Som nízka a veľmi ma to trápi
Mám 153 cm a všetci aj rodina sa mi za to smejú. Máte nejaké vychytávky ako vyrásť?
@littlewoman458 len sa s tým naučiť žiť...ja mám 156cm a manžel 196cm 🙈
@zuzanaokasova ved to je ake mile 🙂 ako, aj tak s tym uz nic nenarobis, predpokladam, ze uz nie si v puberte.
Tak im povedz “ dobreho je vzdy malo.” Alebo na nich “ velke telo maly rozum. “ alebo “ ake narastlo , take je.”
Alebo Ja mozem mat s opatkamy aj 160cm a vy si ako zvyšite eq a iq ?
@zuzanaokasova presne jak ja s manželom ja 156 on 196 😁
Ja mam 153cm a dcera 152cm (uz nerastie, ma 16), ostatne deti tiez rastu vsetky pekne na 3-7 percentile a vysoky u nas proste nebude nikto no...treba si uvedomit, ze kvalita zivota sa vyskou nemera... je to o tvojom vnutornom pristupe... dom sme si postavili tak, ze mame vsetko nizsie, aj v kupelni, aj v kuchyni, proste doma je mi to vsetko pohodlnne a ked nieco potrebujem dat dole v obchode, staci otvorit usta ;) Auta sa dnes daju krasne nastavit, muzi maju navyse voci malym zenam ochranarske pudy 😂 Deti boli vsetko spontanne porody, velmi rychle, ani tu problem nebol... neviem, ake vidie negativa okrem toho, ze ti doma nedaju pokoj, to si skus s nimi sadnut a ak ti to fakt nejako ublizuje - tak im to povedz, ze to tak je...niektore taketo "domace" postuchovance sa beru ako vtipne, len nie vzdy proste su... nebudes s nimi aj tak zit vecne.
@littlewoman458 Mám pocit, že mužom práve nízke ženy imponujú. 😊 A dobrého veľa neurastie, ber to tak 😃
Zaruceny sposob ako vyrast su opatky alebo platforma. Nizke zeny posobia velmi mlado. Mam kamosku 40 a bezne sa stava, ze od nej pytaju obcianku ked kupuje vino. Tvar bez vrasok fakt posobi ako by mala 20- hned by som menila.
@littlewoman458 jasne treba dat najavo, že Ty si s tým OUKEj lebo dobrého veľa nenarastie a komu sa nepáčiš, nech sa na Teba nepozerá !
Nemaj z toho žiadny komplex a treba sa naučiť, ako zhasiť takéto reči...ako by to vyzeralo na svete, keby v sme boli všetci rovnakí?!
Pozri sa na Jennu Ortegu.. ako sa o nej teraz hovorí a ľudia sú z nej paf a tiež je z tých nižších 🙂
@zuzanaokasova ja mam 153 a moj muz 195 😂
Vysoki muzi idu po malych partnerkach, vid hore. Ked si das velke stekle, hned mas 160 cm.
@littlewoman458 Buď rada, že si žena. Ver tomu, že nízky chlap to má podstatne horšie.
Ja mam zas 180 cm a chcem byt nizka. Som ako taka obryna. Mate nejake tipy?
@zuzanaokasova aj mi tak
@nikto2234 mne nízky muži nič nehovoria...vždy som mala vysokých chlapcov 😅 neriešim ako to iný vnímajú. Nie sme sami... opätky pomôžu...
@martina1985ba musíš sa s tým zmieriť 🤣 posli 10cm... mne by sa zišli 😅
To sú tak prízemní ľudia že až. Ja mám 175 cm a mne sa zase smejú, že bože aká som ako týždeň pred výplatou. Čo je lepšie 🙈 kašli na nich.
ja mám tiež cca 158 tak do 160 ale viac určite nie.Tiež nechápem ako je možné,že raz mi ukáže viac a raz menej.Ale to je jedno aj tak to nezmeníš.A ja budem radšej osobne menšia ako väčšia.Ked chceš vyrásť dáš si štekle,ale ak si moc vysoká čo si nohy odrežeš? a navyše menšie baby sú také detskejšie,jemnejšie.Teda pokial si zároveň aj štíhla budeš vyzerať dlho mlado.Mne vždy typuju cca 20 alebo lahko nad 20 viac mi ešte nikto nikdy netypoval a vo februari budem mať 34.Za to som teraz ozaj rada a vdačná🙂
@littlewoman458 predpokladám, že ešte budeš mladučká, tiež som sa do istého veku mojou výškou trápila a bola často terčom vtipov, mám 158 cm, no postupne som sa s tým zmierila a v ničom má to neobmedzovalo, dokonca som tiež vždy mala vyšších priateľov a aj môj manžel nepatrí medzi najnižších 🙂 je mu sa to páčilo
@liusa82 veru, to je pravda...mne tiež menej hádajú okolo 35. oslovila som v pondelok 41.
@littlewoman458 Byť nízka žena je úplne v pohode. Byť nízky chlap? To by som už pochopil, prečo máš z toho depky. A ak nemáš tak 13, už viac nevyrastieš. Nič si z toho nerob. Väčšinu chlapov tvoja výška nezaujíma. A ak ťa to netrápi kvôli tomu čo hovoria ostatní, ale kvôli tomu ako to vnímaš ty, ver mi, že z pohľadu ženskej atraktivity sa ti mohli stať oveľa horšie veci 😀
@anjelicek26 koľko meria tvoj manžel?
@martina1985ba Toto si musíš nastaviť v hlave. Obryňa nie si. Koľko nádherných modeliek, herečiek má takú výšku a aj vyššie sú.
Na to si zvykneš. Našich celý život baví posielať mi "vtipné sms" keď prší alebo je zima, že si mám dávať pozor na prízemné mrazy a hlboké mláky 😃 ja už sa na tom zasmejem. Muža mám vysokého 200 cm ( ja mám 150cm) ten si zo mňa tiež občas uťahuje. Najradšej mi hovorí, že sa mu mám pozerať do očí keď s ním rozprávam 😂 . Ja sa mu občas tiež smejem, že mu nohy trčia z postele a všade si hlavu búcha... Nauč sa v tom hľadať pozitíva ( aj keď ich veľa nie je). Mne sa hrozne páči ako má môj muž oslovuje. Hovorí mi " maličká" a tak milo to vyznie až sa roztápam z toho 😁😁😁

@littlewoman458 kolko mas rokov?