Som proti noseniu rúšok v obchodoch
Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?
Ta predavačka ta musela upozorniť, keďže by mohla za teba dostať pokutu...bolo to v jej záujme a nabudúce by to mohlo byť aj v tvojom...myslím si, že by si nechcela byť na druhej strane a platiť za niekoho pokutu pre debilné rusko 🤔
Moja zlata nastuduj si nieco o infekcnych ochoreniach, o ich sireni obzvlast ak ide uz o verejne zdravie prv nez sa tu zacnes ohanat zakonmi. Typicky sebec len ja a ja a na co by som brala ohlad na druhych. Slovo empatia je pre teba cudzie slovo. Lebo 10-20 min ta to zabije.
Takych tu uz bolo....skoda reci...ze ja som.tu zabludila do tejto debaty...ja neviem a ty si myslis ze ostatni ich milujeme nosit????
@jana_eyre_2 a keď sa nakazí niekto blízky,tak potom natáčajú dojímavé videá o tom,ako sa mýlili🤣
ako tymto sa chvali🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Suhlas, len potlesk by inde trebalo asi po tvari🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@cucoriedkacucoriedka
Mam rada ked sa za svoju pravdu biju anonymne prispevky na diskusnych forach 🙄
Ono na niektorých obchodoch je to zle napísané. Napr. Vstup len s rúškom. Mám ho mať na brade, čele, v ruke vo vrecku? Správne by malo byť Vstup len so zakrytými dýchacími cestami.
Neznesies 10 minút rusko na tvári....A koli takým musia byt lekari a sestričky v skafandroch celú 12 hodinovu smenu v nemocnici ......Smutné
To je úplne v poriadku, že s tým nesúhlasíš. Ani si ho nemusíš dávať, ale ani nemusíš chodiť do obchodu. Nikto ťa nenúti aby si navštevovala obchody. Ty si asi len ďalšie teliatko na rozprúdenie diskusie, že?
@dibarbora aj rozmyslas nad tym co si napisala? ze nie na margo predavaciek a tich co to musia mat kvoli praci? ja robim doma takze kvoli praci to nemusim mat, nosim ho len na tych par minut do obchodu lebo ma to nezabije a je to aj z ucty a respektu k tym, co v tom musia byt cely cas v praci.....
@dibarbora hlavou proti muru...ignorancia...sebectvo....urcite si zapalis aj tam kde nemas....ozves sa tam kde nemusis...vela stastia
@ofzuza Presne tak, zdravotníci ani nemusia sterilizovať a dezinfikovať pomôcky po každom pacientovi. Prečo by mali dýchať tie chemikálie a nicit si poozku?🙂 Preco by holic nemohol holit s tou istou nevycistenou britvou vsetkych? Ved ma na to pravo......
@cucoriedkacucoriedka nefajčí.,nepijem,nedrogujem .
Ale sex mám tam kde nemusím-závidíš?
Automaticka pokuta vsetci nosia len jeden emental sa najde co je totalny ignorant, predpokladam, ze kazdy co si neda rusko nieje ani zaockovany, tento sprosty narod to je daco neskutocne
@dibarbora mojaaaaa.jasne ze zavidim....ani nevies ako...a hlavne tvoju inteligenciu....tak si uzivaj....a dufam ze aj s ochranou😆😆😆
@cucoriedkacucoriedka nie som tvoja.
A o moju inteligenciu sa naozaj obávať nemusíš.

@0martina0 tebe len zatlieskat