icon

Som skoro 30 ročná matka a cítim sa divne

nika2006
23. apr 2012

ahojte, som mamina 5r. dcery, a blizi sa mi k 30-ke, citim sa blbo , ako nechcela som verit ze budem mat tie blbe pocity staroby (vrasky, velke brucho , bez nalady) ako to riesite vy co mate pred 30kou alebo uz rovnych 30 rokov ? lebo ja uz si neviem ani na seba vybrat oblecenie , vsetko je premna take kriklave ako pre pubertiacky a tak uz sa zrovna necitim . pridate sa k diskusii, precitam si vsetko hlavne nejake rady , dakujem 🙂

briketa
24. apr 2012

Zeny zapamatajte si, ze vrasky su symbolom vedomosti a vaznosti 😉
Kto na vas posobi spolahlivejsie v strednych rokoch - pani s prirodzenou tvarou a prinaleziacimi vraskami alebo vyzehlena figura s teatralnym makeupom a suchym telom? Lebo neskor definitivne prilis chude zeny vyzeraju ako vyschnute, pretoze pokozka elasticitu vekom straca a to u kazdeho.

viera27
25. apr 2012

@briketa no ani jedna z moznosti ma nezaujala. Ja radsej pekne upravenu zenu s peknou pletou a tie "prinaleziace" vrasky pekne piplane kremikmi do stratena. Na vaznost budem mat cas na dochodku, dovtedy sa chcem bavit a uzivat si 😀

irriss
25. apr 2012

@briketa
dobry duvod, jak prestat chudnout 😀 😀 😀
ja jsem zena po 40tce,(stredni vek ci?)
bez jedine vrasky...a s pleti jako miminko (to mi rika manzel) 😎

anulka1000
25. apr 2012

tak ja som včera mala 43 a cítim sa skvele, čo sa týka oblečenia ja zbožnujem pastelové farby , neviem prečo by som mala chodiť v tmavých farbách. Vrásky sú dané génmi, takže si myslím že krém na vrásky ani moc nepomôže, ja žiaden krém nepoužívam a nemám až také vrásky. Treba sa tešiť zo všetkých maličkostí a nemyslieť pozitívne. Ja som nikdy môj vek neriešila ani to nemienim riešiť. Venujem sa mojim synčekom a to je moje potešnie a radosť.

briketa
25. apr 2012

@irriss stredny vek je po patdesiatke!! Ty si mlada a krasna

briketa
25. apr 2012

@viera27 vierka, smola je, ze ziadny krem na vrasky nefunguje. jedine botox (treba opakovat kazdych 6 mesiacov), sillikonova vypln, alebo celkovy face lift.
garantuju, ze jedine dva kremy na svete s prinaleziacou cenou - la praire a cell cosmet su ucinne na vrasky.... a nie su, odskusali sme 😵

katarinajurikova
25. apr 2012

mne pomahal Vichy Liftactiv cxp na vrasky

hajanka
25. apr 2012

@nika2006 ja mam sice "len" 28 ale ja sa tak vobec necitim 🙂 prave naopak, ktovie preco... ale naozaj nie, ja sa citim stala mlada, aj ked mam "starsieho" syna ako ty 🙂 mozno aj to mi stale dodava taku chut do zivota, stale pocit mladosti, kazdu chvilu cakam co ten mlady vymysli 🙂
nemam sice neviem kolko kamaratok, nechodim na posedenia na kavicky a po veceroch a pod., ale napriek tomu sa citim fajn, rada chodim po obchodoch, nakupujem, obliekam sa tak ako stale (od skoly) hlavne pohodlne (stekle napr. vobec nenosim), nepozeram na oblecenie sposobom "toto je pre mlade" a "toto je pre stare", obliekam si to co sa mi paci, aj kriklave, napr. ostra ruzova je "in" a podla mna vobec nezalezi na tom ci mas 15 alebo 30 alebo 40.... Dnes mam na sebe napr. sietovane pancusky, leginy, balerinky a tricko, tigrovanu satku 😀 😀 nikde predsa nikto neprikazal ako sa v akom veku obliekat a je vela obchodov kde si urcite aj ty vyberies to co sa ti hodi, v com sa hlavne budes dobre citit a nemusi to byt ani kriklave 🙂

briketa
25. apr 2012

@katarinajurikova ak tomu veris, tak ta dobre nachytala reklama 🙂. Vichy je firma co zasobuje bezne drogerie. Prva znamka, ze nic speci nebude. Pracujeme s vyvinom produktov, viem o com hovorim, ver mi.
Kremy sa robia tak, ze mas zakladny vzorcek na vyrobu kremu, das grafikovi spravit dizajn, vyberu sa balenia a potom si pridavas nejaku zlozku. Bezne drogeriove kremy ako je Vichy nedavaju do svojich produktov nic prevratne, aby vedeli udrzat cenu pre bezneho spotrebitela. Tak to funguje.
Su potom kremy ktore su robene zakazkovo, ale tie su cenovo niekolko stovak EUR.

hajanka
25. apr 2012

@briketa len u nas Vichy nie je bezny drogeriovy tovar 😀

briketa
25. apr 2012

@hajanka u nas ano..
este chcem dodat k vyrobe kremov - do kremov sa davaju zlozky, ktore plet hydratuju. co je prva znamka uspechu u zakaznika. tym ze ja mam pocit vlacnej pokozky, mam pocit, ze cosi naozaj posobi. potom sa pridavaju dalsie zlozky, pretoze mame rozne typy pleti, tak kazdy potrebuje cosi ine. ale v kreme nie je nic take, co cloveku vyhladi vrasky. to je ciste placebo efekt. krem posobi na vonkajsie vrstvy. treba hydratovat predovsetkym zvnutra, pitim tekutin.

irriss
25. apr 2012

@briketa
Kdyz jsme u te "krasy"..zeptam se na tu PRAVOU krasnou ohnivou..kde jsi? Kam jsi dala fotku?? 😉

No a jak rika @hajanka citim se stejne..mozna jeste lip..kdyz jsem byla mlada, musela jsem byt rychle "velka"..po par fackach jsem vyrostla doslova pres noc...tak ted zas mladnu, citim se cim dal tim lepe..

