Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@jabadaba s tou radou OSN to je samozrejme pruser, v tom souhlasim.
@adsumus mám ti poslat aj ja linky čo urobili prisťahovalci v takom Švedsku? Ušetrím ti čas čítaním...
Znásilnenia vo Švédsku stúpli od konca roka 2003 o 17% a zaznamenávajú dramatické vzostupy hlavne v poslednom desaťročí. Skupinové znásilnenia, obyčajne švédskych dievčat moslimskými imigrantmi sú každodennou realitou. Hovorím konkretne o meste Malmo.
@czechzuzanaba pruser je slabe slovo. Ja som v totalnom soku...Krajina, kde zeny su kamenovane, polievane kyselinou, musia chodit zahalene ako chudery, doma su bezne znasinovane, su menej ako dobytok.....tato krajina bude mat pod palcom ludske prava! Ved je to vysmech, fraska, je to doslova, s prepacenim, nastatie ludom do tvare!
@czechzuzanaba presne tak, uhadla si! Nenahnevaj sa na mna teraz prosim Ta, ale zijes v tejto dimenzii alebo nejakej paralelnej? Nehovor mi, ze doteraz si o tomto netusila? Halooooo, budicek prosim. ☹
@sardinka333 to s temi znasilnenimi nebude az tak horke. Ve Svedsku se zmenil zakon - predtim napr. znasilneni do analu nebylo brano jako znasilneni. Po te zmene uz je. Takze to co predtim znasilneni nebylo, uz je. Proto pocet stoupnul. Dale oficialni statistiky ve Svedsku o tom, jake narodnosti je pachatel znasilneni neexistuji.
@jabadaba ale vsak dobre, ale jak to souvisi s utecenci?
@czechzuzanaba ani s útoky na ubytovny běžencu to tak horké není...zemřel někdo? Tak je to ok...podle tvé logiky...🙂
@jabadaba a ja se vubec nenazlobim, vim ze to tak je. To teda k te druhe veci - k tomu jestli kricim na ulici ja nebo muslim - jen potom ci je to chyba? Toho kdo krici a nebo toho, kdo ma dohledat na to, aby zakon platil pro kazdeho....
@sardinka333 to jsem nepochopila, jak jsi to myslela...
@sardinka333 tady to mas vysvetlene http://www.hatefree.cz/blo/hoaxy/1087-znasilnen...
Jak to souvisi s utoky na ubytovny nechapu.
@czechzuzanaba akoze ako to suvisi s utecencami? A odkial sem prudia? Nie vsetci su zo Syrie, nie vsetci su krestania..."Utekaju" prevazne suniti, vies kto su suniti? Je to fundamentalistickejsia odnoz islamu. Suniti sa zeru so siitmi, ti su vo svojej viere umiernenejsi. Suniti su ti, ktori baziruju na aplikacii islamu v jeho najhorsej podobe. Saudska Arabia su prevazne suniti, ako ta spolocnost vyzera vieme...
@czechzuzanaba dobra otazka, ze cia je to chyba. No co Ti na to odpoviem - nasa predovsetkym. 😖
@adsumus Je to protest.Čo ine ludom zostava?????Slepo prijimať rozhodnutia politikov?????Niekto napísa lautomaticky nackovia, fasisti, rasisti extremisti. Netuším kto je za tym ale ja by som ich nazvala ludmi činu. Nekračaju podla diktátu vlady ale aj takouto formou protestuju proti tomu aby tam utečenci bývali. A ver tomu že keby to bolo opačne. Napriklad v nejakej moslimskej krajinei by mali byt ubytovani utecenci krestania tak by si počkali kym by bola ta ubytovna plna ludi. Až potom by horela.
Ja sa nepovažujem za xenofoba ale rovnako som proti tomu aby sem prišli. A keby niekto zorganizoval protest okrem holohlavych makovic, tak by som išla.AJ moja rodina by isla. ROvnako priatelia alebo kolegovia z práce.
@czechzuzanaba asi tiež hoax ze? http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/c/175254/Angli...
@anickablava nehnevaj sa ale ja násilie proti nevinným ludom nikdy schvalovať nebudem, či už bude kresťanské alebo muslimské a nebudem mu ani dávať pekné mená. ja cchem aby naše deti žili v pokoji a v mieri, pekne vedla seba, aj tak ludom nič iné neostáva.
@sardinka333 Samozrejme. Všetko čo ukazuje pravu tvar multikultu je hoax alebo mainstream alebo pi news.
https://www.facebook.com/844314728955238/videos/848350108551700/
@adsumus Pozri si videjko a nadalej snívaj o pokoji a mieri. Ja neviem nechcem sa ta dotknut ale tie tvoje názory myslíš vážne alebo sa nudíš a zabávaš??????
