Som prekvapený obsahom diskusného fóra
@pribinak wtf? Fakt?😳😂
A z ktoreho takeho pribehu si v soku?
@micusa2222 ja tiež. Veľa krát ani neverím. Ako teraz čo muž čakal dieťa v osade. Jednoducho neuveriteľné. Príšerné. Možno je to vymyslené, ale možno aj nie 🤔 Len ma mrzí že sa málokedy dozvieme aj ako tieto situácie dopadnú.
@lalala2020 fakt 😁
Pre mňa je to tiež také okno do toho, čo iní ľudia riešia... Ja mám svoj pokojný život vysporiadaného bezdetného dospeláka, aj moji najbližší majú také obyčajné životy, tak je zaujímavé si prečítať aké situácia v živote zažívajú ostatní
@micusa2222
Áno tiež si myslím,že veľa tém tu je vymyslených,je väčšia sledovanosť,viac kliknutí a tým pádom aj viac peňazí za reklamu. Tak isto určité diskutujúce,keď si všimneš,tak určité diskutujúce sa zapájajú do každej diskusie,ako keby mali za to zaplatené. Lebo keď má žena doma deti a domácnosť,tak neverím že by mala toľko času celý dej ešte aj sem písať.
@micusa2222 co ja viem, ked otvoris oci a pozries sa co dokazuju ludia vo svojom okoli pod tym pozlatkom s ktorym sa prezentuju... tak ja tomu uz aj verim
@micusa2222 Ja som si vďaka príbehom z modrého koníka začala viac vážiť svoj život, svoj vzťah... lebo keď čítam, ako mnohé slovenské ženy žijú a hlavne s kým, tak som vážne rada, že nie som v ich koži.
A z ktorých príbehov konkrétne si v šoku?
no ja som konkrétne v šoku z príspevku, kde pani píše, že plánovane otehotnela a keďže čaká dvojičky zvažuje potrat 🙄 neviem to rozdýchať
@pribinak prosím nevymýšľaj si.
@lalala2020 nie, admini tu témy nezakladajú.
Ja niekedy neverím čo všetko tu nájdem.
Ale momentálne má najviac obťažujú politické sra?ky....
No čo Ti na Tvoj problém máme poradiť? Jedine rozvod alebo rozchod. Lebo to je tu na bežnom poriadku radiť. A tak isto rady od veci. Ako tá moja teraz 😂😂😂

Kľud ….mnohe vymýšľajú aj admini, aby to tu “zilo”