icon

Som už stará na crop topy?

linki90
30. mar 2023

ahojte mám 33 a jedno skoro trojrocne dieťa, triedim šatník a neviem či to je už pre mňa tie croptopy áno nie názory uprimne ďakujem 🙂 foto nižšie

Som už stará na crop topy?Som už stará na crop topy?Som už stará na crop topy?
Strana
z3
svetlonos
30. mar 2023

@stanulienkat
z vacsinou s tebou suhlasim. Uple top je, ked si ta 120 kg pubertiacka da k tomu tygro ane leginy, brucho previsa, hlavne ze ma kroptop.
Ale taka Rolincova si to kludne moze dat, smiesne mi to na nej nepride, jej to sekne napriek veku 🙂

galioska
30. mar 2023

za mna uplne v pohode, ked sa ty citis ok nos🙂

stanulienkat
31. mar 2023

@svetlonos tak ale Rolincova je ina trieda..herecky, spevacky, modelky...to je o niecom inom. Ale tie crop topy, co sem niektore dali, ze 1-2 cm koze vidiet, sa este daju, vidno, ze to ide aj s vkusom. Vacsinou vidim, ze vidno cely pupok, slaninu, strie...top az po kozy.

marifu
31. mar 2023

Píšete, ze vek nerozhoduje. No, u mňa áno, mne je v tom chladno, aj v lete mam ten blbý pocit, že mi ťahá na kríže 🙂. Za toto a bedrové nohavice by mal niekto visieť

mell27
31. mar 2023

@linki90 prečo nie, veď nemáš na čele napísané koľko máš detí a rokov a aj keby ... 😃 Ja mám 29 a tiež vyzerám na 18. 🤦 Kľudne si daj, akurát tieto konkrétne by som asi fakt vyhodila... Až na ten prvý, ten je celkom fajn. 😊

mamusa123456789
1. apr 2023

@linki90 pokiaľ na to ma niekto postavu tak nech ma aj 70 rokov... Samozrejme treba sa vedieť k tomu zladiť aby si nepôsobila ako z tretej cenovej

Strana
z3