@adsumus Možno ak by si mala s nimi do činenia vo vačšej miere tak by si zmenila nazor. Zatial su to len take dristy od compu alebo telefonu. Ako sa hovori lepšie je raz vidieť ako dvakrat počuť.
@sardinka333 to nevim. Kazdopadne mas vselijake gangy, muslimske i nemuslimske. Mozna je to pravda, co se tam pise, mozna ne. V UK jsem zila v te dobe co tam pisou 6 roku, no neslysela jsem o tom - to samozrejme neznamena, ze se to nestalo. Jen je mi to trosku divne, ze by se to tutlalo mezi obycejnymi lidmi.... Co je vsak podle me nejhorsi na tom clanku, je veta "Policisté se roky báli problém řešit, aby nebyli nařčeni z rasismu.". Presne tam jsme skoncily i s @jabadaba .
@adsumus mier uz na nasej planete nie je dlho, az si si nevsimla. A ani uz nebude. Nie za danych okolnosti. Bohuzial. Podpalovanie ubytovni momentalne kdesi v Nemecku ten mier nenarusilo. Je to odsudeniahodne, ale na tom nestoji ani nepada mier ci pokoj na planete. Mala si odsudit vsetky tie bombardovania, ktore sa diali a deju uz niekolko rokov, a vysledkom ktorych su miliony mrtvych, miliony nestastnych a miliony bez domova a buducnosti! Teraz je uz neskoro, je 5 minut po dvanastej. Peticii bolo dost! Zneme krute dosledky svojej lahostajnosti a este len krute casy pridu. S pomocou aktivnych blbcov, ktori su ako sa hovori, horsi nez triedny nepriatel. Dnes to plati opatovne. Doplatime na to vsetci. Aj ti chudaci, ktori skutocne tu pomoc potrebuju!
@anickablava mna nepresviedčaj, že k ženám sa správaju zle vylučne muslimovia, dávate tu sceny násilia, ale násilnici su na oboch stranách, to vie každý človek.
zaujímavý dokument- dajú sa zapnúť české titulky:
@samo_blaho to už si tu dával
@adsumus kde?
@czechzuzanaba presne to je strategia tzv. politickeho newspeaku, - znackovat odstrasujucimi nalepkami. Deje sa to uz dlho zuzana, postupne na verejnost prenikaju videa o skutocnom stave veci, castokrat ako skryta kamera ci len odvaha medii ako napr. ZDF, ktoreho dokument som sem davala. Ludia sa boja poukazovat na dianie, su zastrasovani. Media idu podla stanovenej agendy, nie je ziaduce ukazovat pravu tvar multikultury. Ta zlyhala na plnej ciare a ziadna uspokojiva integracia sa nedeje nikde. Je to mytus. Sance ma zlomok priselcov. Najma ti, ktori nie su limitovani silnymi nabozenskymi tradiciami. Ja neviem co sa to dnes deje, som z toho zdesena, ale nedeje sa to spontanne...vlny migrantov sa dvihli v rovnaky cas z rozlicnych miest, naraz, v obrovskych mnozstvach, ktore su nezvladnutelne. Navyse su tie masy ludi neskontrolovatelne a neidentifikovatelne. Nemaju doklady, casto sa ich zbavuju, preco? Alebo maju falosne doklady. 😖 Odmietaju sa registrovat, odovzdat odtlacky prstov, cielia len na jednu krajinu, Nemecko. Nemecko je najsilnejsou ekonomikou a tahunom EU. Ak sa to polozi....koniec. Rozklad na seba nenecha dlho cakat. Socialne nepokoje detto. Ti ludia, mnohi z nich, boli zneuziti. Ktosi z nejakeho dovodu im nataral ako v Europe, najma Nemecku je vsetko fasa. Z tohto hladiska mi ich je luto. Okrem tych naozaj utekajucich pred vojnou. Co myslis, ze nastane ak precitnu? Uz precitaju a davaju velmi dorazne najavo svoju nespokojnost, uz v zachytnych taboroch a to je este len zaciatok. Tu uz skoncila akakolvek sradna. Ak si toto niekto neuvedomuje a stale blunca cosi o pomahani a ake to bude krasne...ten je mimo realitu. To nestastne podpalovanie ubytovni je zrudnost, ale asi je to jediny prejav akym este mozno nieco spravit. Aj ked je to hnus. 😝 V Nemecku pochoduju tisice ludi na protesty, pise sa o tom kde? Nikde. Nie je ziaduce pustat to do eteru. Toto dobre neskonci. Pre nikoho. Niekto asi potrebuje vyvolat tu povestnu Huntingtonovu zrazlu civilizacii. Z akeho dovodu, to sa mozme zatial len dohadovat... Mozno nie je ziaduce, aby EU ako celok klapala. 😢
10 neporozumení moslimom.

@sardinka333 zufalý čin vystaviť nevinných ludí ludí ohnu? a čo im urobil tento futbalista? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ra...