icon

Som proti noseniu rúšok v obchodoch

25. aug 2021

Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@0martina0 tebe len zatlieskat

adriena9
25. aug 2021

Ta predavačka ta musela upozorniť, keďže by mohla za teba dostať pokutu...bolo to v jej záujme a nabudúce by to mohlo byť aj v tvojom...myslím si, že by si nechcela byť na druhej strane a platiť za niekoho pokutu pre debilné rusko 🤔

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
felycity
25. aug 2021

Moja zlata nastuduj si nieco o infekcnych ochoreniach, o ich sireni obzvlast ak ide uz o verejne zdravie prv nez sa tu zacnes ohanat zakonmi. Typicky sebec len ja a ja a na co by som brala ohlad na druhych. Slovo empatia je pre teba cudzie slovo. Lebo 10-20 min ta to zabije.

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

Takych tu uz bolo....skoda reci...ze ja som.tu zabludila do tejto debaty...ja neviem a ty si myslis ze ostatni ich milujeme nosit????

dusankomoj
25. aug 2021

@jana_eyre_2 a keď sa nakazí niekto blízky,tak potom natáčajú dojímavé videá o tom,ako sa mýlili🤣

jeennyv
25. aug 2021

ako tymto sa chvali🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Suhlas, len potlesk by inde trebalo asi po tvari🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
@cucoriedkacucoriedka

kitycat
25. aug 2021

Mam rada ked sa za svoju pravdu biju anonymne prispevky na diskusnych forach 🙄

palisko
25. aug 2021

Ono na niektorých obchodoch je to zle napísané. Napr. Vstup len s rúškom. Mám ho mať na brade, čele, v ruke vo vrecku? Správne by malo byť Vstup len so zakrytými dýchacími cestami.

simonah73
25. aug 2021

@0martina0 wau, a nechodis do tych obchodov len preto, ze skusas, ci ti to prejde? v siestich obchodoch za den uz si ani nepatamam kedy naposledy som bola....

dibarbora
25. aug 2021

@0martina0 ja robím rovnako. Nenosím. Ak ma nevpustí do obchodu,idem inam. Je toľko iných obchodov.
Kto chce,nech si to na hube nosí aj celý deň a kľudne v tom aj spať môže.
A nie je to na margo predavačiek a tích,ktorí to musia mať kvôli práci.

hivanik
25. aug 2021

Neznesies 10 minút rusko na tvári....A koli takým musia byt lekari a sestričky v skafandroch celú 12 hodinovu smenu v nemocnici ......Smutné

stanulienkat
25. aug 2021

To je úplne v poriadku, že s tým nesúhlasíš. Ani si ho nemusíš dávať, ale ani nemusíš chodiť do obchodu. Nikto ťa nenúti aby si navštevovala obchody. Ty si asi len ďalšie teliatko na rozprúdenie diskusie, že?

ofzuza
25. aug 2021

@dibarbora ze by si doktor pri tvojej operacii nedal rusko? A ani rukavice, lebo on s tym nesuhlasi...

simonah73
25. aug 2021

@dibarbora aj rozmyslas nad tym co si napisala? ze nie na margo predavaciek a tich co to musia mat kvoli praci? ja robim doma takze kvoli praci to nemusim mat, nosim ho len na tych par minut do obchodu lebo ma to nezabije a je to aj z ucty a respektu k tym, co v tom musia byt cely cas v praci.....

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@dibarbora hlavou proti muru...ignorancia...sebectvo....urcite si zapalis aj tam kde nemas....ozves sa tam kde nemusis...vela stastia

dibarbora
25. aug 2021

@ofzuza vedel čo jeho práca obnáša. Čiže dobrovoľne šiel aj do tých rukavíc a rúška 🤷

stanulienkat
25. aug 2021

@ofzuza Presne tak, zdravotníci ani nemusia sterilizovať a dezinfikovať pomôcky po každom pacientovi. Prečo by mali dýchať tie chemikálie a nicit si poozku?🙂 Preco by holic nemohol holit s tou istou nevycistenou britvou vsetkych? Ved ma na to pravo......

angelovka
25. aug 2021

@ofzuza presne toto mi napadlo, lekari pri operacii ruska pouzivaju prave pre ochranu pacienta a tu jedna pani ide bojovat proti rusku v obchode 🙈. Strasne ju to musi obmedzovat

dibarbora
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka nefajčí.,nepijem,nedrogujem .
Ale sex mám tam kde nemusím-závidíš?

zuzubb007
25. aug 2021

Automaticka pokuta vsetci nosia len jeden emental sa najde co je totalny ignorant, predpokladam, ze kazdy co si neda rusko nieje ani zaockovany, tento sprosty narod to je daco neskutocne

ofzuza
25. aug 2021

@dibarbora jaaaj a ju do toho obchodu tahali nasilim. Uz mi je to jasne.

simonah73
25. aug 2021

@ofzuza obavam sa, ze tu to bude akurat skoda casu... komu neni vzhuru dano, v apatece nekoupi....

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 ako si to vysvetlíš,je na tebe.
Dosť už bolo tej stupidity.

0martina0
25. aug 2021

@simonah73 ano len preto,či sa to podari bez ruška🙉....mam štiryri deti,boli sme dokupiť veci do školy,bežne chodim len do potravin a tam ani predavačka nema ruško

dibarbora
25. aug 2021

@simonah73 jaaj,píšeš o sebe?
Aspoň nie som teliatko ako vy.

angelovka
25. aug 2021

@dibarbora nebudte smiesna. Dobrovolne do toho siel? Aj taky zubar? Vela starsich zubarov teda tieto pomocky dlho nepouzivali, ale pochopili ze tym chrania aj seba aj zdravie pacienta. Ale vyjadrenia ze do toho dobrovolne isli su smiesne.

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@dibarbora mojaaaaa.jasne ze zavidim....ani nevies ako...a hlavne tvoju inteligenciu....tak si uzivaj....a dufam ze aj s ochranou😆😆😆

simonah73
25. aug 2021

@dibarbora presne dost bolo stupidity, mala by si sa ist venovat niecomu inemu, tu ti to ocividne prerasta cez hlavu.... a teliatko si tu akurat tak ty

dibarbora
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka nie som tvoja.
A o moju inteligenciu sa naozaj obávať nemusíš.