Som v šoku z toho, čo všetko sa na koníku verejne rozoberá
Pre boha ja som tu z toho šokovaná! Čo tu vy už dokážete vytiahnúť. Myslím, že by ste si mali uvedomiť, že toto je verejne prístupná stránka a naozaj rozoberať tú svoje výtoky, kusy vyplavované pri menštruácií, bolestivé "kozy" a dokonca aj hustotu manželovho spermatu! Zamyslite sa nad sebou, či vám to tu už všetko neprerastá cez hlavu! To je akoby ste svoje intímne záležitosti vyvesili na tabuli oznamov vo svojej dedine alebo meste. Ja žasnem čo ste tu schopné všetko preberať, aké diagnózy si tu určovať, akým nezmyslom veriť . . . silná túžba po niečom privádza ľudí k takým riešeniam a sú schopní chopiť sa každej aj malej príležitosti, šance, vyskúšať každú možnosť a veriť všetkému . . . veď čo ak . . . vaše cviky a lieky a čaje a rady, Mojžišovia a Jonášovia . . .a tie ocikané tehotenské testy čo tu hromadne hodnotíte či je v tom alebo nie! Ak máte chuť to vystavovať, tak to nechajte kolovať po rodine, aby ste na záver odhlasovali či je to čiarka alebo nie. Naozaj ste sa ani na chvíľu nezamysleli čo sa to tu deje, čo tu rozoberáte a zverejňujete? Prečo máte pocit, že musíte zverejňovať ako dlho, akým spôsobom a s kým sa snažíte o potomka ?! A ešte tie plánovania, že v 2015 chcem mať dieťa . . .!! Pane bože! Naše mamy a babky počali, vynosili, odrodili aj vychovali svoje deti, bez zaručených rád, cvikov, liekov, čajov, metód, veštíc, výpočtov, gynekológov, spermogramov a všetkých tých nezmyslov, čo len z vás vyťahujú peniaze.. . Vychovali nás bez knižiek, monitorov dychu, zdravotných matracov a prehananých sterilizácii všetkého na čo sa dieťa len pozrie! A tie vaše výrazy snažilkovanie, tehulka, prvosnažilka . . pre pána, kde na tie výrazy chodíte ? Veď ste dospelé ženy! Ja viem, že pocity sklamania a potreba zverenia sa niekomu. .. ale však na to máme blízkych a rozhovory medzi 4 očami, alebo tie vaše tiché pošty alebo ako to tu funguje! Áno rady, ak niektorá naozaj mala zdravotný problém a určenú diagnózu, prípadne nejaké solídne rady ohľadom prídavkov a príspevkov na ktoré má zo zákona nárok . . . ale tlachanie do vetra a nekonečne robenie si ovulačných a tehotenských testov. Každá sa zamysliete či naozaj chcete toto všetko alebo máte vlastný rozmu, intuíciu, vlastnú vnútronú silu a ľudí v okolí s ktorými by ste mali tie naintímnejšie pocity, bolesti, radosti a starosti preberať. Tak čo popriať na záver . . .zamyslite sa a chladnú hlavu!
@laurica123 ako vieš či nemám deti? či som nepotratila? alebo sa už roky nesnažím? za to že mám odstup a snažím sa držať si chladnú hlavu, tak sa mi nikdy nič v živote nemohlo stať?
ja si myslím, že zakladateľka chcela povedať len toľko, že naozaj to tu niekedy a hádam aj dosť často prekračuje medze - fotky len v spodnej bielizni, šatník mojich detí, všetko čo varím....a naozaj tie detialy, ktoré opisujete v diskusiách... no neviem... možno si často ani neuvedomujeme, že nás tu môže poznať hocikto a vôbec to nemusíme tušiť... z jedného mesta, kamoška mojej známej... a vie o nás zbytočne toľko podrobností.... možno to zle vyjadrila, ale za zamyslenie to stojí...
@fopka No a fopka sem tam holi 😀 Inak, ked budete zanedbavat temu, tak aj noznicovorukeho Edwarda budete musiet na pomoc zavolat 😕
Nechodím tu tajne dva roky, nemám tu dva nicky . . .otvorila som to tu, prečítala zopár tém a článkov, chcela vyjadriť svoj názor k tomu všetkému a ako hovorím, bez registrácie by som tu napísať nemohla. Nikomu nechcem ublížiť, nikomu nič nezávidím . . .ja len či ste sa nikdy nezamysleli, že už je toho moc a či už to neprerastá cez hlavu!
@charlie1980 100000000000 bodov,....a nezamkli nam ju??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tsk naco sem chodis ty? Rod si, nemaj monitory dychu, vychovavaj svoje deri alo chces...ale peeco utocis na zeny, ktore si sem chodia pre radu, pomoc alebo povzbudenie??? A nie...ty sem napises litanie o tom, aka sme kazda blba. Kasli ty na nas. To, ze tu niekto dava foto svojich vytokov atd...tak to aj mne mozog zastavi. Ale preco riesis snazilky, tehulky a mamicky? Odid z MK, ked ta to tu tak vytaca...a nekaz si den.
