icon

Som sklamaná z fóra pre ženy

22. apr 2023

Tieto otvorené diskusie by mali zakázať. Tu dokážu byť ženy tak hnusné, normálne sa mi chce s prepáčením grcat z niektorých komentárov, (česť vínimkám) toto hejtovanie už vidím pomaly v každom príspevku. Človek by čakal že si tu ženy budú pomáhať a radiť a namiesto toho, sa len vytešujú z toho ako môžu ponižovat a urážať v komentároch. Ja sama som tu potrebovala raz radu a to čo tie ženské dokázali písať za výplody, som ešte nezažila. Mali bz si založiť vlastnú sektu, hejterky z modrého koňa. Úprimne som sklamaná z tohto fóra, už to nie je čo bývalo.

Strana
z2
nikto2234
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2023

@nikto2234 presne takto to vidím tiež. Majú život ktorý im nevyhovuje, do toho stres deti a muž ktorý ich tiež nasiera a sem sa chodia vyventilovat. Ja som si až tu urobila obraz o tom aké sú ženské harpie. Popravde sa ani nečudujembniektorým mužom, že si nájdu radšej milenku, keď ich doma čaká taká xantipa 🙈

lukas212
Odpoveď bola odstránená
ckocka
22. apr 2023

O kúsok vyššie prosí o vašu empatickú a erudovanú radu dáma ktorá si želá vypočítať pohlavie.

autor
22. apr 2023

@lukas212 áno aj to je pravda, online majú odvahu na všetko, ale v realite to hrajú na slušné mamičky. Čudujem sa inak, že sem muži vôbec chodia, keď už mňa to odrádza 😆

lukas212
Odpoveď bola odstránená
bessie12
22. apr 2023

@lukas212 sú tu aj iní muži. Stačí si prejsť zopár tém. Niektorí tu píšu aj každý deň.

autor
22. apr 2023

@lukas212 tak sa musíš veľmi nudiť, keď ťa to tu baví vôbec 😆

lukas212
Odpoveď bola odstránená
lukas212
Odpoveď bola odstránená
bessie12
22. apr 2023

@lukas212 najčastejšie v témach o vzťahoch, respektíve o problémoch vo vzťahu a podobne 😀

autor
22. apr 2023

@lukas212 tak ja možno začnem chodiť radšej na nejaké mužské fórum 😆 lebo modrý kôň už upadol. A veľa normálnych žien sem už nechodí

lukas212
Odpoveď bola odstránená
perdita11
22. apr 2023

Suhlasim. Sem tam sa zapojim aj ja do tem, pytat radu je tu uz zbytocne.
Ked sa vsak sem tam zapojim tak sa nestacim divit. Este aj v pripadoch kedy zena co prosi o radu taha za kratsi koniec, dostane riadny pucung 😀

ahhola
22. apr 2023

Chod na fejzbuk, Zomri ▪️napr. Tam ta zotrie 5 sopliakov naraz. 🤣

mirkava
22. apr 2023

No neviem, ale ja som tu veľakrát našla radu, aj som sa snažila poradiť s dobrým úmyslom. Blbé komentáre si nevsimam, alebo sa na nich len pobavim 😊. Treba to tu brať s nadhľadom.

gabym
23. apr 2023

Ja keď hľadám radu a vyhodí mi príspevky z roku 2009 povedzme, tak to správanie sa žien je na celkom inej úrovni ako teraz. Vždy slušne poradili, žiaden nenávistný komentár. Teraz sa pretekajú, ktorá zhodí autorku,, vtipnejšie" ako prvá.. Otras niektoré fakt

moonlight1210
23. apr 2023

@gabym takto to bolo s nanicmamou, ked zacinala.
Cim menej uzivateliek, tym sa viac kvazi-poznaju a su slusnejsie. Nechcu si urobit hanbu pred ostatnymi.

Cim vacsia komunita, tym rozmanitejsi clenovia. Ako vo velkomeste, kde sa pozna minimum ludi (nie zeby taka dedina pod povrchom nevedela byt tiez bezohladna a tvrda).

Neviem, kedy kon vznikol. 2007-2008? Asi. To by vysvetlovalo milsie spravanie na zaciatku. Ale uz ked som prisla ja, co bolo tusim 2012, uz tu boli ludia, co davali posmech a hejt na pockanie tym, co prisli s problemom, ak ten bol sebestredne uleteny, resp. sama autorka reagovala takto. Ked bolo vidiet, ze jej niet rady, ani pomoci. Ze len chce utesit vo svojej bubline.

