icon

Som v šoku z veštice

28. mar 2023

Minulý rok som si dala len zo srandy a zvedavosti vyveštiť.
Neviem teda či do mňa tak videla alebo čo, ale dnes sa to do bodky vyplnilo. Veštica mi len z fotky očí a viac nič nechcela. Používajú nejaké triky? Naozaj som zaskočená že mala pravdu.

ewa99
Odpoveď bola odstránená
tanag
20. dec 2024

Môžem sa opýtať kto to bol ? U koho si si dala veštiť ?

tamarrr
21. dec 2024

Zdravím, aj mňa by to zaujímalo.

lea513
17. feb 2025

A odkial je ta vestica?

majolinux
4. mar 2025

poznam jednu dobru pri Senci, povedala mi presne veci jednak čo nemohla vedieť a jednak predpoveď ktora sa o rok cca naplnila a necakal som to a šok bol ked som sa pýtal čo som dlžný že nemá cenník kto čo nechá podľa ľubovôle

lea513
8. mar 2025

@majolinux A kontakt na nu mozes dat?

tamarrr
9. mar 2025

@majolinux Môžem poprosiť aj ja o kontakt. Vopred ďakujem veľme pekne.

lea513
9. mar 2025

@majolinux Aj ja vopred ďakujem. 😊

diankagunarova563
11. mar 2025

Môžeš poprosiť máte kontakt ná dobrú vešticu potrebujem pomoc

diankagunarova563
11. mar 2025

@lea513 môžem poprosiť kontakt ná tú vešticu potrebujem veľmi pomoc ďakujem pekne

55petrana55
Odpoveď bola odstránená
lili2207
29. mar 2025

ja už som si povedala,že tu na mk už nebudem písať a aj som to dosť dlho dodržala ale stala sa mi zas taká vec ,že sa s nou potrebujem podeliť ,to,že si davam roky veštiť jednej babe som tu už velakrát na mk spomínala ,pred rokom som sa pýtala na moju dcerku ohladom niečoho a vtedy mi povedala,že bude mať alergiu na niečo a aj sa stalo začalo jej bývať zle,mala bolesti a zistili jej,že ma alergiu na mliečne veci🙈, ono to nie je tak,že len dobré veci ale treba to brať nakomplet tak ako je to aj v živote a pritom som sa na zdravie vobec nepýtala ,niekedy sa stáva,že tam máte aj taký odkaz z hora čo máte vedieť a možno aj preto aby sa sme sa s tým lepšie vysporiadali🙂

kris_t
6. máj 2025
@majolinux

poznam jednu dobru pri Senci, povedala mi presne veci jednak čo nemohla vedieť a jednak predpoveď ktora sa o rok cca naplnila a necakal som to a šok bol ked som sa pýtal čo som dlžný že nemá cenník kto čo nechá podľa ľubovôle

@majolinux mozem poprosit kontakt? dakujem

emmynka
24. máj 2025
@majolinux

@majolinux ahoj, mozem Ta poprosit o kontakt na tu vesticu? Dakujem.

maialeo
30. máj 2025
@liusa82

@maialeo tam chodim aj ja tá astrologia na mňa sedí do bodky.Teda osobný horoskop🙂

@liusa82 a nas web si uz videla?

simsalabim
30. máj 2025

Mala som kolegynu, ktora sa venovala astrologii. V mladsom skolskom veku (cca 6 rokov) jedneho z mojich deti mi vypracovala jeho horoskop. Precitala som, odlozila, zabudla nanho a po rokoch - pred par mesiacmi - nasla. Dieta davno dospele a s manzelom sme uplne zasli, ako to sedi. Takze.... niekto ma naozaj dar. Ale takych je malo.

lea513
30. máj 2025
@simsalabim

Mala som kolegynu, ktora sa venovala astrologii. V mladsom skolskom veku (cca 6 rokov) jedneho z mojich deti mi vypracovala jeho horoskop. Precitala som, odlozila, zabudla nanho a po rokoch - pred par mesiacmi - nasla. Dieta davno dospele a s manzelom sme uplne zasli, ako to sedi. Takze.... niekto ma naozaj dar. Ale takych je malo.

@simsalabim Porovnavas jablka s hruskami. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Astrologia je na zaklade datumu a casu narodenia a neda sa porovnavat s vestenim!!!

lenkakravcova
30. máj 2025

Áno, môže skutočne pracovať s mágiou a druhou stranou. Ale toto teda pozor. To je horšie ako keby bola podvodník. Lebo v tom prípade za všetky tie informácie niečo dáva. A nedáva to zo svojho. Zatahuje do toho teba. A ty budeš dlžník. To si pamätaj. Tebe sa potom vráti to zle, čím sa má za to zaplatiť. Pretože nič nie je zadarmo. A v prípade zahrávanie sa s druhou stranou sa za to platí poriadne draho (a tým nemám na myslí platenie peniazmi).

majolinux
30. máj 2025
@lenkakravcova

Áno, môže skutočne pracovať s mágiou a druhou stranou. Ale toto teda pozor. To je horšie ako keby bola podvodník. Lebo v tom prípade za všetky tie informácie niečo dáva. A nedáva to zo svojho. Zatahuje do toho teba. A ty budeš dlžník. To si pamätaj. Tebe sa potom vráti to zle, čím sa má za to zaplatiť. Pretože nič nie je zadarmo. A v prípade zahrávanie sa s druhou stranou sa za to platí poriadne draho (a tým nemám na myslí platenie peniazmi).

@lenkakravcova mas na mysli Adamcovu ?

lenkakravcova
30. máj 2025
@majolinux

@lenkakravcova mas na mysli Adamcovu ?