@mmartinna viac menej s tebou suhlasim - tiez ma pri vela temach napada co by tak manzel tych zien povedal keby vedel co vsetko z ich intimneho zivota su tie zeny schopne preberat na nete s cudzimi ludmi, mozno s uchylakmi, mozno s chlapmi, mozno totalne vymletymi osobami etc.🙂 nehovoriac o fotkach ktore mnohe zverejnuju....
na druhej strane zijem s pocitom ze ludia sme rozni, ze to ze ja si myslim ze napr. riesenie domacich problemov patri domov neznamena ze si to myslia vsetci, to ze ja si myslim ze v zdravotnej oblasti mi v prvom rade ma poradit lekar neznamena ze ini si radsej nenechaju poradit od nejakeho anonyma na internete... chapes co tym chcem napisat😉 proste kazdemu co chce...
ak si na tomto portaly dobrovolne tak si citaj len osoby ktore sa ti pacia , temy ktore ta zaujmu, sleduj albumy ktore ti nieco davaju, vytvor si skupinu podobne zmyslajucich ako si ty a zverejnuj vsetko len pre priatelov😉 mne sa takto dari lepsie ci horsie s mensimi ci vaecsimi prestavkami striedavo na vsetkych troch portaloch tohto servera fungovat uz 8 rokov - mam pocit ze ma uz nic nedokaze sokovat, ale zaroven aj ze s niektorymi ludmi si fakt nemam co povedat a v realnom zivote by som sa s nimi vdaka nimi prezentovanemu zivotnemu stylu a IQ asi nikdy nebavila😉
@luba28 Lubka, nie, este funguje. Podla mojho nazoru velmi dolezita tema na to, aby ju zamkli, nemyslis 😕
@mmartinna Áno, môžeš sa vykecávať ľuďom, ktorých poznáš, kamarátkam, ale keď niečo také nikdy nezažili... Vieš, čo mi povedala moja kamoška, keď som hovorila o tom, že nechcem ísť na kyret? Že prečo, veď je to to isté ako menštruácia, tam z teba tiež sliznica vyjde. Nikto nechápal moje rozhodnutie, pretože o tom úprimne vedeli veľké... A že naše staré mami otehotneli, porodili, vychovali bez všetkého? Hm, moja babka je zo 7 súrodencov, z toho 2 zomreli v prvý rok a nikto sa nad tým nezamýšľal, ešte vcelku dobré skóre na tú dobu (žila na dedine pánu bohu za chrbtom).
Ak ťa trápi intímny problém, oveľa jednoduchšie je spýtať sa na to anonymne na fóre, než sa o tom s niekym rozprávať osobne.
Mimochodom, o čom si predstavuješ, že by malo byť toto fórum? 🙂
počúvajte baby, trochu na ozivenie, lebo je to tu take važne až to boli : dnes mam na sebe tehu teplatky 😀 aj ked uz nie som davno tehu, červene triko, vestu flisovú, varim... hm, este neviem co 😀 ... urobim asi lokše a k tomu slaninu.... foto nedavam, nechce sa mi zapajat kabel a stahovat foto 😀 ... pointa? dala som tu to, co som chcela dat, začo sa nehanbim a nebude mi vadiť, ked sa o tom cez modry koník dozvie napriklad moja susedka... prekrocila som nejaké hranice súkromia? 😀 no mne to nevadi... ktorej ano, tak to nečitajte... ale zrejme som to mala dat na začiatok 😀
@charlie1980 jasne,ved ide o nejaku reprezentaciu pred zrkadlom ,alebo manzelom,gynek,..atd.......tak preco sa neinspirovat,... 😀 😀 😀 😀
@mmartinna no keby to tak bolo asi by si taketo veci nepisala na stranku kde sa riesia deti a tehotenstvo ci neplodnost a myslim ze zena co roky nemoze otehotniet rozprava uplne inak a bola si rovnako na to psychycky zle ako take zeny ...sama som si ocikala niekolko testov jeden speci ako pre teba mam v albume a ak si predsa len nieco take zazila mrzi ma to ako kazdy jeden pribeh tu na konovi je to smutne ked sa zenam nedari otehu ci nieco horsie neprajem nikomu..ale neviem neviem ked napises tato podanu vec takym stylom a tak necitlivo...
ja som v soku, ze niekto moze byt v soku z toho, ze na stranke zameranej na tehotenstvo a materstvo sa preberaju tehotenske testy a ine veci s tym suvisiace...... boli by vhodnejsie debaty o murovani?
@adeala ja len k tomu ze je jednoduchsie veci preberat anonymne... no ano, lenze pochybujem ze ti to prinesie aj nejake realne riesenie - proste ked sa prekonas a problem riesis tam kde treba tak mas sancu ho vyriesit, ked ho budes riesit anonymne konkretne tu na konovi napr. tak dostanes od polovicky vynadane a ta druha ta vymojka ake si chudiatko - ci toto je riesenie problemu? skor jeho odkladanie podla mna a vrtanie sa v nom nikam neveduce...
