icon

Som v šoku z toho, čo všetko sa na koníku verejne rozoberá

mmartinna
5. feb 2014

Pre boha ja som tu z toho šokovaná! Čo tu vy už dokážete vytiahnúť. Myslím, že by ste si mali uvedomiť, že toto je verejne prístupná stránka a naozaj rozoberať tú svoje výtoky, kusy vyplavované pri menštruácií, bolestivé "kozy" a dokonca aj hustotu manželovho spermatu! Zamyslite sa nad sebou, či vám to tu už všetko neprerastá cez hlavu! To je akoby ste svoje intímne záležitosti vyvesili na tabuli oznamov vo svojej dedine alebo meste. Ja žasnem čo ste tu schopné všetko preberať, aké diagnózy si tu určovať, akým nezmyslom veriť . . . silná túžba po niečom privádza ľudí k takým riešeniam a sú schopní chopiť sa každej aj malej príležitosti, šance, vyskúšať každú možnosť a veriť všetkému . . . veď čo ak . . . vaše cviky a lieky a čaje a rady, Mojžišovia a Jonášovia . . .a tie ocikané tehotenské testy čo tu hromadne hodnotíte či je v tom alebo nie! Ak máte chuť to vystavovať, tak to nechajte kolovať po rodine, aby ste na záver odhlasovali či je to čiarka alebo nie. Naozaj ste sa ani na chvíľu nezamysleli čo sa to tu deje, čo tu rozoberáte a zverejňujete? Prečo máte pocit, že musíte zverejňovať ako dlho, akým spôsobom a s kým sa snažíte o potomka ?! A ešte tie plánovania, že v 2015 chcem mať dieťa . . .!! Pane bože! Naše mamy a babky počali, vynosili, odrodili aj vychovali svoje deti, bez zaručených rád, cvikov, liekov, čajov, metód, veštíc, výpočtov, gynekológov, spermogramov a všetkých tých nezmyslov, čo len z vás vyťahujú peniaze.. . Vychovali nás bez knižiek, monitorov dychu, zdravotných matracov a prehananých sterilizácii všetkého na čo sa dieťa len pozrie! A tie vaše výrazy snažilkovanie, tehulka, prvosnažilka . . pre pána, kde na tie výrazy chodíte ? Veď ste dospelé ženy! Ja viem, že pocity sklamania a potreba zverenia sa niekomu. .. ale však na to máme blízkych a rozhovory medzi 4 očami, alebo tie vaše tiché pošty alebo ako to tu funguje! Áno rady, ak niektorá naozaj mala zdravotný problém a určenú diagnózu, prípadne nejaké solídne rady ohľadom prídavkov a príspevkov na ktoré má zo zákona nárok . . . ale tlachanie do vetra a nekonečne robenie si ovulačných a tehotenských testov. Každá sa zamysliete či naozaj chcete toto všetko alebo máte vlastný rozmu, intuíciu, vlastnú vnútronú silu a ľudí v okolí s ktorými by ste mali tie naintímnejšie pocity, bolesti, radosti a starosti preberať. Tak čo popriať na záver . . .zamyslite sa a chladnú hlavu!

Strana
z9
vieruna
5. feb 2014

Niekto cital Cas pre zeny 😀 Tym nechcem povedat, ze s napisanym nesuhlasim 😉

evkacik5
5. feb 2014

táto stránka je o tom...keď sa ti nepáči tak nečítaj...a každá z nás má inak nastavenú hranicu svojho súkromia...inak ďakujeme na vyrývanie...asi závisť...inak pekný deň prajem a všetko dobré.... 😉

mmartinna
autor
5. feb 2014

Niekto sa nad tým už dlhšie zamýšľaľ a len sa mu to potvrdilo . . .

martinkatinka
5. feb 2014

To si sa prihlásila len preto, aby si to napísala?
Samozrejme, že to tu zachádza niekedy až do extrémov, ale nehnevaj sa, tento tvoj názor tiež považujem za extrém... odsudzuješ ľudí, ktorí zdieľajú verejne svoje názory a práve si to urobila.

