Som tu nová - dadax84
Ahojte, som tu nová. 🙂 A tiež sa nám nedarí 😢
@janulienka77 Ahoj, tak my sme boli v stredu v Martine, vyhodnotila nam vysledky, bola som 9-ty den cyklu, urobila mi sono 12 mm folikul, kazala mi prist na dalsie sono - piatok t.j. dnes, dnes bol folikul 14 mm. V nedelu vecer o 21:30 hod. picham Pregnyl 5000 (najsilnejsi) fuj fuj fuj ked ja tie hormony neuznavam, ale co uz. A v utorok IUI. Uz nemusim ist v pondelok na sono - povedal pan doktor Galo. Je tam novy, zevraj prestupil z Heliosu. Ale co je najhorsie, od vcera tam nepracuje docent Tomas, zevraj mu dali vypoved, mi povedala sestricka na recepcii. Keby si videla moje dnesne sono, no nieco hrozne. Vyzliekanie, vysetrenie, obliekanie = zhruba 5 minut. A to sono netrvalo viac ako 1 minutu, bola som z toho zhrozena. A pristup pana doktora Galu? Bol trosku drzy, arogantny, taky neludsky. Nepacil sa mi. Boze a ked si predstavim ze mi bude robit IUI tak ma az hlava z toho boli. Lebo som na neho pocula len negativa. A ani neviem ci je nejaky super odbornik. A ty sa ako mas? Dufam ze ti je uz lepsie. Mas nieco nove? Odpis, budem rada pa dobru noc
@dadax84 ahoj, mam sa uz fajn. Dnes som bola u doktora robil mi sono,som 11-ty den cyklu, folikul bol 15 mm. Mala som prist este vo stvrtok alebo v piatok, ale na kolko ide moj manzel prec vo stvrtok tak nemusim chodit. Idealny den na oplodnenie je sobota alebo nedela. Takze teraz zase musim cakat do buduceho mesiaca. Tento mesiac zase z toho nic nebude. Som z toho taka smutna
☹ . Takze dnes mas IUI. Som zvedava ako si dnes dopadla u p.doktora Galu. Dufam, ze budes mat len dobre spravy 😉 . Zatial sa maj pekne a drzkaj sa. Ozvi sa ako si dopadla 🙂 .papa
@janulienka77 Ahoj, velmi dobre poznam ten pocit, ked ma prist ovulacia a muz niekde veeeeeeeeelmi daleko 😀 Neboj sa urcite Vam to vyjde na dalsi mesiac.
Hej, dnes bolo IUI, mal mi ho robit Galo, ale predstav si ze prvy zazrak bol ze on tam dnes nebol, aj ked mi v piatok povedali ze mi ho bude robit on. Tak som sa velmi potesila ze tam bola Dr. Cuľbová, vrele odporucam, je to uzasna zena. IUI dopadlo dobre, folik uz bol prasknuty 🙂 i ked doktorka sa nemohla dostat tak kde chcela, ak som dobre pocula, tak jej zavadzal krcok, musela ho trosku posunut, bolo to nieco strasne, neskutocna bolest, skoro som "umrela" ☹ Tak uvidime za 14 dni 😀 😀 😀 Dufam ze uz budem tehu. To by bol taky uzasny darcek pod stromcek. 🙂
@dadax84 ahoj, tak tesim sa uz teraz spolu s tebou 😉 .Budem drzkat palceky aby Ti to vyslo 🙂 .
@janulienka77 Ahoj, dakujem si zlata, aj ja tebe drzim palceky na dalsi mesiac, urcite sa ti to podari. 🙂

janulienka77 Ahoj, tak my sme boli v stredu v Martine, vyhodnotila nam vysledky, bola som 9-ty den cyklu, urobila mi sono 12 mm folikul, kazala mi prist na dalsie sono - piatok t.j. dnes, dnes bol folikul 14 mm. V nedelu vecer o 21:30 hod. picham Pregnyl 5000 (najsilnejsi) fuj fuj fuj ked ja tie hormony neuznavam, ale co uz. A v utorok IUI. Uz nemusim ist v pondelok na sono - povedal pan doktor Galo. Je tam novy, zevraj prestupil z Heliosu. Ale co je najhorsie, od vcera tam nepracuje docent Tomas, zevraj mu dali vypoved, mi povedala sestricka na recepcii. Keby si videla moje dnesne sono, no nieco hrozne. Vyzliekanie, vysetrenie, obliekanie = zhruba 5 minut. A to sono netrvalo viac ako 1 minutu, bola som z toho zhrozena. A pristup pana doktora Galu? Bol trosku drzy, arogantny, taky neludsky. Nepacil sa mi. Boze a ked si predstavim ze mi bude robit IUI tak ma az hlava z toho boli. Lebo som na neho pocula len negativa. A ani neviem ci je nejaky super odbornik. A ty sa ako mas? Dufam ze ti je uz lepsie. Mas nieco nove? Odpis, budem rada pa dobru noc