Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
stoji za precitanie, ja uz som to zachytila aj na nemeckych strankach...sa nam to vysrstuje:
http://aeronet.cz/news/nemecko-bude-pro-uprchli...
k tomuto len tolko - pamatate sa na pomerne nedavne scitanie ludu? Sucastou bolo pospisovanie vsetkeho co jednotlivec vlastni, vratane nehnutelnosti!
@zuzkaanicka akoze do toho pol miliona? 😀
@jabadaba ano 😀
@sardinka333 ja som adsumus dokonca uviedla organizacie, ktore moze priamo oslovit, ak chce pomahat. Opakovane som sa jej pytala ci ich oslovila. Nist, ziadna reakcia.
@zuzkaanicka 😀 🤐
@jabadaba ale ved si precitaj nazov ... je za pomoc ... nikde nepise, ze ide pomahat 😝
@zita19 len aby potom svokra neprisla byvat k Tebe, draha 😀
@zuzkaanicka aha, cize pomahajte vseti ostatni a ja vam to schvalim... taktika kaviarenskych kecalov. Ti toho nakecaju, ale skutek utek.
@zuzkaanicka tak to by ju karma dobehla druhy krat. Ja uz by som si vo svojom dome poriadky narobila. 😉
@zita19 šak furt ked niekde pridem tak mi povedia ze v BA su paštikari...tak ja neviem ...sesternicin muž zo zahoria nas furt vola paštekari...tak ja že sme paštekari... 🙂
Na čo by som to opravovala? Vo vysledku tam nič nemam a je mi jedno či mi niekto verí a či nie a čo si kto myslí ...koho to zaujíma? A že patriarchát....MK mi služi na pobavenie, relax.....a ako som povedala mi si robime taketo ,,naschvaly,, proste sa tak hecujeme...lebo on toto kotkodakanie na MK voobec nechape. Chlapi no. Načo to budem mazať...mne to tam nevadí. 🙂 🙂 🙂
@jabadaba vies, niekto pise o pomoci a niekto pomaha a nemusi to vytrubovat do sveta 😖
@zuzkaanicka uz mi je to jasne.... 😖
@sardinka333 uz nas natahali sardi, uz nas natahali....
@jabadaba ?
@sardinka333 ked ti je MK takym relaxom, co sa tu tak vasnivo ohanas slovami? Ked ti je ukradnute co si kto mysli, preco sa tu tak vasnivo ohanas slovami, ked ma niekto iny nazor?
@zita19 kazdy inak relaxuje 😅
@zita19 a čím sa tu mam ohanat? 🙂 povedzme ma to bavi... 🙂
@sardinka333 slovami sa ohanas. Metlou sa cez klavenicu neda
@sardinka333 mala si prispevok, ze nas nech do toho netahaju, ako reakciu na video o tych stretoch turkov a kurdov v Nemecku. Ja to vidim tak ,ze sme v tom uz po usi....Myslim EU ako taka. Sa to tu preleje jedna radost.
vcera som neodolala a kupila caj znacky Mistral - mata, medovka a malina. Vraj zastavuje planetu. 😀 Aj by som vam navarila dievcence, keby sa to virtualne dalo. 😵
@jabadaba mozno ani nebude treba 😝
http://www.novinky.cz/veda-skoly/381095-krvavy-...
@jabadaba ...budu utečenci z nás 😉

@jabadaba vsak predpokladam, ze zaratala cele uzemie ohranicene Samorinom, Modrou a Stupavou 😀 Mozno aj Rajku 😝