Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
Madonna ma aj pesničku Iluminati, pozrite preklad, tiež sa to dá vysvetľovať rôzne 😉 tiež je často považovaná za ich členku, veľa bolo už o tom písané.
@rainee o aj tie olympijske hry v Anglicku s tymi detmi a sestrickami, alebo otvorenie tunela v Svajciarsku co tak na fb postovali, to tiez bolo divné.
to najdes na youtube si myslin, hned ako to das ze olympijske hry anglicko alebo otvorenie hotela vo svajciarsku
.ja som to ani cele nepozerala, take cele spatné.
@sslobodnamama777 ale o čo tam ma akoze ísť ? Čo je tam divne na olympijských hrách ?
vlastne treba dat vystupenie anglicka na OH program ceremonial, alebo take daco..no vsak ich ceremonial co predviedli. to si treba naklikat.
@sslobodnamama777 pozerám … tie sestričky s posteľami . No zvláštne. Vtedy bol aký zámer takéhoto výstupu ? Čo tým chceli povedať ? 😀
neni to vobec pekné predstavenie, tak som to len posuvala rychlo, neviem, ale aj daka obluda sa tam vznasala, no divne to je neviem ako to vlastne suviselo s OH..niekto to zdielal na fb ked bol zaciatok kovidu, ze páni tohto sveta dopredu oznamuju svoje plany..mozno to ma iste nejake vysvetlenie co tym chceli povedat.
@sslobodnamama777 a to otvorenej hotela kde nájdem ? … to teda netuším ani ja aký to malo súvis s Olympijskými hrami .. bolo to nechutne predstavenie
To odkedy sa oznacuju diskusie ako zavadzajuce? 😁 a iba tie skrz covid. No MK to uz tiez riadne hrabe. Asi odchadzam aj z tadeto sa mi zda..
vidis, clovek uz nemoze napisat a vyjadrit svoje obavy a pocity aj ked to je strach ...no mk je to iste co fb, tak to video zo svajcu mi tiez na fb doslo, ani to nepozeraj, to otvarali nejaky most a ukazali aku maju predstavu zivota, daky certi tam boli skoda casu. treba si naozaj chranit psychiku, nepozerat take veci radsej.
@anja27 lebo MK pozná celu skutočnú pravdu tejto pandemie a všetko negatívne je len zavádzajúce 😂👍🏼
@anja27 To ukazka ake je skodlive to sirenie bludov a klamstiev. Uz nebude dolezite ci vobec daka macka existovala (vsak ludia aj tak klamu, davno ju zabila a zahrabala aby neboli dokazy) ale kazdy bude riesit to tyranie. Ludia si neuvedomuju ze sirenim neoverenych a nepravdivych sprav robia zlo.
Hadam teraz uz aspon niekto pochopil preto je tam hore napisane: "Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky."
@hiro ale to potom moze byt kazda diskusia chapete..ja viem ze ludia siria aj totapne bkudy najma okolo korony. Ale nie vsetci su taki. Niektori proste neveria aj na zaklade svojich negativnycb skusenosti apod. Riesia veci realne zo zivota. Preto nid je vhodne vsetlych hadzat do jedneho vreca.

@bublinka1426 toto je len jeden odsek z toho "Not everyone is coming to the future
Not everyone is coming from the past
Not everyone can come into the future
Not everyone that's here is gonna last, gonna last"