icon

Som už stará na crop topy?

linki90
30. mar 2023

ahojte mám 33 a jedno skoro trojrocne dieťa, triedim šatník a neviem či to je už pre mňa tie croptopy áno nie názory uprimne ďakujem 🙂 foto nižšie

Som už stará na crop topy?Som už stará na crop topy?Som už stará na crop topy?
lulu2020
30. mar 2023

Alebo taketo niečo

fineta
30. mar 2023

Mám o 9 r. viac aj kíl isto vyšea crop topy občas nosím... 🙊 😆

janulka1802
30. mar 2023

Nechcem Ťa uraziť, ale tie topy posobia lacno. Sú aj oveľa krajšie topy, ktoré si viem na Tebe predstaviť, ale v kombinácii s vysokým pásom sukne alebo nohavíc. Vtedy to vyzerá úplne inak. Toto je pre mňa kombinácia max pre prvý stupeň ZŠ.

moonlight1210
30. mar 2023

Ono zavisi aj od vyzoru tvare, na aky vek vyzeras. A aj ako to skombinujes.

Kludne mozu byt croptopy, ak mas pekny pas (+ brucho, chrbat), len ich uz nekombinuj ako pubertiacka. Lebo to je to, co potom posobi divne, az smiesne v style: chcela stara mladou byt.

Takze naozaj by som tie, co mas, asi uz predala/vyhodila. Alebo nechala na doma. Lebo to su vsetko take tričkoidné.
Ale kupila si take dospelackejsie. Volit lan, bavlnu, viskozu, hodvab.

A kombinovala, aby posobili vyvazene so zvyskom.
Teda zbytocne vela neodhalovali, skor nacrtli a nechali priestor zaujmu a fantazii.
A k tomu sa snazila dodrzat pravidlo, ze obtiahnuty crop + sirsi spodok, alebo naopak volny crop + obtiahnutejsi spodok (nemusi byt skinny. alebo aspon minimalne okolo stehien mierne vypasovany, kopirujuci postavu, potom uz nadol kludne volny).

simca06022011
30. mar 2023

kludne si to na leto nechaj, bezne chodis v kostimoch von? ked nevynosis toto leto, vyhodis... :D aj tak tato moda zase odide...

cecilia29
30. mar 2023

S dobrou postavou by som to nosila. Aj som napr mala na svadbe k dlhej sukni s vysokým pásom. Bolo mi vidieť asi 2 cm brucha a bolo to veľmi pekne. Ja mam 32, ale crop top by v mojom prípade známenalo aj zatmenie slnka. Som po 3 deťoch. Ale ak schudnem dala by som si, ale tak vkusnejsie

mk1111111111
30. mar 2023

Za mna nenosit. Postava ako lusk, ale topy nie su pekne a ani kratase Ti nelichotia, su Ti uzke. Ospravedlnujem sa, ale vyzera to ako 9 rocna dievcinka doma na dvore pri bazene. Ale teda postava je fakt super.

syslik81
30. mar 2023

mam 41 a obcas v lete nosim .. nik moj vek nevie a je mi aj tak uplne jedno co si druhy myslia ..pokial ty si spokojna pri pohlade do zrkadla ... tvoj zivot tvoje rozhodnutia .. u mna je vyhoda ze zijem mimo sk a tu take malichernosti druhy neriesi .. kiezby aj na sk kazdy hladel na seba a ludia sa nebali obliect nieco len preto, lebo sa boja co na to druhy - kt ani nepozna

valeria_h
30. mar 2023

Kľudne ich nos, máš peknú postavu.

viestta
30. mar 2023

@linki90 na croptop treba mat postavu, nie vek. Druhe je, zobrat ich na vhodnu prilezitost

mk1111111111
30. mar 2023

@syslik81
@viestta
Ano, to je pravda, ze postavu treba ma a to aj ona ma. Ale kvalita a styl by pomohli. Bolo tu dost obrazkov, ako by to malo vyzerat.

panelacikova
30. mar 2023

@linki90 ja budem teraz za veľmi zlú, ako som si prečítala prvých pár komentárov, ale buď sú tie fotky zlé, alebo neviem.... ale na tej strednej mám pocit, že máš plnšie brucho, akoby mini pneumatiku. a vtedy sa to fakt nehodí. inak si myslím, že pokojne si to môže obliecť aj 50-ročná baba, ak má vymakané brucho. no a nehodí sa mi to vôbec k vysokému pásu kraťasov, ale to je len môj názor.

