Som veľmi štíhla a ľudia sa mi smejú
Dobrý večer, zažívam jeden taký problém, že chodím na VŠ a počas celej ZŠ aj SŠ som zažívala od chlapcov, že sa mi smiali lebo som vždy bola veľmi tenučká, nikdy som nevedela pribrať :( doteraz som taká tenká. Vždy sa našlo pár chlapcov alebo úzka skupinka ľudí čo sa mi kvôli tomu smejú :( trápi ma to a počúvam reči typu: ,,nikdy si nikoho takto nenájdeš" alebo ,,neviem si ťa predstaviť mať chlapa"...
naša babka hovorila, Pamätaj dievča, vždy ťa horší kôň kopne. Svätá pravda. Tí čo ti to hovoria sú mentálny úbožiaci. Poďakuj sa im za to, že ti v takej krátkosti podali o sebe výpovednú hodnotu a nemusíš s nimi strácať svoj vzácny čas. A zapamätaj si túto peknú myšlienku ktorú ti posielam zo ❤️ Naša sila vyrastá z našej slabosti. Ralph Emerson.
@jamimo ❤
Ja som sa tiež napočúvala takých reči, ale nie len na ZŠ a SŠ, ale aj na vš, v práci a doma od rodiny. Ze kto by chcel s kosťami spať, že ju prekvapuje ako môže mňa takú chudu niekto chcieť, že taká palica do fazule nebude mať deti. A kto to vravel? Zakomplexovana kamoška, ktorá mala len zopár vlasov na hlave. Bývalá kolegyňa o ktorej nemôžem povedať, že to bol dobrý človek, bola strašne jedovatá. Chlap co sa správal ako gay, ale tvrdil, že sa mu páčia ženy a urážal sa na všetky otázky ohľadom žien. Chlapec s hnisavou tvárou, alebo dievča ktoré malo naozaj biednu slovnú zásobu.. Myslím si, že sa ma snažili zdeptat a ponizit aby vo svojich očiach seba pozdvihli. Treba sa naučiť asertivne reagovať a never tomu co ti vravia. Nájdi na sebe niečo čo sa ti páči
Jooooj čo som sa ja napočúvala od Zš až po Vš. A s pribúdajúcim vekom je mi to už jedno😀 ja si poviem že tí ľudia proste závidia, tiež by chceli mať takú postavu😀čo ale neprestalo sú reči od rodiny😒a tiež sa môžem napchať do prasknutia a nepriberiem. Ale vysvetľuj im to celý život🤦♀️akokeby ma poznali jeden deň, veď s nimi žijem🤦♀️
Ja som mala asi do 20tky 45 kg pri 169cm...ako ty, zjedla som všetko a veľa a nič. Neskôr to bude aj výhoda, všetci chudnu, držia diéty a tebe to netreba 😁 Neboj sa, neskôr priberies. A urcite niekoho stretnes,aj keby simzrovna neprijala...,sú to len blbe reci, nevšímaj si to. Ti, čo sa vysmievajú, nemajú žiadnu vnútornú hodnotu a práve oni nebudú nikdy šťastní
Nechaj sa zdeptať debilmi, ja som tiež ten typ, malá chudá, keď som prišla na vš, spolužiaci mi tipovali 12 rokov 🤦🏻♀️.
nejak som to neriešila, aj frajera som si našla a som vydala, a teraz keď mám po 40-tke, je to fajn, vyzerať mladšie a štihlo (aj keď teda, tá štíhlosť už nie je zadarmo 😃)
Hlavne, musíš byť ty spokojná sama so sebou, ostatných nepočúvaj
Ahoj ,no ja som pravý opak teba .......bohužiaľ ja mam aj zdrav ,problémy a milujem sladké 😊pozri každý sme taky aký sme .Ľudia si nájdu chybu aj keby si bola dokonalá, vždy sa nájde rypalec.Vies co ja už mám určitý vek a snažím sa to ignorovať bud ma ľudia berú takú ak som alebo nech idú do ri...moj názor. Pokiaľ stretneš normálnych ľudí tak neriešia nič.
