icon

Som vraj nesympatická

5. feb 2022

Neviem čo robím zle. Už mi niekoľko ľudí nezávisle od seba povedalo že pôsobim odmerane, nepríjemne, nahnevane a neviem ako ešte. Vraj som nepríjemná nesympaticka, veľmi vážna a mala by som byt priateľskejšia. Podľa mna ale taká niesom 🤷🏼‍♀️ Len ma to už celkom dostalo keď mi to v priebehu tohto týždňa povedali další dvaja ľudia. Ja neviem už či mám chodiť od rána do večera vyškerena smiať sa stále ako nepríčetná ? Samozrejme že keď niekto povie niečo vtipne tak sa zasmejem, aj do debaty sa zapojím, som podľa mňa milá na ostatných. Mám kolegyňu ktorá každú chvíľu pre niečo frfle a je nespokojná a jej nikto nikdy nič nepovie. Stále len mne 🙄 veď ani ini sa nesmejú vkuse. Neviem či vyzarujem zlu energiu alebo čo 😕 viete mi poradiť ako by som to mohla zmeniť ? Nechcem pôsobiť takto nepríjemne na druhých

Strana
z5
bayuska
8. feb 2022

Bohuzial, mne sa deje cely zivot to iste. Aj uplne cudzi ludia na ulici po mne pokrikuju. Aj kamosky mi vraveli, ze ked ma prvykrat videli, ze sa bali vedla mna sediet a podobne. Pritom ja mam pocit, ze som furt mila aj vsetko. Ale je pravda, ze niekedy napr ak sa pozriem do zrkadla alebo na fotku, kde som si ista, ze som sa usmievala, ale vobec to nie je vidiet, tak mozno to bude aj tym. Aj moj ton hlasu a intonacia vraj vyznieva uplne inak nez ja veci myslim :-/ takze bud len na sebe vedome zapracovat alebo ignorovat a pliehat sa na to, ze kto ma pozna, ten vie aka v skutocnosti som a kto ma nechce spoznat, jeho chyba 🙂

daria337
Autor odpoveď zmazal
daria337
Autor odpoveď zmazal
vler
12. feb 2023

Autorka neporadim ale: aj ja tak vraj posobim; bolo mi nie raz povedane ze by som sa mala viac usmievat. Ti poviem ze som zdravotnicka a po tie tri roky co nosim denne v praci rusko ktore mi zakryva polovicu tvare, tieto komentare skoro uplne vymizli 🥴

Strana
z5