vefi89
5. feb 2014

mňa udivuje, ak žena očúra test, vyjde poitívny, a potom očúra ešte Ďalších 7, lebo čo ak prvý klamal 😀

afrika
5. feb 2014

@vefi89 vieš keď sa niekto snaží o dieťa 6,5 roka a aj dlhšie, tak ti to proste príde neuveriteľné

luba28
5. feb 2014

ale musite uznat,ze niektore temy su fakt na pobavenie a spestrenie vecera velmi dobre,..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

afrika
5. feb 2014

@mmartinna bazálku som si merala asi 3 mesiace, ovulačný test som si robila 2x v živote, tehotenský test nanajvýš 2 na potvrdenie každého jedného tehu, ktoré mám za sebou.... a napriek tomu mne to vôbec nepríde zvláštne, že to niekto robí inak.. každý sme iný a čo tebe príde čudné nemusí prísť niekomu inému..
áno, naše mamky nás počali pomaly ani nevedia ako... dokonca aj moje dve sestry otehotneli ani nevedia ako... ja som to šťastie pri bývalom manželovi nemala. táto stránka mi veľa poradila, nasmerovala ma vyskúšať medicínske techniky, o ktorým mi dr hovorili, no nepoznala som nikoho z okolia kto tím prechádzal.... asi toľko k tomu

materina_duska
5. feb 2014

Ak si z tohoto tu v šoku, radšej ani nevychádzaj von medzi ľudí, zblázniš sa 😀

mmartinna
autor
5. feb 2014

Chcela som len napísať, aby ste sa trošku zamysleli čo a ako sa tu rieši .. . a nedá sa tu napísať bez prihlásenia takže. . .nikoho neodsudzujem, len chcem, aby ste si vydýchli a nebrali všetko tak prehnane . . a neviem čo by som mala závidieť . . .

hviezdicka111
5. feb 2014

nechapem, preco sa potom registrujes na stranku, ktora sa ti tak hrozne nepaci 😀 nehovorim, ze kazda otazka/diskusia tu je zmysluplna, ale ak sa mi raz nepaci, nekomentujem, necitam....citam to, co potrebujem....a mimochodom, tato stranka je aj to tehu/ovu testoch a vsetkom s tym spojenym....

fopka
5. feb 2014

@mmartinna noooo, ciastocne súhlasim s napísaným, ale na druhej strane, každá si tu hľadá to, co potrebuje a číta to,čo ju zaujme. ja som napríklad ani nevedela, ze sa tu rozobera aj hustota mužskych spermií 😀 😀 😀 ci kusy vyplavované pri menštruacii.... jednoducho preto, že ma to nezaujima ani o tom nepotrebujem mat nejake bližšie info... ale ty napríklad prehľad o tom más... ak ti to vadi, alebo to nepotrebujes, tak to jednoducho nečítaj a neries... aj tvoja tema myslím, že bude pre vacsinu nepotrebná a nikomu ani neporadis, akurat rozprudis dobru hadku si myslim

monicm
5. feb 2014

je mi jasné o čom je tento príspevok,vyprovokovať hádku,takže..................... 😎 😎 😎 pohoda,klídek,tabáček

hviezdicka111
5. feb 2014

@mmartinna a teda bez tejto tvojej diskusie by sme si tu urcite neporadili 😀 este dobre, ze si sa len kvoli tomu zaregistrovala 😀

olivs
5. feb 2014

@vieruna ano ano.. http://casprezeny.azet.sk/clanok/105090/tak-tro... .. tiez sme sa s mm pobavili.. som zvedava ako dopadnem ja🙂

sheila72
5. feb 2014

ÚPLNE SÚHLASÍM! Aj mne to príde nechutné, tie poochcávané testy...neviem, ktorý normálny človek si odfotí svoj tehotenský test, príde mi to tupé...že "aha 2 čiarky" no pomoooooc. Veď keď sa chcem podeliť o svoju radosť, prežívam takéto chvíle s rodinou a kamarátmi a nie s cudzími osobami, ktorým to je úplne jedno...A hlavne, keď sa tu nejaká žena začne strašne odborne vyjadrovať na diagnózy a pritom si to len vycucla z wikipedie :D to už sa musím smiať :D snažilky by sa tiež niektoré mohli krotiť, keby môj manžel vypisuje na nete, aké polohy sme skúšali a ako často to robíme, jednu by som mu strelila...niektoré ženy ozaj nerozmýšľajú- dávajú na net veci zo svojho súkromia a pritom si len samy sebe môžu uškodiť a tiež svojej rodine, ak sa im podarí vygoogliť svoju fotku, ktorá patrí do rodinného albumu a nie na internet.