Jen minule jsem se zasekla..kdyz jsem se podivala na datum a zjistila, ze kdybych nedostala tech par facek, byla bych vdana uz dobrych celych 22 let..to je slusny vykon na "mladou" - to je tusim uz skoro stribrna svatba, ne? a to je deprimujici.. 😎

lili_mia
25. apr 2012

@briketa 🙂 zažila som ženu, ktorá jedine Vichy, z iného krému sa vyhádže, neberiem jej to, siahla vraj po obyčajnom kréme, netuším akom a ráno prišla vyhádzaná, večer si kúpila Vichy a ďalší deň prišla bez vyhádzania, tuším micelin používala .. niektorí tvrdia, že do toho dávajú francúzske minerálne vody, lenže keby Francúzsko malo podmienky na mineralizáciu vôd aké má Slovensko, tak oni nemajú žiadnu minerálku 😉 ale zas, oni majú Champagne

irriss
25. apr 2012

@hajanka
tady je Vichy jen v lekarne 😒

irriss
25. apr 2012

@briketa
no a ja jsem na tom nejlepe..za tvaricku jak prdelku vdecim obycejne kamosce Nivee..ale te bile, ne modre.. 😉

hajanka
25. apr 2012

@irriss no ved aj u nas 🙂

zumamina
25. apr 2012

ahojcek,ja budem mat za chvilku 32 rokov,sice sa niekedy citim ako 50siat rocna a pozriem sa do zrkadla a poviem si: co blazniz baba jedna,ved mas este poriadny kus zivota pred sebou,celkom dobre vyzeras,mas krasnu a hlavne zdravu dceru(dnes ma 4 mesiace)tie kila zasa zhodis a bude supis!!! a vies co mi doda este sebavedomie?ked sa stale nejaky chlap za mnou este otoci🙂 aj vcera sa to stalo a to som vencila psa a mala som na sebe teplaky a vlasy ako jezibaba 😀 a nakupuj kde uvidis pekne veci aj keby to malo byt na trhu,ale pekne veci mavaju aj v Gate,Hilfiger(sice su drahsie,ale da sa nakupit v zlavach),Terannove,TallyVay(neviem presne ako sa to pise)....

irriss
25. apr 2012

@hajanka
ale to je dost draha kosmetika...vetsinou se tu prodavaji "kosm. balicky" a to je zhruba 60-80 eur a je v tom "prd" 😒
male mnozstvi chci rict..

irriss
25. apr 2012

@briketa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Briketa..konecne, chybela jsi mi.. 😀 😀 😀

hajanka
25. apr 2012

@briketa 😀 😀 takto sa mi to paci 😉
@irriss aj teba opat rada "vidim" 😀

irriss
25. apr 2012

@hajanka
pravda, pravda..i ja se schovala... 😀 😀 😀 a po nekolika mesicich vylezla 😉

briketa
25. apr 2012

@irriss moze byt 🙂

@lili_mia ano, samozrejme ze verim. je tam urcita zlozka co jej pleti vyhovuje. mne robi dobre phytomer, pouzivam ten.

hajanka
25. apr 2012

@briketa a to je na co dobre? ako zistim, co mi vyhovuje? neda sa to nejak presne zistit (u kozmeticky???) ci len skusat, skusat, skusat... ?

briketa
25. apr 2012

@hajanka staci ked vies aku mas plet. podla toho vyberas. ja som si teraz kupila od welledy denny krem a toaletny sprej z divych ruzi. priznam sa, ze som isla po voni 🙂. bol lacny a je uplne super.
nechcem sem davat linky ale welledu vsetci pozname z detskej kozmetiky.

hajanka
25. apr 2012

@briketa pozname 🙂 fiha, tie dive ruze to moze krasne vonat 🙂 ja si nejako neviem vybrat, mam pocit, ze vsetko co vyskusam je zle... ☹

briketa
25. apr 2012

@hajanka zacni prirodnou kozmetikou tam nic nepokazis. aku mas plet? velmi dobre osetrujuce kozmetiky ma napr. Dr. Hauschka (a tiez aj krem z ruzi ;) ), uz spominana Welleda.
keby som tak tusila co sa na svk predava.... lebo tu toho mame milion, ale to tebe je figu platne

hajanka
25. apr 2012

@briketa welledu som este neskusala, tak skusim tu, plet mam zmisanu co je asi najhorsie 😅 miestami velmi suchu, miestami sa mi viac premastuje

irriss
25. apr 2012

@hajanka
take mam misenou 😉

irriss
25. apr 2012

a co Natuderm botanic??

irriss
25. apr 2012

@briketa
krem z ruzi je pro mne velmi mastny a jakoby hrudkovity ☹