Som v šoku z veštice
Minulý rok som si dala len zo srandy a zvedavosti vyveštiť.
Neviem teda či do mňa tak videla alebo čo, ale dnes sa to do bodky vyplnilo. Veštica mi len z fotky očí a viac nič nechcela. Používajú nejaké triky? Naozaj som zaskočená že mala pravdu.
Môžem sa opýtať kto to bol ? U koho si si dala veštiť ?
Zdravím, aj mňa by to zaujímalo.
A odkial je ta vestica?
poznam jednu dobru pri Senci, povedala mi presne veci jednak čo nemohla vedieť a jednak predpoveď ktora sa o rok cca naplnila a necakal som to a šok bol ked som sa pýtal čo som dlžný že nemá cenník kto čo nechá podľa ľubovôle
Môžeš poprosiť máte kontakt ná dobrú vešticu potrebujem pomoc
@lea513 môžem poprosiť kontakt ná tú vešticu potrebujem veľmi pomoc ďakujem pekne
ja už som si povedala,že tu na mk už nebudem písať a aj som to dosť dlho dodržala ale stala sa mi zas taká vec ,že sa s nou potrebujem podeliť ,to,že si davam roky veštiť jednej babe som tu už velakrát na mk spomínala ,pred rokom som sa pýtala na moju dcerku ohladom niečoho a vtedy mi povedala,že bude mať alergiu na niečo a aj sa stalo začalo jej bývať zle,mala bolesti a zistili jej,že ma alergiu na mliečne veci🙈, ono to nie je tak,že len dobré veci ale treba to brať nakomplet tak ako je to aj v živote a pritom som sa na zdravie vobec nepýtala ,niekedy sa stáva,že tam máte aj taký odkaz z hora čo máte vedieť a možno aj preto aby sa sme sa s tým lepšie vysporiadali🙂
poznam jednu dobru pri Senci, povedala mi presne veci jednak čo nemohla vedieť a jednak predpoveď ktora sa o rok cca naplnila a necakal som to a šok bol ked som sa pýtal čo som dlžný že nemá cenník kto čo nechá podľa ľubovôle
@majolinux ahoj, mozem Ta poprosit o kontakt na tu vesticu? Dakujem.
Mala som kolegynu, ktora sa venovala astrologii. V mladsom skolskom veku (cca 6 rokov) jedneho z mojich deti mi vypracovala jeho horoskop. Precitala som, odlozila, zabudla nanho a po rokoch - pred par mesiacmi - nasla. Dieta davno dospele a s manzelom sme uplne zasli, ako to sedi. Takze.... niekto ma naozaj dar. Ale takych je malo.
Mala som kolegynu, ktora sa venovala astrologii. V mladsom skolskom veku (cca 6 rokov) jedneho z mojich deti mi vypracovala jeho horoskop. Precitala som, odlozila, zabudla nanho a po rokoch - pred par mesiacmi - nasla. Dieta davno dospele a s manzelom sme uplne zasli, ako to sedi. Takze.... niekto ma naozaj dar. Ale takych je malo.
@simsalabim Porovnavas jablka s hruskami. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Astrologia je na zaklade datumu a casu narodenia a neda sa porovnavat s vestenim!!!
Áno, môže skutočne pracovať s mágiou a druhou stranou. Ale toto teda pozor. To je horšie ako keby bola podvodník. Lebo v tom prípade za všetky tie informácie niečo dáva. A nedáva to zo svojho. Zatahuje do toho teba. A ty budeš dlžník. To si pamätaj. Tebe sa potom vráti to zle, čím sa má za to zaplatiť. Pretože nič nie je zadarmo. A v prípade zahrávanie sa s druhou stranou sa za to platí poriadne draho (a tým nemám na myslí platenie peniazmi).
Áno, môže skutočne pracovať s mágiou a druhou stranou. Ale toto teda pozor. To je horšie ako keby bola podvodník. Lebo v tom prípade za všetky tie informácie niečo dáva. A nedáva to zo svojho. Zatahuje do toho teba. A ty budeš dlžník. To si pamätaj. Tebe sa potom vráti to zle, čím sa má za to zaplatiť. Pretože nič nie je zadarmo. A v prípade zahrávanie sa s druhou stranou sa za to platí poriadne draho (a tým nemám na myslí platenie peniazmi).
@lenkakravcova mas na mysli Adamcovu ?
@lenkakravcova mas na mysli Adamcovu ?
@majolinux nemám na myslí nikoho konkrétneho.
@majolinux nemám na myslí nikoho konkrétneho.
@lenkakravcova lebo Adamcova ma teoriu že jednak za všetko v živote jednak dostavaš a jednak platiš ako si pisala (a hej to platenie je napr. zdravie, urazy a apo) ale dik
@lenkakravcova toto je hlupost. Nikto neostava dlznikom. To nie je ziadna magia v zmysle nasmerovavania energii, aby posobili dobre, ci zle. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou.
