Som skoro 30 ročná matka a cítim sa divne
ahojte, som mamina 5r. dcery, a blizi sa mi k 30-ke, citim sa blbo , ako nechcela som verit ze budem mat tie blbe pocity staroby (vrasky, velke brucho , bez nalady) ako to riesite vy co mate pred 30kou alebo uz rovnych 30 rokov ? lebo ja uz si neviem ani na seba vybrat oblecenie , vsetko je premna take kriklave ako pre pubertiacky a tak uz sa zrovna necitim . pridate sa k diskusii, precitam si vsetko hlavne nejake rady , dakujem 🙂
@hajanka inak aj ja, doteraz hladam kozmetiku... pouzivala som doteraz krem s colostrom. ale, asi po 2 rokch teraz mi zacal vadit. ked si nim natrem tvar, tak mam po par hodinach cervene viecka a svrbi to.. takze momentalne pouzivam detsky krem od weledy, ten mi robi dobre... ale mam nieco co chcem vyskusat... ak to vyskusam, dam ti vediet.. 😉 este to nemam doma ale hadam do piatku to pride... 🙂
tiez pouzivam bio karite ruzovy balzam a zatial mi teda uplne vyhovuje, ako nocny krem, na den je pre mna mastny
@nika2006 ja mam tento rok 30 😀 😀 😀 😀 ale sa tak vobec necitim 😅 Absolutne to neberiem tak,ze ked ma zena 30 tak skoncil sa mlady zivot... 😕 Nezacnem nosit dlhe sukne po zem a same tmave farby 😉
Kazdy ma tolko rokov na kolko sa citi 🙂 Hlavu hore-ved ak chceme zit tak je logicke,ze aj ta 30 pride..neskor snad aj 40..50..atd.
Preco sa ti nepacia jasne farby oblecenia??Ved to ze mas 30-nie si stara baba... 😉
ja som si po rokoch našla krém eucerin...tento rok mám 32 a som krajšia ako kedykolvek predtým:DDD

@hajanka
Toto tema se jmenuje Jsem skoro 30rocna a citim se divne??Nejmenovalo se to jinak?