Som zakomplexovaná
Dievčatá ako si zdvihnúť sebavedomie?
Nech robím čo robím, nedarí sa aj keď si uvedomujem svoje prednosti. Mojou prednosťou sú veľké oči a dlhé vlasy.
Lenže ja sa neustále pozorujem, nenávidím svoju postavu, som vysoká a štíhla, lenže mám širšie boky a trošku bruško. Neznášam svoj nos, malé prsia, zuby lebo mám predkus, inak sú našťastie zdravé, ale najviac zo všetkého svoj hlas. Riešim svoje nohy, raz mi niekto povedal, že mám silnejšie lýtka...
Zdá sa mi, že čím viac samu seba neznášam, tým viac stretávam ľudí ktorí mi to potvrdzujú. Akoby som to vyžarovala, tú svoju nespokojnosť so sebou samou.
Neustále sa fotím a som na rôznych zoznamkach, nie preto, že hľadám chlapa, ale obdiv..
@miskakyska Čo myslíš?
@jumama Koníčkov mám veľmi veľa, rada som v prírode, milujem les, hory, túry, bicykel, hrady a zámky. Chodím tancovať a na kurz jazyka. Najnovšie by som rada chodila do fitka.
Tak potom hladaj ludi s podobnymi zaujmami, to je super.
Odfot sa a mybti povieme pravdu
@lenuliatko84 Toto na mňa neskúšaj 😉
To, že nie si dosť dobrá Ti hudli do hlavy rodičia? Lebo to ako sa správas ako bazis po prijatí a obdive od ostatných tomu nasvedcuje.V prvom rade príjmi seba aká si a v druhom choď na terapiu.Lebo toto s tebou pôjde celý život v partnerstve, manželstve, pri deťoch.Kazdemu sa budeš snažiť vyhovieť, zapáčiť sa, byť tá dobrá poslusna krásna vzdelaná dokonalá až na pokraji svojich sil
Posli fotky do sukromnej spravy
Krása neni o dokonalosti a vôbec nie je pravda ze muži hľadia len na to. Možno takí co si chce len vrznut ale ti co hľadajú vážny vzťah dá dívajú na ženu ako na celok. Krásna môže byť každá žena, pevná, chuda, vysoká, nízka. Dôležité je co vyžarujes. Vonkajšia krása raz pominie ale vnútorná zostáva. Často krát sa povie aká krásna babička. No asi nie preto ze ma krásne plne prsia, dlhé vlasy, sexi postavu ale preto ze z očí jej sála dobro. Menej sa zaoberaj výzorom a hneď bude svet krajší. Takéto malichernosti som riešila v puberte. Tiež nie som pre seba modelka ale neriešim to. Komu sa nepáči nech sa nepozerá. A naoadnikov som mala viac než dosť. A nikomu nevadil ani predkus ani malé prsia. Dokonca nie som ani vysoká ani nemám krásne dlhé vlasy. A som tu.
Prepac, ale asi nemas ine problemy, iba riesit seba. Keby si mala ine starosti, tak ti toto pride ako totalna banalita. Kolko mas rokov? Vsimla si niekedy okolo seba ludi, co su chori alebo maju chore deti alebo nieco prezili v zivote? Alebo keby si bola od rana do vecera v praci, tak si rada ze si rada a neriesis hluposti. Ako moj oco hovoril:Malo roboty 🤣🤷♀️ Myslis si, ze ludia ta nejako riesia, ze ich zaujima ci mas napr.velky alebo maly nos? Ked niekoho vidis dennodenne, casom ti zovsednie, ci je to krasavica alebo strasidlo. Beries sa moc vazne a nezijes v realite.
Stačí sa akceptovať... Určite je veľa chlapov, ktorý si vás budú vážiť takú aká ste... Ak nenávidíte vašu postavu a pripadáte si tučná, tak stačí zamakať a do roka uvidíte krásne výsledky... Vtedy si zvýšite sebavedomie na 100%

...to nám oznamuješ,či sa pýtaš?