Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@adsumus ja by som neodpočúvala, nie. Vidieť, že zdieľaš morálku ľudí, ktorých tak obdivuješ a ich krivosť ti príde normálna a v pohode...dokonca vtipná, že áno "hihu". Každý odpočúva každého, ale čelný predstaviteľ údajne slobodnej a nezávislej krajiny by mal svojmu národu a svojim voličom aspoň nejak vysvetliť, o čo tam išlo a formálne sa proti tomu ohradiť. Ona však nemôže, lebo nie je líder slobodnej a nezávislej krajiny, ale nula, ktorá robí, čo sa jej povie v USA. Oni ju môžu odpočúvať úplne beztrestne, hlupáci z USA, ktorí robia vysokú politiku si môžu dovoliť vyhlásenia tipu "fuck the EU" a všetko je v porádečku. Keby niekto odpočúval obamu, to by inak hrali a nedajbože, aby niektorý EÚ politik vyriekol niečo ako fuck the USA...to by snáď bola hneď aj vojna, ktorú amerika nemá problém rozpútať kdekoľvek a kedykoľvek. Ale časy ich najväčšej slávy pomaly končia.
@adsumus tuto uroven komunikacie preferujes? Dobre, zariadim sa. Takze bla bla bla...aha. Potom rovnako na rovinu: dristas adsumus, co prispevok to drist cloveka neznaleho elementarnych faktov, neorientujes sa v zasadnych veciach, geopolitike rozumies ako hus pivu, vnimas veci zjednodusene a prvoplanovo. Prvoplanovo aj reagujes. V podstate si kus jednoducha persona. Doteraz si nepriniesla sama jedine riesenie, ktore tak vymahas od druhych! Doteraz si neodpovedala komu si uz pomohla realne alebo ako a kde si vobec pomohla. Takisto si doteraz neodpovedala podla coho vyberas kto je utecenec pred vojnou a zasluzi si pomoc. Lebo aj na Ukrajine, kusok od nas, tu v Europe, prebieha surova, kruta a krvava obcianska vojna s tisickami obeti! Tema sa vola "Som za pomoc utecencom"! Ale neodpovedala si ktorym a preco prave tym a nie inym!
Uz raz som Ti napisala, ze na diskusiu tohto typu si nedorastla. Svojim sposobom komunikacie siahas na debatu leda tak v materskej skole, mozes sa bavit o farbe gumiciek do vlasov. Tam mozes pouzivat citoslovcia ako hihu hi hi ci ha ha....aj to bla bla bla....tam sa to hodi. Pokial chces diskutovat o tak zavaznych veciach ako je tema utecencov, co je tema pre dospelych, zacni sa ako dospela spravat.
@adsumus ako utocim? Zas vytahujes klasicky repertoar kaviarenskych dristalov? Ti, ak im dojdu argumenty, tak zasadne vytiahnu slovicko utok! Utocim na koho? Nevies komunikovat, spravas sa ako sprosta. Posmesky v diskusnych prispevkoch typu bla bla bla, ked ti clovek pise svoj nazor k debatovanemu predmetu, to je co? To je utok draha moja milena, utocis tu Ty na inych! O Ukraine si to nechaj, pretoze ked sme sa o tom bavili kdesi na zaciatku tvojej temy, tak si pisala, ze si ani netusila o nejakej pomoci tejto krajine! Tak si tu nevymyslaj. Je tam vojna takmer dva roky, temu si zalozila az nedavno! Cize sprosto selektujes voci komu prejavit solidaritu a humanizmus a voci komu nie. Ze Ta hanba nefackuje!
lgbt pardon
@adsumus USA nam dava demokraciu?a slobodu?
EU tiez?hm....
@terezka1947 nedáva, to bolo zle vyjdrenie spolupodielame sa.
@adsumus demokraciu? My tu máme demokraciu? 😀 Nie, nemáme. Vitaj v realite. Demokracia je vláda ľudu, to by si si ešte mala pamätať z učiva základnej školy. Ak máš čo len trochu zdravého rozumu, tak ti musí byť jasné, že v našej krajine nevládne ľud. Ani v Nemecku, ani v USA, ani nikde v EÚ. K demokracii sa priblížili švajčiari a zopár nezávislých komunít. A odpoveď? Už sme viaceré v tejto debate napísali, v čom bude podstata tohto problému a aj jeho riešenie a ty sa pýtaš dookola stále na to isté znova a znova. Čítaj dozadu celú diskusiu a dopracuješ sa aj k moje odpovedi na tvoju otázku, nebudem sa sto krát opakovať.
@terezka1947 vtipné, že? 😀

tvoja zmena príspevku na ktorý som reagovala
dodala si toto
Ved je vydieratelna, mala odstupit akonahle prepukol skandal s jej odpocuvanim. Takato persona je vysoko nedoveryhodna. Niekto, koho odpocuvali a na koho nieco maju je pochybny en blok.