Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
Ja si myslim, ze aj keby tu boli nejake skryte plany vyhubit cast ludstva, tak by vacsiu logiku davalo spravit to opacne. Vsimli ste si ze pristup k vakcinam je v tzv civilizovanejsom svete vacsi? Aka, ak rozmyslam ako tajny vladca sveta, vacsi zmysel mi teda dava "ponechat" ludi ktori sa zaockuju, napr tak ze sa posle supermutacia, ktora ponecha len tych ocko...
Ale vsak je len tato cesta, inaani u nas nebude a zamyslat sa cobude o par rokov treba zit terajskom a rozmyslat co bude za 10 rokov to nevie nikto ja musim zit terajskommam doma autistku a musim riesit aby bolo o nu postarane aj neskor a nie len teraz a viem ze moje deti sa o nu postaraju
Nejdem čítať 6 strán komentov aj ked určitete by to bola zábava 😁 možno to tu niekto už písal . Autorka zamysli sa načo by niekto vymýšľal vírus a pandemiu a očkovanie, prehováral ľudí aby sa očkovali aby im spôsobil neplodnosť alebo neviem či vlastne to ma spôsobiť ....veď sa povinne očkuje každé bábätko , máme 98% zaočkovanost populácie povinnými vakcínami...teda za posledné roky už možno menej možno 96 neviem presne. Tak by to dali do tých vakcín rovno deťom nikto by o ničom nevedel neriešil nikoho by nemuseli prehovárať a vybavené nie? No keďže uz pár rokov dozadu som čítala články ako tu máme pandemiu neplodnosti a ako sa to bude zhoršovať ešte ....tak to fakt museli začať niečo do tých vakcín miešať už pred 20-30 rokmi a teraz to zvalujú na zlý životný štýl 🤣 to len taká moja konšpirácia na dnešný večer 🤫🤭
Ono je zaujímavé že na chrípku umru tisíce ľudí ročne, ale to je ok. Dokonca keď som si dala k Dr pred pandémiou rusko, ostatní pacienti kukali na mňa ako na blázna a určite si mysleli ze mam infekcnu chorobu, nie ze ho mam preto aby som sa nenakazila ja, keďže mam zníženú imunitu. Zrazu príde umelo vypustený covid a zmení nám úplne životy, kto by to tušil...
@tina4931 vsak si kuknite medzi pcr testami som to nasla test ktory rozlisi virus chripky a virus covidu akoze stoji to 99eur a v popise je uvedene ze inak nie je mozne tieto virusy rozlisit. Tak bud klame a zavadza predajca tychto testov ktore su ale oficialne tak isto ako ag a pcr alebo niekto iny.. 🙈
Inak viete co ma tesi tato diskusia je asi prva na tuto temu ktoru vidim kde sa nehadaju ludia neurazaju a neosocuju sa a nedelia sa na ocko a neocko atd..preco to takto nemoze sakra byt stale? Nech uz ma kazda strana svoju pravdu ale preco sa urazat vzajomne. Mali by sme byt sudrzni a ohladuplni v kazdom ohlade nielen skrz pandemie. To len take male zamyslenie na mna prislo 😁
To video som videla. Prave vcera. Ano, je pre niektore osoby mierne znepokojive a popravde aj ja som sa nad tym zamyslela, ale....na druhej strane sa treba zamysliet nad tymto....ak by slo o tak vaznu vec, akou je genocida ludstva, ako to tam nazvala, ozaj by o tom.prisla referovat do nejakej relacie, produkovanej americkou produkcnou spolocnostou doktorka, ktora zije v ustrani a dokonca este aj povie kde (omg) a odleti si na lietadielku do svojej skryse v nadeji, ze domov pride ziva? To ozaj? Ak sa nieco deje a kuje, tak o tom my plebs, ani nemame sancu a vsetci nepohodlni by sli z cesty skor, nez by zapli podobne relacie kamerky...si myslim..ale.mozem sa aj mylit😉
Zlý ujo iluminat dá povedzme milión na vývoj a vypustenie vírusu do sveta, ale prostredníctvom farma biznisu na jeho zastavení formou vakcinácie, testov atď zarobí miliardy 😉 To je zas moja mala konspiracia na dobrú noc....
a mozno sa elity chcu iba zbavit idiotov a davaju nam teraz vo vakcinach protilatky na nejaky buduci silnejsi virus, ktory uz teraz maju pripraveny, aby sa vas ostatnych zbavili a trochu to tu preriedili 😂 👽
Videla si tento film https://www.csfd.cz/film/273515-nakaza/prehled/? Keď nie, pozri si, isto! A hlavne sa sústreď na ten rok, kedy to bolo natočené! To je tiež dôkaz, že nás ovláda skupinka 5 ľudí, vrátane Gatesa, samozrejme a tu dovolili takýto bububu film natočiť 10 rokov pred vypuknutím pandémie covidu. Mimochodom, organizovala si nikedy tábor, školský výlet alebo také čosi? Lebo keď nie, tak chápem, že si dokážeš myslieť, že celý svet ovláda 10 vyvolenných. Ďalšia vec, zažila si niekedy, ako fungujú média? Ako funguje čaro strihu, prekrúcanie faktov, vieš ako funguje facebook, instagram, youtube …vieš, že všetky sociálne siete žijú len z tvojej pozornostia ponúkajú ti IBA to, čo tvoju pozornosť udrží čo najdlhšie? Ty si sen každého konšpirátora! Svatá prostoto!!! 🤦♀️
@rainee s tým rúškom ináč súhlasím, spomínam si pred par rokmi, klasika chrípková sezóna čakala som u doktorky, mala preplnená miestnosť, všetci kaslali, kychali, smrkali a do toho všetkého prišla jedna žena s rúškom, vtedy niečo neslichane, no kukali sme na ňu ako na chodiacu lepru, a keď teraz sa tak nad zamyslím, ona jediná bola normálna, lebo sa bud chránila pred nami alebo proste bola ohladuplna a nechcela inych ešte viac nakaziť
@panelacikova ved prave toto si vravim ze oni predsa nenechaju zit ludi, co idu proti ich voli, ked tak , ochrania '';si svoje hlupe ovce''....ked uz hovorime o takomto, genocide
Prosím pošli mi ten link aj do súkromnej správy veľmi ma zaujímajú tieto veci. Nepríde mi všetko tak náhodne ako to prezentujú
@euie tak premyslam aj ja, ved oni si ochrania len svoje ovecky a nie spolocnost ''rebelov''
@anja27 nie je prva ktora pouzila masky na tvar. takych videoklipov uz bolo...

@majamat Ale niektorým sa proste vysvetliť nedá🙂 A také klamstvo ako v českej tv vraveli, že tento rok nezaznamenali žiadny prípad chrípky.🙈 Tomu môže uveriť len hlavu padnutý, ktovie koľko z tých cov. boli vlastne aj chrípky.