Nezijes predsa v stredoveku, ked ludia mali nulovu potuchu o vede a energiach.
Btw. to uz ked sa modlis, snazis sa vedome nasmerovavat energie, a predsa mas pocit, ako skvele a spravne konas.
@lenkakravcova toto je hlupost. Nikto neostava dlznikom. To nie je ziadna magia v zmysle nasmerovavania energii, aby posobili dobre, ci zle. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou.
Nezijes predsa v stredoveku, ked ludia mali nulovu potuchu o vede a energiach.
Btw. to uz ked sa modlis, snazis sa vedome nasmerovavat energie, a predsa mas pocit, ako skvele a spravne konas.
@moonlight1210 neriešim žiadne energie. Neviem o čom píšeš, ja som písala o niečom inom. Majolinux to vystihol v poslednom riadku - úrazy, zdravie, úmrtia a podobne..
@moonlight1210 neriešim žiadne energie. Neviem o čom píšeš, ja som písala o niečom inom. Majolinux to vystihol v poslednom riadku - úrazy, zdravie, úmrtia a podobne..
@lenkakravcova dostat a dat je vymena energii.
To pri vesteni nerobis. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou, ani temnymi silami.
@lenkakravcova dostat a dat je vymena energii.
To pri vesteni nerobis. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou, ani temnymi silami.
@moonlight1210 "Jasné" pri veštení poznáš budúcnosť len tak z ničoho nič 🙂
Logisky odniekiaľ tie informácie musia prichádzať, niekto ich musí podávať. A väčšinou, ak teda ide skutočne o veštenie budúcnosti - ktorá sa určite stane, ide o spoluprácu a informácie od jinnov (v kresťanstve sú nazývaný démonmi). Čiže ide o komunikáciu a výmenu informácii medzi svetom viditeľným a svetom neviditeľným pre nás voľným okom. Všetko má ale svoju cenu a nik neposkytuje informácie zadarmo. A už vôbec nie oni. Takže sa to človeku neskôr vráti. Skôr či neskôr. Na rodine, potomstve, zdraví alebo niečom inom. Proste bude nakoniec človek škodovať. Nie je dobré sa s tým zahrávať.
@moonlight1210 "Jasné" pri veštení poznáš budúcnosť len tak z ničoho nič 🙂
Logisky odniekiaľ tie informácie musia prichádzať, niekto ich musí podávať. A väčšinou, ak teda ide skutočne o veštenie budúcnosti - ktorá sa určite stane, ide o spoluprácu a informácie od jinnov (v kresťanstve sú nazývaný démonmi). Čiže ide o komunikáciu a výmenu informácii medzi svetom viditeľným a svetom neviditeľným pre nás voľným okom. Všetko má ale svoju cenu a nik neposkytuje informácie zadarmo. A už vôbec nie oni. Takže sa to človeku neskôr vráti. Skôr či neskôr. Na rodine, potomstve, zdraví alebo niečom inom. Proste bude nakoniec človek škodovať. Nie je dobré sa s tým zahrávať.
@lenkakravcova vestilal si uz jiekedy?
Lebo to by si vedela, ze vestenie nie je o dakej “druhej strane”, “temnych demonoch”, a inych pitomostiach.
Z mojich výkladov ľudia tiež bývajú v šoku . Ale správne nieje veštica ,ale kartárka.Ak vykladala z očí je "jasnovidka" . Ak použiva numerologiu tak je numerológ . Aj čisla aj karty vedia byť dosť presné.A ku kartám ,ja som to roky rokúce robila zadarmo ,ale keďže ľudia , nevedia byť vďačný za čas, lebo áno stoji to aj čas ,tak už to nerobím zadarmo ,ale oficiálne. Reklamu nenájdeš u mňa nikde ,posúvajú si ma. Buď online alebo za mnou prídu do kancelárie
Podľa mňa karty sa majú používať na ukázanie smeru, , na podporu ,pripadne upozornenie ,ale krásne v nich vidno aj minulosť ,aj pritomnosť a ano aj kúsok budúcnosti . Dokonalo vedia popísať človeka, aký je ..Ale každý to má zaužívane inak . Nemám rada kartárky ,ktoré plašia ľudí, a tí sú potom v negatívnych myšlienkach a strachu . Len toľko k tomu ..... Tiež poznám jednu jasnovidku ,ktorá je dobrá, ale je drahá. Skúsila som ju na sebe ,tiež len z fotky očí .A áno vedela . A na moju otázku ako povedala,že má dar .Ono každý máme nejaký dar . Majte krásny víkend .😇❤️