icon

Som smutná, lebo priateľ si ma nechce vziať.

25. nov 2019

Mam 29 a partner ma 34. Chodime spolu uz 3,5 roka a posledne 2 byvame spolu. Peoblem je,ze cela moja rodina a znamy sa ma vypytuju kedy bude svadba a ja uz neviem co povedat. Aj ja som uz z toho smutna. Priatel je velmi zlaty,mily je na neho spolah ale nema sa moc do svadby. Hovorili sme sice o svadbe kde by sme ju chceli mat atd. ale to bolo vsetko. Uz som mu to par krat naznacovala aj povedala ale on nic.
Mam susedu ktoru vo vsetkom superime a ta sa mi teraz vysmieva,ze mam chlapa co si ma ani nechce vziat,ze aka to musim byt chudera.
Je mi do placu. Ked sa ma pytal co by som chcela pod stromcek povedala som mu,ze prsten (aspon sa zasnubit) ale on na to nic.
A vcera som sa ho pytala znova co mi kupi pod stromcek a on mi povedal vsak si povedz len ma s prstenom neotravuj.
Rozpravali sme sa o zivote a on somnou rata do buducnosti a ja uz neviem ako argumentovat aby sa chcel pohnut dalej. Mame obaja pracu,mame kde byvat ale on stale vravi,ze nevie co bude za rok. A mne uz dochadzaju argumenty preco sa vziat.
Vsetci si myslia,ze nestojim asi za nic ked sa nechce zenit pricom on mi povedal,ze ozenit sa somnou chce. Baby dajte mi nejake typy na argumenty s ktorymi ho presvedcim.
Z bab som jedina nevydata. :(

Strana
z5
modrykolibrik
2. nov 2024

@sidon
@rony2255
@kik3677
@luxus10 nedopadlo to dobre

luxus10
2. nov 2024

@modrykolibrik napis nam viac, ak sa da...

modrykolibrik
2. nov 2024

Udajne ju nechal na svadbe. Vyhodila ho a uz ma noveho priatela a caka babatko.

Strana
z5