Na mne ľudia si vždy zgustil😆😆veľká postava,dredy ,tetovania a to uz mam 43r ale mam to v paži 😋
Prečo by ta nemal mať rád nejaký chlapec ,ved nie každému sa páčia zeny ktoré majú top postavu. Pokiaľ má chlap také sprosté pripomienky tak je to blbec
@theabloom ❤
@mufka1 ❤
"nechcem byť ako "kulturistka" ". Očividne máš rovnaké mentálne nastavenie, ako tí, ktorí komentujú Teba. Čo tak radšej zapracovať na sebe, ako riešiť druhých? Ako sa do lesa volá, tak sa z lesa ozýva...
@zuzanaam Ja píšem len o sebe nie o druhých, ked je žena čo má svaly ja to nekomentujem, je to jej vec, ked sa tak dobre cíti prečo nie? 🙂 ale ja taká byť nechcem
Lenže to riešiš, je jedno, že len v sebe. Ak by si to nemala nastavené podobne, ako tí "komentátori", tie poznámky by sa Ťa nedotkli. Jedným uchom dnu, druhým von. A na Tvojom mieste by som sa neobávala, že naberieš nejakú extrémnu svalovú hmotu, keď máš problém pribrať. Čo chceš pribrať, tuk? Cvičenie by Ti možno naštartovalo budovanie hmoty, ale nedá sa pribrať, že len čisté svaly. Veď tí kulturisti pred súťažou rysujú a držia brutálne diéty.
@zuzanaam Ja chcem ten tuk
Kludne mi napíš správu,celý život s tým bojujem ☺️
@zuzanaam A keby mám rovnaké mentálne nastavenie tak by som takéto ženy komentovala podobným štýlom ako oni mňa 🙂 a to ja rozhodne nerobím 🙂
Ľudia, ktorí sa posmievajú (nielen) kvôli vzhľadu sú úbohí chudáci. Ak sa ti niekto bude smiať, povedz mu, že je trápny a nerieš ho.
Mne sa celý (školský) život smiali, lebo nemám prsia.. aj ma to trápilo, časom som sa naučila ignorovať hlúpe reči a teraz? Prijala som, aká som, niekedy si sama zo seba urobím srandu, ale určite ma už žiadne blbé reči iných ľudí netrápia.
@jesenzima Ja zase mám veľké boobs 🙈 aj ked som tenučká
Ja som tiež chudá a už som počula poznámky, že som reklama na anorexiu, pre boha najedz sa, chudú ženu by chcel len pedofil, mám určite zdravotný problém atď... Z obéznych ľudí si samozrejme nikto nemôže robiť srandu, ale z chudých áno, to je úplne v pohode 🙂
@jesenzima Toto síce nekomentovali ale dávali mi prezývky ,,Ihla" alebo ,,žirafa"
@bagerka ja mám 31 a zatiaľ som nepribrala 🤣
@dominikamacakova Toto si tiež všímam ten ,,body shaming" akoby ked je niekto obézny nesmieme (čo ano, nemali by sme sa im smiať ani ja to nerobím, neriešim to) ale ked sa chudí ,,sťažuje" reakcie sú: ,,chcela by som mať tvoje problémy alebo čo by som ja zato dala keby som ako ty" 🙄
@dominikamacakova Ale je pravda, že aj taký čo boli pri sebe sa mi smiali ale ja som sa im nikdy nesmiala, nebudem taká ako oni, ja akceptujem ostatných taký aký sú
v prvom rade zacni sama seba akceptovat aka si, maj sa rada, potom budes mat blbe poznamky inych totalne na haku.
ja som bola vzdy chuda, mala som 50 kg asi do 27 rokov, mohla som zjest aj slona a nic... potom prisli 2 deti a mam 70 kil, takze ani ty asi nebudes palicka navzdy.
@fauko Ja zase mám 165cm ale moje nohy sú o hrúbke po obvode ako ruky iných 🙈
@fauko Ja mám ledva 43kg :( by som chcela tak 50kg aspoň

@galganka kto nemá v hlave má v svaloch