icon

Som skoro 30 ročná matka a cítim sa divne

nika2006
23. apr 2012

ahojte, som mamina 5r. dcery, a blizi sa mi k 30-ke, citim sa blbo , ako nechcela som verit ze budem mat tie blbe pocity staroby (vrasky, velke brucho , bez nalady) ako to riesite vy co mate pred 30kou alebo uz rovnych 30 rokov ? lebo ja uz si neviem ani na seba vybrat oblecenie , vsetko je premna take kriklave ako pre pubertiacky a tak uz sa zrovna necitim . pridate sa k diskusii, precitam si vsetko hlavne nejake rady , dakujem 🙂

irriss
25. apr 2012

@hajanka
Toto tema se jmenuje Jsem skoro 30rocna a citim se divne??Nejmenovalo se to jinak?

hajanka
25. apr 2012

@irriss napamatam 😀

briketa
25. apr 2012

@irriss hrudkovity v konsistencii? to by nemalo byt v ziadnom kreme!
Na miesanu som nasla odporucanie, poslem to do sukromnej. irriss, moze byt v anglictine, alebo to mam prelozit?

irriss
25. apr 2012

@briketa
radeji prelozit 😔 😔 😔

hrudkovity je, kdyz ho vezmu z misticky..pak se rozetre jako "jeleni luj" jdu se podivat, jak se jmenuje.. 😉

briketa
25. apr 2012

@irriss to je uplne v pohode. ja ani neceknem taliansky.... 😉

irriss
25. apr 2012

@briketa
Etiketa:
Saloos naturcosmetic
Bio Karitè ruzovy balzam - luxusni telovy balzam

irriss
25. apr 2012

@briketa
no a to je mozna pripad, kdy se po 30tce citim blbe...
t.j. anglictina 😔 😔

bambi2
25. apr 2012

@hajanka inak aj ja, doteraz hladam kozmetiku... pouzivala som doteraz krem s colostrom. ale, asi po 2 rokch teraz mi zacal vadit. ked si nim natrem tvar, tak mam po par hodinach cervene viecka a svrbi to.. takze momentalne pouzivam detsky krem od weledy, ten mi robi dobre... ale mam nieco co chcem vyskusat... ak to vyskusam, dam ti vediet.. 😉 este to nemam doma ale hadam do piatku to pride... 🙂

irriss
25. apr 2012

@bambi2
...stoupam si do fronty za @hajanka 😉

bambi2
25. apr 2012

@irriss ok 😀 😀 😀 dam vam vediet potom co to urobi... lebo moja plet je tiez troska komplikovana ale myslim, ze toto co vyskusam, bude cinit dobre vysledky..

zuzana76
25. apr 2012

tiez pouzivam bio karite ruzovy balzam a zatial mi teda uplne vyhovuje, ako nocny krem, na den je pre mna mastny

nela82
25. apr 2012

@nika2006 ja mam tento rok 30 😀 😀 😀 😀 ale sa tak vobec necitim 😅 Absolutne to neberiem tak,ze ked ma zena 30 tak skoncil sa mlady zivot... 😕 Nezacnem nosit dlhe sukne po zem a same tmave farby 😉
Kazdy ma tolko rokov na kolko sa citi 🙂 Hlavu hore-ved ak chceme zit tak je logicke,ze aj ta 30 pride..neskor snad aj 40..50..atd.
Preco sa ti nepacia jasne farby oblecenia??Ved to ze mas 30-nie si stara baba... 😉

irriss
25. apr 2012

@bambi2
doufam, ze to neni vtip..moje kamaradka si takto ze mne jednou vystrelila..a kdyz napisu, o co slo, zrejme by mne blokli.. 😀 😀 😀

bambi2
25. apr 2012

@irriss nie ide o nieco celkom prirodne... 🙂 len som to dnes objednala.. tak dufam, ze do piatku to pride... 🙂

irriss
25. apr 2012

@nela82
ja nosim dlouhe sukne a miluju cernou..ach depka na mne prichazi, podle Tveho prispevku 😎 😀

danjelca
25. apr 2012

ja som si po rokoch našla krém eucerin...tento rok mám 32 a som krajšia ako kedykolvek predtým:DDD

irriss
25. apr 2012

@bambi2 😀 😀 😀 😀
presne ..i kamaradka mi rikala, ze je to prirodne..
az mooc 😀 😀 😀

nela82
25. apr 2012

@irriss tak si ma zrejme vobec nepochopila... 😕

irriss
25. apr 2012

@danjelca
to zni skoro jako reklama na Bioderma 😔 😔 😔 😀 😀 😀 😀 😝

danjelca
25. apr 2012

@irriss 😀 😀
reklama na tehotenstvo

irriss
25. apr 2012

@nela82
ale jo, pochopila.. 😉
to byla sranda 😉

bambi2
25. apr 2012

@irriss ono vraj na starnucu pokozku, na vrasky, suchu pokozku atd je dobry aj olej z psenicnych klickov. ten som skusala a musim sa k nemu zasa vratit.. ked si dam do neho troska sungitoveho prasku, hadam to bude mat este lepsie ucinky... 🙂

irriss
25. apr 2012

@bambi2
koukam, zes prozradila..prozradim i ja..snad mne nestopnou.. 😒 😎

kamoska mi radila "sperma" 😔 🤐 pssssssssssst

bambi2
25. apr 2012

@irriss sak si chcela vedet co to bude... 😉 tak som napisala. vyskusam co to urobi... a som zvedava na vysledok 🙂 a k tej sperme, kamoska omladla od nej 😀

irriss
25. apr 2012

@bambi2

davala to jako radu...kdyz ja jsem se sverovala, ze si patlam drozdi, smradlave mydlo - cpavkove, a pouzivam horske slunicko...
ale to bylo mladi..to jsem jeste ani nevedela, odkud sperma pochazi.. 😔 😔 😔

pacica
Odpoveď bola odstránená
bambi2
25. apr 2012

@irriss pozeram, ze mi tam chyba otaznik.. ale to je tak ked robim 5 veci naraz... 😀

irriss
25. apr 2012

@bambi2
ten otaznik patril k tomu jestli omladla?

zrejme ji to netahalo oblicej jako to cpavkove mydlo a drozdi..kdyz uschne taha(to drozdi) 😀 😲 ..ale jestli omladla a jestli to vubec udelala..tot otazka.. 😎
co rikas, taha vic nez kdyz uschne drozdi? 😝
je tu otaznik!! 😅

xlucia
25. apr 2012

@danjelca aj ja 😀 . tu radu hyal urea. konecne mi netaha pokozku. aj ten aqua porin mi sadol

bambi2
25. apr 2012

@irriss hej.. ako gel na vlasy to funguje ale ze namesto kremu, to som este nepocula 😀 😀 ani nikde necitala...