icon

Som nízka a veľmi ma to trápi

littlewoman458
13. dec 2022

Mám 153 cm a všetci aj rodina sa mi za to smejú. Máte nejaké vychytávky ako vyrásť?

Strana
z2
viestta
13. dec 2022

@littlewoman458 kolko mas rokov?

zuzanaokasova
13. dec 2022

@littlewoman458 len sa s tým naučiť žiť...ja mám 156cm a manžel 196cm 🙈

danieladeley
13. dec 2022

@zuzanaokasova ved to je ake mile 🙂 ako, aj tak s tym uz nic nenarobis, predpokladam, ze uz nie si v puberte.

miadi
13. dec 2022

Tak im povedz “ dobreho je vzdy malo.” Alebo na nich “ velke telo maly rozum. “ alebo “ ake narastlo , take je.”

miadi
13. dec 2022

Alebo Ja mozem mat s opatkamy aj 160cm a vy si ako zvyšite eq a iq ?

tinaslukaskom
13. dec 2022

@zuzanaokasova presne jak ja s manželom ja 156 on 196 😁

anjelicek26
13. dec 2022

Ja mam 153cm a dcera 152cm (uz nerastie, ma 16), ostatne deti tiez rastu vsetky pekne na 3-7 percentile a vysoky u nas proste nebude nikto no...treba si uvedomit, ze kvalita zivota sa vyskou nemera... je to o tvojom vnutornom pristupe... dom sme si postavili tak, ze mame vsetko nizsie, aj v kupelni, aj v kuchyni, proste doma je mi to vsetko pohodlnne a ked nieco potrebujem dat dole v obchode, staci otvorit usta ;) Auta sa dnes daju krasne nastavit, muzi maju navyse voci malym zenam ochranarske pudy 😂 Deti boli vsetko spontanne porody, velmi rychle, ani tu problem nebol... neviem, ake vidie negativa okrem toho, ze ti doma nedaju pokoj, to si skus s nimi sadnut a ak ti to fakt nejako ublizuje - tak im to povedz, ze to tak je...niektore taketo "domace" postuchovance sa beru ako vtipne, len nie vzdy proste su... nebudes s nimi aj tak zit vecne.

mell27
13. dec 2022

@littlewoman458 Mám pocit, že mužom práve nízke ženy imponujú. 😊 A dobrého veľa neurastie, ber to tak 😃

zuzinka888
13. dec 2022

Zaruceny sposob ako vyrast su opatky alebo platforma. Nizke zeny posobia velmi mlado. Mam kamosku 40 a bezne sa stava, ze od nej pytaju obcianku ked kupuje vino. Tvar bez vrasok fakt posobi ako by mala 20- hned by som menila.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
nely1704
13. dec 2022

@littlewoman458 jasne treba dat najavo, že Ty si s tým OUKEj lebo dobrého veľa nenarastie a komu sa nepáčiš, nech sa na Teba nepozerá !
Nemaj z toho žiadny komplex a treba sa naučiť, ako zhasiť takéto reči...ako by to vyzeralo na svete, keby v sme boli všetci rovnakí?!

buberova
13. dec 2022

Pozri sa na Jennu Ortegu.. ako sa o nej teraz hovorí a ľudia sú z nej paf a tiež je z tých nižších 🙂

mirka438
13. dec 2022

@zuzanaokasova ja mam 153 a moj muz 195 😂

malulienka
Autor odpoveď zmazal
liljana
13. dec 2022

Vysoki muzi idu po malych partnerkach, vid hore. Ked si das velke stekle, hned mas 160 cm.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
bennn
13. dec 2022

@liljana ani nie že idú po nízkych... ale vela toho nenarobia so svojou výškou... chlapi neriešia výšku ako ženy... čo nesmie byť ani rovnako vysoká pomaly ako partner...

