icon

Som prekvapený obsahom diskusného fóra

micusa2222
5. apr 2024
pribinak
5. apr 2024

Kľud ….mnohe vymýšľajú aj admini, aby to tu “zilo”

lalala2020
5. apr 2024

@pribinak wtf? Fakt?😳😂

martinkatinka
5. apr 2024

A z ktoreho takeho pribehu si v soku?

svokrinjazykmonika
5. apr 2024

@micusa2222 ja tiež. Veľa krát ani neverím. Ako teraz čo muž čakal dieťa v osade. Jednoducho neuveriteľné. Príšerné. Možno je to vymyslené, ale možno aj nie 🤔 Len ma mrzí že sa málokedy dozvieme aj ako tieto situácie dopadnú.

pribinak
5. apr 2024

@lalala2020 fakt 😁

buberova
5. apr 2024

Pre mňa je to tiež také okno do toho, čo iní ľudia riešia... Ja mám svoj pokojný život vysporiadaného bezdetného dospeláka, aj moji najbližší majú také obyčajné životy, tak je zaujímavé si prečítať aké situácia v živote zažívajú ostatní

gabrm
5. apr 2024

@micusa2222
Áno tiež si myslím,že veľa tém tu je vymyslených,je väčšia sledovanosť,viac kliknutí a tým pádom aj viac peňazí za reklamu. Tak isto určité diskutujúce,keď si všimneš,tak určité diskutujúce sa zapájajú do každej diskusie,ako keby mali za to zaplatené. Lebo keď má žena doma deti a domácnosť,tak neverím že by mala toľko času celý dej ešte aj sem písať.

h2
5. apr 2024

@gabrm Ja sa tu zapájam dosť často a ver tomu, že zaplatené to nemám. Čím chcem jemne naznačiť ľuďom z modrého koníka, že ak by chceli za toto platiť, ak by hľadali nejakého zamestnanca, ktorý sem bude prispievať a dostávať za to plat, tak sa hlásim. ✌🏻😂

221girl
5. apr 2024

@micusa2222 co ja viem, ked otvoris oci a pozries sa co dokazuju ludia vo svojom okoli pod tym pozlatkom s ktorym sa prezentuju... tak ja tomu uz aj verim

h2
5. apr 2024

@micusa2222 Ja som si vďaka príbehom z modrého koníka začala viac vážiť svoj život, svoj vzťah... lebo keď čítam, ako mnohé slovenské ženy žijú a hlavne s kým, tak som vážne rada, že nie som v ich koži.
A z ktorých príbehov konkrétne si v šoku?

aurora33
5. apr 2024

@h2 absolútne suhlasim 🙂

ana82
5. apr 2024

no ja som konkrétne v šoku z príspevku, kde pani píše, že plánovane otehotnela a keďže čaká dvojičky zvažuje potrat 🙄 neviem to rozdýchať

h2
5. apr 2024

@ana82 Toto aj mňa dorazilo, ani som tam nepísala. Ešte tam boli aj komentáre, ako ju chápu atď. No ja nechápem! A to nie som a priori proti potratom, ako takým. Ale aby o tom uvažovala žena v jej situácii?!!! 😧

rusalinka
5. apr 2024

@pribinak prosím nevymýšľaj si.
@lalala2020 nie, admini tu témy nezakladajú.

ana82
5. apr 2024

@h2 aj ja sa doslova premáham, aby som jej tam čosi nenapísala😖
keby neplánovane otehotnela, tak pochopím je v šoku, a keď čítam jej argumenty je mi na vracanie ...len materiálno...

dada4
5. apr 2024

Ja niekedy neverím čo všetko tu nájdem.
Ale momentálne má najviac obťažujú politické sra?ky....

ana82
5. apr 2024

@h2 už som to nevydržala🙈🙉

anketkarka
5. apr 2024

No čo Ti na Tvoj problém máme poradiť? Jedine rozvod alebo rozchod. Lebo to je tu na bežnom poriadku radiť. A tak isto rady od veci. Ako tá moja teraz 😂😂😂

buberova
5. apr 2024

@ana82 pošlite mi prosím link na diskusiu :D Díík

gabrm
5. apr 2024

@h2
Vidíš a teba som nejako neregistroval. Ale iné Nicky čakám akosi automaticky pri každej téme. 😀