@aduskatt 😀
@mmartinna ja tiez s tebou suhlasim, tiez mi to pride cudne, az chore, rozoberat tu charakter hlienu natiahnuteho na prstoch 😠 , ci ohmatavanie krckov, polohy pri sexe a pocet stykov a pod. Bola tu aj fotka obnazene prsnika, dotycna chcela vediet, co za bodku to ma na bradavke 😀. Ale je to ich vec, forum je verejne a pravidla stranky im to umoznuju. Ak nechcem, necitam....jednoduche 😉. Takisto ma poburuju tie fotky polonahych tehuliek....tie fotky patria do ich sukromneho albumu, pre ich manzelov, neskor deti, ale nechapem potrebu vycapit sa na verejne forum vo vysokom stadiu tehotenstva v spodnom pradle 😕. Kazda tehulka je svojim sposobom krasna, ma svoje caro, ale iba pre svojho partnera.... preco by ju mali obdivovat cudzi ludia? mne sa teda cudzie tehulky absolutne nepacia, prepacte 😒. Nepozeram take fotky, ale niekedy po otvoreni kona na mna proste vyskocia.... Zijeme v divnej dobe...na jednej strane sa rozculujeme, ze je coraz viac uchylov a doba nie je taka bezpecna, ako kedysi, ale na druhej strane takymto odkryvanim sukromia a zverejnovanim fotiek nahych a polonahych deti a tehuliek tomu akurat napomahame 😖
mna to vobec netrapi, co tu kto rozobera, ak ma nezaujme tema, tak si ju neprecitam, to uz by som kde bola, keby ma vyvadzalo z miery vsetko, co si precitam na nete 🙂))
@laurica123 a vdaka 50tim ocikanym testom si otehotnela? prepac ale tuto skor zastavam nazor ako ma zakladatelka... ze tymi ocikanymi testami sa snazilky len viac a aviac trapia... a osobne teda nechapem fotenie tych testov ( este dokazem pochopit ze si clovek po rokoch snazenia odfoti ten s dvoma ciarkami, ale fotit neuspesny test kazdy mesiac - to ako comu pomaha? okrem toho ze dostane autorka pomojkanie a utapa sa este vo vaecsom smutku zo stavu? )
@mishka0508 nechodím sem, otvoríla som túto stránku, prečítala zopár článkov a tém a pozastavila sa nad nejakými vecami, to som vyjadrila (na to, aby som to mohla vyjadriť som sa musela prihlásiť), nikoho som nenazývala blbým! viem že tie čo chcú si to budú riešiť, fotiť, písať ďalej . . .ale ak sa niektorá zamyslí, možno jej to otvorí oči, možno bude viac počúvať seba a nie ostatných a možno jej to aj pomôže . . . to je všetko. .. celý môj (v dobrom) úmysel...
@adeala chapem... ale vidim ako tu tie diskusie prebiehaju - ako vycapim sem fotku vyrazok dietata a cakam verdikt? ved uznaj ze to je chore... v com potrebujem nakopovat? volam lekarke, pripadne beriem dieta a idem za nou... ci to mi najskor 50 anonymov na nete ma povedat ze to nic nie je, aby som po 2och tyzdnoch ked to neprechadza a ja sa konecne k tej doktorke vytrepem zistila ze ma nejaku tazku infekciu???
ešte k tým testom - áno, niekoho viac stresuje, keď ich robí, ale niekoho viac stresuje to čakanie a radšej spraví 100000 testov. Ale tak to sú snáď jeho peniaze a jeho vec, nie? 😉

Baby...ak sa tu niekto aj registruje 5.2 čo je dnes a vie tak moc dobre o ovu a tehu testoch a o krviprelievaní nejednej a podobné , tak tu je zaregistrovaný aspon pod dvoma nickmi a je to pravdepodobne niekto kto toto všetko nieje schopný napísať s vlastnou fotkou , pretože sa bojí reakcií a takto je velmi silno inkognito 😀 ja len reagujem nato vaše rozhorčenie že ak sa tu niekto zaregistruje len aby toto mohol napísať... ano toto bol presne ten úmysel, nova registrácia s mega výlevom 😀
a na tie riadky nenapíšem nič. pretože každá si pridá to čo chce a čo uzná za vhodné. ja na tom, že sem žena pridá svoj tehu test nevidím nič. tu niesi na stranke s nábytkom, alebo na stránke so šróbami a klincami, toto je pani zlatá stránka pre budúce matky, pre ženy ktoré sa snažia a aj pre matky. ja suhlasím, že niektoré veci by mali zostať doma pre muža v spálni alebo len vo foťáku , ale nikoho nieje do toho kto si sem čo dá nič. a áno, každý ma právo na názor, tak som si ho povedala aj ja 🙂