmi dlho leziaca a v zlom stave, ze je pozitivna sme zistili nahodne a v rovnaky den zomrela, ani nestihla mat priznaky. cize je malo pravdepodobne, ze vobec na covid,
- dalsi mal mnozstvo Dg a zhorsilo sa mu ochorenie srdca, ktore mal uz davno a to je komplikacia akejkolvek vaznejsiej infekcie u ludi s ochorenim srdca.
- a teda dalsi mali zhorsenie v suvislosti s covidom, ale ani jeden z ncih nebol zdravzy a vsetci mali mnozstvo pritazujucich Dg.

- z personalu nemal okrem jednej kolegyne nikto tazky priebeh, ona mala zapal pluc,a le sama priznala, ez mala v poslednej dobe dost stresujuce obdobie, co jej zrejem pritazilo.
teda horucky s bolestami hlavy, svalsva, kaslom a pod aj za tazky priebeh nepovazujem a nechapem preco niekto ano, su to bezne priznaky akejkolvejk infekcie.
podla man je tazky priebeh ak sa pridruzi zapal pkuc, pripadne ak dotycny skonci v nemocnici. a to u nas neskoncil nikto z personalu a to nas bolo 35 pozitivnych.

majamat
12. júl 2021

@tina4931 u nas ronvako. zazila som chripkovu epidemiu u nas a zomrelo podstatne viac ludi, ako na covid

hiro
12. júl 2021

@majamat Na chripku zomiera zo 40-50 ludi rocne. Tak to je zaujimave ze na covid zomru tisice starsich ludi za 3 mesiace ale prave vase zariadenie to obide a viac zomrie na chripku...

tina4931
12. júl 2021

@hiro A to kto ti povedal takú blbosť, že 40-50 ľudí😂 Sa preberte už všetci. Vôbec nie je isté, či tí zmrelí akože na cov. , nezomreli napr. na kompl. chrípky, tie testy boli nepresné . Škála bola pre Europu posunutá, testy mohli zachytiť nielen cov. A nech mi nikto netvrdí, že chrípka sa za tento rok a pol úplne vytratila. Len bola možno chybne diagnot. ako cov.

majamat
12. júl 2021

@hiro no 40-50 😀 ano, mozno v jednom zariadeni. realne na chripku u nas svojho casu zomrelo minimalne 30 ludi len u nas.
akoze nehovorim, nei ej to kazdy rok a teda teraz, ked sa ockuju ( narozdiel od covidu overenou vakcinou ), tak je umrtnost na chripku nizsia.
neviem kde chodite na tie cisla. aspon vidno,a ky odklon od reality mate. ja som si neprecitala neikde na nete zavadzajuce ifo, ja som to zazila.

tina4931
12. júl 2021

Sám ten, kto testy dávno vymyslel sa vyjadril, že ak sa nepoužijú tak ako majú, tak majú mizivú výpov. hodnotu.

majamat
12. júl 2021

@tina4931 je tu ista moznost, ze pri chripke sa umrtie neuvadza ako umrtie na chripku. preco? lebo sa chripka netestuje a nepotvrdzuje testom. ani sa clovek nasledne nepitva, a potom nemaju v rukach dokaz, ez zomreli na chripku. keby sa zaviedli testy na chripku, ako sa zaviedli na covid, este by sme pozerali, co by vyslo, aj ked teraz je to uz bezpredmetne, lebp vdaka karantene aj chripka asi vymizne.