ivik4
30. mar 2023

Samozrejme ze mozes,postavu na to mas a si mlada. Akurat ze nie tie na fotke, pridu mi pre pubertiacky. Nieco elegantnejsie s cipkou napriklad,alebo pletene, je ich vela na vyber

panelacikova
30. mar 2023

@moonlight1210 ježíš, tie prvé nohavice sú hrozné 😀

29simona29
30. mar 2023

@linki90 crop topy nie sú o veku a deťoch, ale o postave. Ani nie o štíhlosti, ale o vypracovanej postave. 90% žien, čo ich nosí, na to postavu nemá ani náhodou. Podľa mňa treba mať aj teochu vypracované brucho, aby to pekne ukázalo. Na Tvojom mieste by som kľudne nosila, ale nie tieto, ak crop top, tak na spodok dlhu sukňu alebo širšie nohavice, ak je aj spodok krátky, pôsobí to vulgárne. Ja mám skoro 35, dve deti, postavu ako modelka, cvičím, crop topy s hrdosťou nosím☺️Len ich naozaj treba vhodne a vkusne skombinovať..

panelacikova
30. mar 2023

@fineta na tebe to vyzerá omnoho omnoho lepšie, než na autorke. možno je to fakt tým, aký druh toho topu vybrala. a k čomu hlavne...
@29simona29 presne... s týmto absolútne súhlasím.

mellani28
30. mar 2023

@linki90 ja mám 41 a nosím crop topy,cítim sa v tom skvele a nemienim s tým prestať a ani 8ch odlozit ...takže keď máš dobrú postavičku šup do toho ...

barbora19911
30. mar 2023

@linki90 vyzeráš ako na pubertiačku na tých fotkách 😁😁

mircalla
30. mar 2023

Crop top v pohode, skor by som nevolila tie kratke nohavice v tomto pripade, mas pomerne krive nohy, Dufam, ze si sa neurazila.

fineta
30. mar 2023

@panelacikova dik, minulý rok som si kúpila 1.x v živote asi štyri. Občas ich vyvetram, ale len tak na voľnočasový program...

sasesoe
30. mar 2023

@linki90 mozes si obliect co len chces, toto absolutne neriesim. Ak sa ale snazis o minimalizmus, tak zbal do tazky/krabice, daj dozadu do skrine, pockat 3-5m a uvidis, ci ti budu chybat al nie.

moonlight1210
30. mar 2023

@panelacikova osobne by som si ich trochu skratila, nech je vidiet jemne spod nich topanky (cca o 5 -7 cm). Ale inak sa mi pacia.
Vyborne na pohlad predlzia nizke postavy (160-165 cm vysoke).

konikkon
30. mar 2023

@linki90 ono to vždy závisí, ako doladis celkový outfit. Postavu na crop topy viac menej máš, ale celkovo pôsobis ako vyrastena školáčka. Skús takto

cecilia29
30. mar 2023

To bolo pred deťmi, tu to až tak nevidno ale skutočne to brucho len 1-2 cm. Prišlo mi to ôk, Keby ze mam postavu toto dám aj v 35tke

oli18
30. mar 2023

Baby, aká je to dobrá postava? Lebo podľa mňa k peknej postave patria aj pekné rovne vyformované nohy.

andreatytler
30. mar 2023

@linki90 Ja som nosila do 35. Potom som sa uz na to necitila mentalne aj ked postavu som mala stale stihlu. Myslim ze aj u teba si dospela k momentu ked ti to nesedi, lebo si sa mentalne zmenila a preto sa tu pytas.

morgane1975
30. mar 2023

@linki90 v pohode ich nos vyzeráš dobre.

mariska1989
30. mar 2023

No postavu a vek ešte na to máš ale určite nie tieto toto sú už staré kúsky takže šup s nimi preč

luckasvec
30. mar 2023

@majka1921 sugar denny poznáš? To je ešte len body positivita 🙉

banderaska29
30. mar 2023

ja nosím croptopy so suknou. a pokojne aj pri mojich detoch, mám vyrysované telo, cítim sa v tom dobre, nevidím dôvod aby ma materstvo prinutilo nebyt samou sebou, keď v tom samou sebou som. 🙂