h2
13. dec 2022

@littlewoman458 Buď rada, že si žena. Ver tomu, že nízky chlap to má podstatne horšie.

martina1985ba
14. dec 2022

Ja mam zas 180 cm a chcem byt nizka. Som ako taka obryna. Mate nejake tipy?

mnamko
14. dec 2022

@zuzanaokasova aj mi tak

zuzanaokasova
14. dec 2022

@nikto2234 mne nízky muži nič nehovoria...vždy som mala vysokých chlapcov 😅 neriešim ako to iný vnímajú. Nie sme sami... opätky pomôžu...

zuzanaokasova
14. dec 2022

@martina1985ba musíš sa s tým zmieriť 🤣 posli 10cm... mne by sa zišli 😅

valeria_h
14. dec 2022

To sú tak prízemní ľudia že až. Ja mám 175 cm a mne sa zase smejú, že bože aká som ako týždeň pred výplatou. Čo je lepšie 🙈 kašli na nich.

liusa82
14. dec 2022

ja mám tiež cca 158 tak do 160 ale viac určite nie.Tiež nechápem ako je možné,že raz mi ukáže viac a raz menej.Ale to je jedno aj tak to nezmeníš.A ja budem radšej osobne menšia ako väčšia.Ked chceš vyrásť dáš si štekle,ale ak si moc vysoká čo si nohy odrežeš? a navyše menšie baby sú také detskejšie,jemnejšie.Teda pokial si zároveň aj štíhla budeš vyzerať dlho mlado.Mne vždy typuju cca 20 alebo lahko nad 20 viac mi ešte nikto nikdy netypoval a vo februari budem mať 34.Za to som teraz ozaj rada a vdačná🙂

majki_ki
14. dec 2022

@littlewoman458 predpokladám, že ešte budeš mladučká, tiež som sa do istého veku mojou výškou trápila a bola často terčom vtipov, mám 158 cm, no postupne som sa s tým zmierila a v ničom má to neobmedzovalo, dokonca som tiež vždy mala vyšších priateľov a aj môj manžel nepatrí medzi najnižších 🙂 je mu sa to páčilo

zuzanaokasova
14. dec 2022

@liusa82 veru, to je pravda...mne tiež menej hádajú okolo 35. oslovila som v pondelok 41.

ravador
14. dec 2022

@littlewoman458 Byť nízka žena je úplne v pohode. Byť nízky chlap? To by som už pochopil, prečo máš z toho depky. A ak nemáš tak 13, už viac nevyrastieš. Nič si z toho nerob. Väčšinu chlapov tvoja výška nezaujíma. A ak ťa to netrápi kvôli tomu čo hovoria ostatní, ale kvôli tomu ako to vnímaš ty, ver mi, že z pohľadu ženskej atraktivity sa ti mohli stať oveľa horšie veci 😀

jaden
14. dec 2022

@anjelicek26 koľko meria tvoj manžel?

valeria_h
14. dec 2022

@martina1985ba Toto si musíš nastaviť v hlave. Obryňa nie si. Koľko nádherných modeliek, herečiek má takú výšku a aj vyššie sú.

liloastitch
14. dec 2022

Na to si zvykneš. Našich celý život baví posielať mi "vtipné sms" keď prší alebo je zima, že si mám dávať pozor na prízemné mrazy a hlboké mláky 😃 ja už sa na tom zasmejem. Muža mám vysokého 200 cm ( ja mám 150cm) ten si zo mňa tiež občas uťahuje. Najradšej mi hovorí, že sa mu mám pozerať do očí keď s ním rozprávam 😂 . Ja sa mu občas tiež smejem, že mu nohy trčia z postele a všade si hlavu búcha... Nauč sa v tom hľadať pozitíva ( aj keď ich veľa nie je). Mne sa hrozne páči ako má môj muž oslovuje. Hovorí mi " maličká" a tak milo to vyznie až sa roztápam z toho 😁😁😁

Strana
z2