icon

Som tehotná a manžel sa bude starať o ľudí s koronavírusom. Mám sa separovať?

lylyjana
9. apr 2020

Som tehotna 17tt, manzel lekar a v blizkej dobe bude musiet starat o pacientov s coronavirusom.
Ochranny odev je bezpecny tak na 80%, cize je tu to riziko, ze by doniesol domov. Byvame sice v dome, tak zvazujem moznost, ze sa aspon prestahovat do inej izby. Alebo druha alternativa je, ze ja pojdem k rodine. Len otazka je, na aky dlhy cas....
Ako by ste to prosim riesili?

Strana
z2
evitka83
9. apr 2020
sapetka
9. apr 2020

@lylyjana neodisla by som😊

jankapepe
10. apr 2020

@lylyjana je to všetko len a len na tebe. Musíš ale rátať s tým že táto situácia nie je o dňoch ani týždňoch. Pol roka? Rok? Ani potom nebude svet bez tohto vírusu. Ten už raz je a nezmizne....je len otázkou koľko a kedy......
Ja by som separaciu riešila až keď bude situácia kritická. Teraz je len taký pomaly začiatok.

lylyjana
autor
10. apr 2020

dakujem za vsetky rady a nazory, viem, ze je to len na nas, ale chcela som vediet, ci niekto nie je v podobnej situacii a ako to riesili. Nenarodene babo je predsa zranitelnejsie z toho hladiska, lebo je vo vyvoji a neovplyvnil by ho sice virus samotny, ale to, ze by som ako tehotna dostala vysoke teploty, ktore by neprechadzali - a to je uz velmi nebezpecne. Pripravime sa na rozne varianty a uvidime ako sa situacia bude postupne vyvijat 🙂

Strana
z2