Neviem, ci autorka niekedy nakukla do diskusii na case, topkach, atd. To je iny level hejtu (vo vacsine muzi). Ak by sa to bralo ako vzorka naroda, mozu si nas okolite staty rovno rozdelit. Nestojime ako narod, ani ako ludia za to. Zbytocne sa Stur, Stefanik a vsetci dalsi bili za to, aby nas svet akceptoval, ze existujeme.
Btw. obcas to tam posobi ako zraz slovenskych incelov.

miadi
23. apr 2023

Takato ista tema je tu takmer kazdy den. Ake su tu zeny zle hnusne. V 2030 tu bude Tato tema po 8678x a niektore si spomenu ze v 2023 to tu bolo ine lepsie zeny boli milsie. Ze hrozna doba. Akoze sorry nechodim na Instagram pisat ako mà nebavi ako je to cele o reklame. Nebavi ma insta tak tam niekolko rokov nepachnem. Nepaci sa ti MK tak sem nechod zeny su podla teba hnusne zle.. ale ked sa tu kazdy den Niekto pyta veci ako - chcem vypocitat pohlavie chcem mat raz prvorodeneho syna. No co na taku koninu odpisat? Ze Snad to napisalo dieta co este nemalo hodiny biologie a nevie ako to funguje. Alebo si zas Niekto robi srandu 😳 tymto vylevom nic nezmenis nic nedosiahnes len podnecujes negativne komenty “ podme anonymne hromadne kydat na zeny.” To je uz na co dobre? Ale mas volbu sa vykaslat na cely MK a zit stastne zivot aj bez hnusnych zien z kona. Na FB je nuda ci?

maxalla
23. apr 2023

Toto je taka tema.. ktora hejtuje hejterky :D Nechapem, na co je to dobre.

autor
23. apr 2023

@miadi ty si jedna z tých, čo rady uštipačne komentujú, zrejme sa musíš veľmi nudiť, keď tu tráviš toľko času a komentuješ práve také "koniny", ako si ty sama napísala 🙂 a áno je tu kopu diskusií, no táto je moja a trafená hus zagágala 😉

gabym
23. apr 2023

@moonlight1210 no diskusie na topkách 🤦 tam sa ozaj správajú ako zvieratá.. Zvyknem tam občas nakuknúť do diskusie, ak ma zaujme článok, ale fakt hnus. Ja mám 30 rokov, neviem aký boli k sebe ľudia predtým, ale dnes to nieje bohviečo. Neviem či je to dobou alebo sme taký ignorantský národ

autor
23. apr 2023

@ahhola áno viem že sú aj horšie diskusie. Ale zrovna tu, kde je to pre ženy - mamičky by to človek čakal najmenej.

ahhola
23. apr 2023

@gabym stačí nakuknúť, ci je tam kaco a filomena a od klikať sa do perdelle.
Ú mňa bola značka kvality sme,. cko. Ale vypudili najlepších... Scorpione,melot... A ten úpadok sa už nedal zastaviť. O to ich liberalnost nestal nikto, iba oni sami.

Miadi je zo slusnejsich, to si sa sekla riadne. 🌺

ahhola
23. apr 2023

😀😀😀Prečo sme také protivné?

sam230. jún 💥2014💥
K zalozeniu tejto diskusie ma viedlo hlbsie "zazratie" do diskusii na MK. Ked som sa registrovala, myslela som, ze som nasla portal, kde si mamicky, zeny, dievcata pomahaju, radia a povzbudzuju sa v tazkych chvilach. No a napokom som zistila, ze tu ide skor o to, dokazat inym co vsetko robia na h*vno. V kazdej otazke, v kazdej diskusii je mnoho zien, ktore hned odsudia, vynadaju a urazia bez toho, aby videli hlbsie do danej problematiky. Supermatky a superzeny utocia ak ma niekto iny nazor ako ony. Namiesto aby zacali:"ok, ale moj nazor/skusenost/poznatok je takyto......ak by som ti mohla poradit ja by som to robila/nerobila takto....." Konkretny priklad:napisala som do jednej diskusie a vysla som ako submisivna chudera co zije z debilom (a to som popisala pre mna vtipnu prihodu). Zeny preco nevratime tomuto portalu povodnu podobu? Podme si pomahat a radit a zbavme sa tej hnusnej vlastnosti odcudzovat dryhych.... Samozrejme sa to netyka vsetkych 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
23. apr 2023

@sheila121 pre teba je jedna z normálnych, lebo si taka istá 🙂 tak isto som ťa videla vo viacerých diskusiách len urážať.

moonlight1210
23. apr 2023

@gabym tiez som obcas zvykla nakuknut, lebo sa tam obcas dali najst blizsie info nez boli v clanku.

Teraz je to zbytocne. Ako prvi sa ozvu hejteri, ktori maju na vsetko “ten spravny nazor”, kazdeho maju odhadnuteho a precitaneho z troch slov v clanku (ktory ani nic a nikoho necitoval, je to len nazor novinara).
A ti zvycajne urcia ton a smer diskusie.
Ziaden skutocny nazor, cimkolvek podlozeny. Len urazky, vykrikovanie, ponizovanie.
Keby tam autorka napisala nahnevany status, preco su taki zli, tak slepica by z toho vsetkeho bolo najmiernejsie, co by jej nalozili. Vlastne este take mile oslovenie.

Podla mna to je a nie je dobou.
Nie je to dobou, lebo takito premudreli krikluni boli vzdy, akurat ze vykrikovali v krcme a aj to len potial, pokial sa odvazili, aby nemali problemy.
A je to dobou, lebo vdaka internetu a teda pristupu vsetkych k ich kecom su viac vidiet (“pocut”) a moze sa ich viac naraz z roznych koncin vyskytnut na jednom mieste (v jednej diskusii), tak vyzera, ze je ich viac nez kedysi.
A mozno aj naozaj je. Neviem.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2