vefi89
5. feb 2014

@afrika tak neviem, no 😀 čo je veľa, je veľa 😀

fopka
5. feb 2014

@vefi89 keby si nemohla mať deti a ako pise afrika, po rokoch ti vysiel pozitivny, tak od štastia by si ocurala aj 10 testov

tilly
5. feb 2014

taketo temy sa tu objavuju pravidelne...

vzdy je niekto v soku... zvyknes si... 😀

kiwi82
5. feb 2014

@mmartinna prepáčte dnes ste sa zaregistrovali a už ste šokovaná ? takže máte tú stránku ako neregistrovaná dobre preštudovanú. načo ste to vlastne všetko čítali, keď je to pre Vás nechutné? Ja som vďačná, že sa tu môžeme o všetkom, ozaj o všetkom porozprávať. Nech si tu každý píše čo uzná za vhodné aj o prdení aj o kakaní, kto chce reaguje, kto nechce nech nečíta.

onino
5. feb 2014

@mmartinna ja som zase v soku z teba,ze tu dokazes napisat dalsiu stupidnu diskusiu 😀 😀 😀 😀 ktora sa sem nehodi

afrika
5. feb 2014

@vefi89 veľa je snažiť sa o dieťa dlhé roky a potom je aj tá radosť z pozitívnych testov veľká....

fopka
5. feb 2014

@luba28 žeby napriklad holenie a Mountfield? 😀 😀 😀 😀 😀

vefi89
5. feb 2014

@fopka
@afrika však pre mňa za mňa, čúrajte na testy od rána, do večera 😀 ja ten čas viem zúžitkovať aj inak..

laurica123
5. feb 2014

vuaa ako dlho som necitala takuto blbost .....tato zena asi nevie ake to je ked dlhe roky mevie zena otehotniet asi nevie aky je to pocit ked potratite vlastne dietatko a este viac v druhom tretom trimestri kde uz ide o porod ja som nildy nemala problem otehotniet ale co tie zeny ktorym to nejde ivf iui chudata stare mamy porodili vynosili ale casto krat riesili to iste len nebolo prostriedkov na zistovanie ovu ci tehotenstva ..a to ze niektore zeny otehotneju je niekesy cisty zazrak draha moja tak pardon ze sa tesia ako male s kazdeho uspechu a v neuspechu sa tu podporoju snazilky a neskor tehulky a jja sama som potratila takze velmi dobre viem aky je to pocit ...skus si precitat temu tu na konovi ..zemrelo mi dite...mozno ta prejdu taketo reci ked ai precitas prispevky co sa deje zenam rodicom a potom je to fakt na sklamanie ze sa snaa su skzia o dieta a su sklamane ked to nevide ani po umelom oplodneni..ktoreho proces nestoji malo penazi a potom velke pardon ked sa tu zeny bavia o muzovom semene...toto stranka pre mamicky rodicov a buducich rodicov a tu sa riesi ovulacia tehotenstvo deti a ost.. Nechodievaj sem tu si asi moc nepokecas 🙂 pekny den

afrika
5. feb 2014

@vefi89 tak ho zúžitkuj inak a nepozeraj sa na tie testy tu na MK keď ti to tak prekáža 😉 😉

mmartinna
autor
5. feb 2014

Nechcem vyvolávať žiadne hádky pre čo by som to robila? Ešte raz opakujem chcela som len, aby ste sa zamysleli nad tým všetkým, trochu odstupu by to chcelo. Stupidná diskusia čo sa sem nehodí? A kde sa hodí? Na stránku o varení alebo fotení?

afrika
5. feb 2014

@mmartinna skús sa aj ty na základe našich príspevkov trošku zamyslieť

fopka
5. feb 2014

@vefi89 hehe, no vidis, niektore z nas štrikujú, niektoré varia a niektore čúraju na test 😉 každá, čo uzná za vhodné

bastika
5. feb 2014

Hlavne by som asi nezakladala temu kde mi niekto cez net ma zistit diagnózu a tehotenstvo... Naposledy ma nadchla tema som tehotna a nebolia ma prsia ani brucho je to normálne ? 😀 listovanim na fóre a skracovaním si casu ked hegam syna v kociku sa dozvedam co to o urovni a inteligencii naroda. A co mi tu este chyba je politika 😀 Ale inak pre zábavu je to fajn aj sa zasmejem 😀 a niektoré témy sú fajn aj veľa diskutujúcich. Inak tiez ma vie nadchnut ked niekto rozobera svoje intimneho veci a vycapi tam fotku pomaly aj s telefónom číslom a adresou 😀

Strana
z9