icon

Splnili sa vám veštby od veštice?

pillipilli
30. máj 2017

Ahojte. Zaujima ma ci verite vesticiam . Splnilo sa to ,co vam povedali ? ked tak pozeram je to celkom dobry biznis, aj ked chapem ze zadarmo ani kura nehrabe.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
30. máj 2017

Tak vestenie je jedna vec,,no ked na teba vyblafne vsetko a nema to odkial vediet este vo dverach tak potom tomu uveris, a povie ti aj zvysok co bude a ten sa ti do bodky splni ,,(nie moja skusenost)

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
zuzi0911
30. máj 2017

@zajkula62 ved ano,,,ona tam isla proste len ju zaujima co ju caka resp.rodina atd,,,,no ani jej nestihla nic povedat a ta pani vedela preco prisla,co bolo v minulosti a ako to bude dalej postupovat,,,osobne ja sa tohoto bojim a nechcem vediet co ma caka 😂

michaelaur
31. máj 2017

@pillipilli nie je veštica ako veštica... Niektoré si vymýšľajú a povedia viac menej všetko každému rovnako a zovšeobecnia to.Mňa raz kamarátka zobrala k svojej veľmi dobrej kamarátke a vykladala mi z kariet ( isla som tam viac menej zo srandy) Ale, keď mi začala rozprávať veci o ktorých ani manžel nevedel a kopu detailov zo života, povedala som si preboha to nie je možné.Potom som ešte raz isla k druhej,pre "potvrdenie" a to som mala pocit, že rýchlo uteč - zbytočne vyhodené peniaze... nič nesedelo 😂.... tá prvá to robila zadarmo, pretože nezarába na fare, ktorý"dostala"

mischelin89
31. máj 2017

@pillipilli zamysli sa z opacnej strany...potrebujes vediet, co bude? Nepoznam nikoho, komu by to prinieslo nieco dobre.

Ja som desat rokov dozadu chodila k vesticiam a uz by som nikdy, nikdy nesla. Moja vnutorna mudrost mi o mne povie viac ako ktokolvek iny 🙂

Ak narazis na niekoho, kto naozaj vidi...a to je 1 z 500 mozno... ostatni citaju tvoje podvedomie, aktualny strach, co sa ti deje teraz, nie buducnost. Navyse kazdy den urobis desiatky rozhodnuti, ktore ovplyvnuju, co bude zajtra, pozajtra, osud si tvoris ty. Zmenis rozhodnutie, zmenis buducnost.

Opise ti chlapa, ktoreho si najdes? Upnes sa na to a zacnu sa ti pacit take typy. A este pri nom aj zostanes, hoc to bude uplny debil...lebo sak ti prisiel vyvesteny 🙂

Mne raz presne tak podrobne opisala vestica mojho muza, pracovne, vyzorovo, atd. A ja som najblizsie dva roky nie zistovala, kto sa mi paci, ale kto splna kriteria a hned to bol osud. No tapa riadna :D este ze ma ziadny z nich nechcel :D potom som na to zabudla, preslo dalsich sest rokov, nasla som svojho muza....a asi tri mesiace dozadu som si spomenula na tu vestbu a tak dom sa smiala...no on uplne na to sedi na ten jej opis. Este si pamatam ako hovorila, ze ma taku cudnu koziu briadku...a prve co som si o mojom muzovi pomyslela bolo, ze co to ma za d.bnuty zostrih (ma ho dodnes ale uz sa mi zda sexi :D)

Nahoda? Mozno. Mozno si vesmir zo mna chcel vystrelit 🙂 a mozno mi to zostalo v podvedomi, ten jeho opis... Kazdopadne mi vtedy boli povedane aj zle veci,co sa este len maju stat v mojej buducnosti, napr ze moj muz zomrie mlady..a naco ti taka info je? Aby si trpla kedy? Nemam ho teraz nikam pustat? Je motorkar a kvoli praci vela cestuje...keby to riesim uz som sediva. Ani len zivotnu poistku nema :D

Ja som nastastie dozrela a som celkom vyrovnana osoba, takze to neriesim ani nemam potrebu. Rada sa necham buducnostou prekvapit, vsak nemusim vediet vsetko.

dilino
7. máj 2020

ja som bola u dvoch a u oboch všetko pravda do bodky mi vyšlo

huginko
15. jún 2020

@dilino a dáte kontakt?

marika5555
17. júl 2021

@dilino das kontakt prosím?

mikadooo
17. júl 2021

@pillipilli nie😁. Bola vedľa jak tá jedľa 😄

dilino
17. júl 2021

@huginko prva je vykladkariet1@centrum .sk, To je Ivona. Potom je martinvestenie@gmail.com, To je Martin. a ta sa vola Iveta harrolf.ih@gmail.com.Od týchto sa mi splnilo všetko do bodky.

marika5555
17. júl 2021

@dilino to si s nimi cez mail alebo sa objednala k nim cez mail? Sú z ba?

dilino
17. júl 2021

@marika5555 ja cez meil.Nepotrebujem chodiť k cudzim ľudom napiš im dozvieš sa odkiaľ sú.

arabela55
27. apr 2022

@dilino Aj mne sa od tejto harrolf.ih@gmail.com všetko splnilo, veľmi dobre veští

anonymnemenoo
27. apr 2022

@pillipilli jedna obľúbená veštica raz povedala: ,,Zarobila som si na dom, auto a dovolenky len kvôli ľudskej hlúposti.''
A nie neverím vešticiam len Boh môže vedieť čo sa stane lebo je vševediaci. Apoštolovia, ktorí boli to je iná vec lebo dostali tento dar a nenazývali sa veštcami. Veštcom, či vešticiam neverím úplne zbytočne vyhodené peniaze a navyše ťažký hriech.

lenkakravcova
27. apr 2022

@pillipilli
Záleží na tom, či je to "tzv. veštica" alebo reálne veštica.

Ten prvý prípad poberie asi 99%, a sú to klamárky, ktoré si vymýšľajú bludy..

To zvyšné malé % pracuje so zlými duchmi, bytosťami na inej dimenzii ako sme my, resp. s jinmi (každé náboženstvo si ich inak nazýva). Tie skutočne vedia povedať, čo bude v budúcnosti, najmä tie zlé veci, ktoré vedia vďaka týmto bytostiam "predvídať".

Neodporúčam sa nechať obrať o peniaze u klamárok, a ani hazardovat so svojím budúcim životom u skutočných veštíc (Boh to totiž prísne trestá).