Som skoro 30 ročná matka a cítim sa divne
ahojte, som mamina 5r. dcery, a blizi sa mi k 30-ke, citim sa blbo , ako nechcela som verit ze budem mat tie blbe pocity staroby (vrasky, velke brucho , bez nalady) ako to riesite vy co mate pred 30kou alebo uz rovnych 30 rokov ? lebo ja uz si neviem ani na seba vybrat oblecenie , vsetko je premna take kriklave ako pre pubertiacky a tak uz sa zrovna necitim . pridate sa k diskusii, precitam si vsetko hlavne nejake rady , dakujem 🙂
prvé diaťa sa mi narodilo dosť skoro-možno preto sa citim vždy mladá 😀 nemala som čas "zostarnuť".A ani nechcem,lebo ked deti vyrastu-vtedy chceme uživať život.V lete budem mať 30,a neriešim to vobec.A ani nieje čo riešiť,ved je to najkrajši vek.Nemám rada čiernu farbu,mala som problém volačo si oblecť ked sme museli isť na pohreb..vtedy som kupila čiernu.Ale nenosim čiernu-iba topánky.
Každy má tolko rokov na kolko sa citi-podla mna to je velká pravda.
@briketa aale prdlajs, pomahaju 😀 . To ze ti nevyhladia plet navzdy a ze je potrebne dodavat vitaminy a hydrataciu zvnutra vsetci vieme, taktiez o skodlivosti fajcenia atd. Ale ked rano vstanem, tak mam hlboke vrasky pod ocami. Natriem dobrym kremikom a vrasky su okamzite potlacene 😀. To je u mna zaberanie kremu. Botox a vyplne su riadna blbost pre mna. Staci pozriet ako dopadla carla bruni, nicole kidman, wildensteinova, vojvodkyna z alby, fergie, stalloneho mama atd atd. Hruza.
@hajanka ja mam tiez presne zmiesanu plet a navyse akne, cele celo vysypane. A mne uzasne dobre robi cistiaca rozjasnovacia pena od vichy, plet mam potom naaadhernu a bez pupakov a mastnoty cely den.
@irriss jj, to so spermiami je taky urban legend. Nieco podobne je story o chlapikovi, co nakecal svojej panenskej frajerke, ze bod g sa nachadza za jej hlasivkami, a preto mu musi fajcit ako o zivot a cim hlbsie, aby sa k nemu dostala 😀 😀 😀. Nobelovku tomu chlapovi. Aj ked v dnesnej dobe internetu a coraz mladsich a skusenejsich dievcat by mu to asi nevyslo...
@briketa hmmmm vichy podla coho viem znacka ktora sa predava v lekarni ,ako dermoporadkyna v lekarni viem co pisem ,sama som ho pouzivala.Ale to je tvoj nazor ,ja ti ho neberiem. 😉
@katarinajurikova ano na SVK. to mi tu aj dievcata hovorili. tu v Spojenych Statoch ho predavaju v klasickej drogerii (Longs obchodna siet)
@danjelca kde sa dá kúpiť ten krém, je to na vrásky? kolko asi stojí? mám vrásky na lícach od smiechu a už dosť hlboké, poradíš? dakujem
@bambi2 kde kúpim tieto produkty? dakujem
Tak teda.to je tema🙂 ja mam 30 ale necitim sa staro. Nervy mam akurat tak z dlhej zimy. Vrasky neriesim. Mala ma 3 roky a vsetko je super. Nechcela by som byt ani o den mladsia.
@libubulkali v lekárni a nie nie je na vrásky ale na zjednotenie pleti.
na vrásky od smiechu nepoužívaj nič🙂 Su pekné.
Ahojte 30 tky - ja mam 34 a na vyzivu pleti mi poradila dermatologicka Pycnogenol od firmy Vulm ide o vyzivovy doplnook na podporu tvorby kolagenu v podkozi, vraj v kombinacii so starostlivostou z vonku to ma vyborne vysledky
TAK ja mam 30ku na krku a vobec sa necitim staro prave naopak citim sa stale mlado 😀 aj sa tak obliekam a preco by som sa mala v 30tke citit staro???preboha sak to nie je 50tka ja mam mladsie kamosky tak mozno aj za to si to neuvedomujem a ani vrasky neriesim ani neviem ci mam a vahu uz vobec nie___!!!! preboha sme mladuchy 😀
@danjelca 🙂 Ďakujem, uz sa s tým zmierujem, je to uhol pohľadu a fakt sú krásne, s mojou bambulou sa toho veru narehoceme 🙂 pekný deň
ja mam 36 .. nemam pocit ze som neaka stara ..mam male dieta a druhe na ceste .. neda mi to premyslat o blbostiach ..snazim sa o seba starat co najviac hlavne koli sebavedomiu to je dolezite ..ak sa citis dobre ty tak sa citia dobre aj ludia okolo teba ..treba zacat na sebe pracovat .. troska mozno schudnut zmenit uces farbu vlasov a hned sa budes lepsie citit .. aj oblecenie sa ti bude zdat krajsie lebo bude na tebe pekne sediet .. 🙂 nezufaj ... 30tka je krasny vek ... co potom budes robit v 45 ke ;) takze sup sup ku kozmeticke kadernicke a troska poskakat na svihadle ..... 😉
@nika2006 Ahojky.Ty nie si stara.Ty si iba znudena zena v najlepsiom veku.Ja mam 40 rocneho syna.Mala ti chodi do skolky,tak vybehni s kamaratkou na kavicku a poklebet.Chod ku kadernicke,namaluj sa oblec sa a hned sa budes citit lepsie.Budes mat hned pocit,ze si pekna a to urobi svoje.Beries vsetko negativne a to sa na tebe odraza.Hlavu hore,co budes tebou v 40 a neskor???????Zacni si trosku verit

@irriss spermie obsahuju, citujem: v jednej polievkovej lyzici je 6 kalorii. Obsahuje bielkoviny, rozne chemicke latky - vodu, cukor, vapnik, chlorin, magnezium, nitrogen, vitamin B12 a zinok. Su to vsak tak nebadatelne mnozstva, ze sa v ziadnom pripade nemoze hovorit o vyzivovych hodnotach 🙂
Takze na plet, na nejaku aspon hydrataciu tam nie je vobec nic.. nemusime skusat ziadne ohavnosti 😀
Len som Ta chcela usetrit zaujimavych pokusov