@majolinux nemám na myslí nikoho konkrétneho.

majolinux
30. máj 2025
@lenkakravcova

@majolinux nemám na myslí nikoho konkrétneho.

@lenkakravcova lebo Adamcova ma teoriu že jednak za všetko v živote jednak dostavaš a jednak platiš ako si pisala (a hej to platenie je napr. zdravie, urazy a apo) ale dik

liusa82
30. máj 2025
@maialeo

@liusa82 a nas web si uz videla?

@maialeo ktorý web?

moonlight1210
30. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova toto je hlupost. Nikto neostava dlznikom. To nie je ziadna magia v zmysle nasmerovavania energii, aby posobili dobre, ci zle. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou.
Nezijes predsa v stredoveku, ked ludia mali nulovu potuchu o vede a energiach.

Btw. to uz ked sa modlis, snazis sa vedome nasmerovavat energie, a predsa mas pocit, ako skvele a spravne konas.

lenkakravcova
30. máj 2025
@moonlight1210

@lenkakravcova toto je hlupost. Nikto neostava dlznikom. To nie je ziadna magia v zmysle nasmerovavania energii, aby posobili dobre, ci zle. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou.
Nezijes predsa v stredoveku, ked ludia mali nulovu potuchu o vede a energiach.

Btw. to uz ked sa modlis, snazis sa vedome nasmerovavat energie, a predsa mas pocit, ako skvele a spravne konas.

@moonlight1210 neriešim žiadne energie. Neviem o čom píšeš, ja som písala o niečom inom. Majolinux to vystihol v poslednom riadku - úrazy, zdravie, úmrtia a podobne..

moonlight1210
30. máj 2025
@lenkakravcova

@moonlight1210 neriešim žiadne energie. Neviem o čom píšeš, ja som písala o niečom inom. Majolinux to vystihol v poslednom riadku - úrazy, zdravie, úmrtia a podobne..

@lenkakravcova dostat a dat je vymena energii.
To pri vesteni nerobis. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou, ani temnymi silami.

maialeo
31. máj 2025
@liusa82

@maialeo ktorý web?

@liusa82 astrology.sk

lenkakravcova
31. máj 2025
@moonlight1210

@lenkakravcova dostat a dat je vymena energii.
To pri vesteni nerobis. Nekomunikujes so ziadnou druhou stranou, ani temnymi silami.

@moonlight1210 "Jasné" pri veštení poznáš budúcnosť len tak z ničoho nič 🙂
Logisky odniekiaľ tie informácie musia prichádzať, niekto ich musí podávať. A väčšinou, ak teda ide skutočne o veštenie budúcnosti - ktorá sa určite stane, ide o spoluprácu a informácie od jinnov (v kresťanstve sú nazývaný démonmi). Čiže ide o komunikáciu a výmenu informácii medzi svetom viditeľným a svetom neviditeľným pre nás voľným okom. Všetko má ale svoju cenu a nik neposkytuje informácie zadarmo. A už vôbec nie oni. Takže sa to človeku neskôr vráti. Skôr či neskôr. Na rodine, potomstve, zdraví alebo niečom inom. Proste bude nakoniec človek škodovať. Nie je dobré sa s tým zahrávať.

moonlight1210
31. máj 2025
@lenkakravcova

@moonlight1210 "Jasné" pri veštení poznáš budúcnosť len tak z ničoho nič 🙂
Logisky odniekiaľ tie informácie musia prichádzať, niekto ich musí podávať. A väčšinou, ak teda ide skutočne o veštenie budúcnosti - ktorá sa určite stane, ide o spoluprácu a informácie od jinnov (v kresťanstve sú nazývaný démonmi). Čiže ide o komunikáciu a výmenu informácii medzi svetom viditeľným a svetom neviditeľným pre nás voľným okom. Všetko má ale svoju cenu a nik neposkytuje informácie zadarmo. A už vôbec nie oni. Takže sa to človeku neskôr vráti. Skôr či neskôr. Na rodine, potomstve, zdraví alebo niečom inom. Proste bude nakoniec človek škodovať. Nie je dobré sa s tým zahrávať.

@lenkakravcova vestilal si uz jiekedy?

Lebo to by si vedela, ze vestenie nie je o dakej “druhej strane”, “temnych demonoch”, a inych pitomostiach.

zuzicka1451
31. máj 2025

Z mojich výkladov ľudia tiež bývajú v šoku . Ale správne nieje veštica ,ale kartárka.Ak vykladala z očí je "jasnovidka" . Ak použiva numerologiu tak je numerológ . Aj čisla aj karty vedia byť dosť presné.A ku kartám ,ja som to roky rokúce robila zadarmo ,ale keďže ľudia , nevedia byť vďačný za čas, lebo áno stoji to aj čas ,tak už to nerobím zadarmo ,ale oficiálne. Reklamu nenájdeš u mňa nikde ,posúvajú si ma. Buď online alebo za mnou prídu do kancelárie
Podľa mňa karty sa majú používať na ukázanie smeru, , na podporu ,pripadne upozornenie ,ale krásne v nich vidno aj minulosť ,aj pritomnosť a ano aj kúsok budúcnosti . Dokonalo vedia popísať človeka, aký je ..Ale každý to má zaužívane inak . Nemám rada kartárky ,ktoré plašia ľudí, a tí sú potom v negatívnych myšlienkach a strachu . Len toľko k tomu ..... Tiež poznám jednu jasnovidku ,ktorá je dobrá, ale je drahá. Skúsila som ju na sebe ,tiež len z fotky očí .A áno vedela . A na moju otázku ako povedala,že má dar .Ono každý máme nejaký dar . Majte krásny víkend .😇❤️

janka_23
Autor odpoveď zmazal