icon

Spoločnosť BE - skúsenosti

krepes
3. máj 2021

Ahojte , máte niekto skúsenosti so spoločnosťou BE?

Strana
z2
kuriatko13
25. máj 2021

Ahoj,,, absolútne NEODPORUUUUČAM!!! 🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙅🏼‍♀️ Moja upline, to je baba čo som cez ňu išla,,, sa mi ozvala len ked sa malo platiť ,,, inak nic mi nevysvetila len ma pooznačovala pod videá kt som si mala sama naštudovať. Zaplatila som 170€ školne ,, super Šák ja ze si zarobím na treadoch,,, prd,,, sní ma slanu vodu, že chyba je vo mne, lebo som vstúpila do obchodu o sekundu neskôr ,,, fiiiiha
50€ som vložila na obchodovanie!!!! ☝🏼☝🏼☝🏼 Ktoré teraz ani nemám ako odtiaľ vybrať a 3 mesiace sa k nim nemám ako vraj dostať ,,,parada takze som 220€ v mínuse so zárobkom 5:1 ( 5 prehrie 1 výhra)
Mas robiť na začiatku s centrami, takze som zarobila jeden cent!!!! Tetaz ze mam platiť dalsi mesiac ,,, to by bolo koľko už? Plus 170€ ani nerátam
Plus kopec mestermaindov na kt človek nemá čas 🤯🤯🤯🤯🤯 čistá pyramída ,,, klamu ako chcú pomáhať, 😅😅😅😅😅😅😅😅 ale pomáhajú jedine sebe . Grc!!!🤮🤮🤮🤑

janaszalontaiova
26. máj 2021

@kuriatko13 o tebe som pocula 😂😂😂sa cuduj ze nezarabas ked si nenechas poradit, neucis sa a mas same vyhovorky ako nemas cas.... Ak nemas cas naco si tam bol? Ty si myslis ze ti zadarmo len tak niekto bude posielať peniaze a ty nepohnes ani prstom? Nikto za teba nic robiť nebude len tak lebo ty nemas cas a nechce sa ti.... Takto to bohuzial nefunguje. Kazdy kto tam zaraba, zaraba preto lebo chce a uci sa od tých co tam tiez zarabaju. A velmi si ma pobavil s tou pyramídou 😂😂 pokial by to bola pyramída tak by si do toho biznisu nesiel.... Takze? Bol si lenivý a preto lebo ti to neslo teraz tu budes písať a vymyslat úplne nezmysli vo ani pravda nieje? 😂😂😂 Fakt ubohe

kikus1510
27. máj 2021

Ahojte 🙂
Ja som v spoločnosti viac ako rok. A som ten obyčajný človek, ktorý nikdy nič nemal, prežíval z mesiaca na mesiac a nikdy mi nikto nič nedal. O tejto spoločnosti som sa dozvedela náhodou. Vtedy sa volala Melius. Tak, ako to bolo vyššie spomínané. Volala sa tak preto, lebo spoločníci boli viacerí. V momente ako sa traja bratia rozhodli ju odkúpiť, tak ju premenovali na BE. Je to akademická spoločnosť so sídlom v Dubaji. Pani múdra 😇 ju asi preto nevie nájsť. Áno je to trochu komplikované vygoogliť niečo o spoločnosti s takým originálnym menom 😉 ale myslím, že keď za názov napíšete meno majiteľov tak vám googoo nájde tie články, ktoré hľadáte.
Nech sa páči, oficiálna stránka s kompletným zoznamom spoločností celého sveta zameraných na sieťový marketing, ktoré sú riadne registrované. Myslím, že na tom nie sme až tak zle:

https://www.businessforhome.org/momentum-ranks/...

Prvé miesto celkom ujde 😉
Toto je spoločnosť kde si buduješ SVOJ biznis. Samozrejme na každý biznis potrebuješ peniaze na rozbeh. Ak sa ti nepáči, že je to práca z domu tak choď a založ si vlastný podnik. Ale tam už budeš potrebovala kapitál, ktorý má viac núl za sebou. A drieť budeš od rána do večera až kým ho kvôli ďalšej vlne nebudeš nútená zatvoriť. Ale ešte pred tým, buď inteligentnejšia a naštuduj si čo je tá vaša pyramída a aký je rozdiel medzi ňou a sieťovým marketingom. Budeš to do budúcna potrebovať. K sieťovému marketingu som mala odpor, kvôli predošlým spoločnostiam zameraným na katalógový predaj, tak som sa zo začiatku v tichosti venovala len tradingu. Máme na to veľmi veľa materiálov, z ktorých je možné sa krok po kroku učiť samostatne zarábať. Študovala som to deň čo deň a naučila sa to. Nepotrebovala som k tomu ani lídra ani uplina, nikoho 😂 Video si ešte dokážem pozrieť sama. Takže som ten obyčajný človek, ktorý si vyberal peniaze z tradingu 🙂 V decembri som zmenila názor a rozhodla som sa venovať plne networkingu. Ľudia vidia čo robím a zaujímajú sa a ja im chcem pomáhať. V mojom tíme mám skvelých ľudí, fakt sú úžasní a nemajú problém pozrieť si video, v ktorom je vysvetlené niečo čo im má pomôcť.
Žiaden biznis na začiatku nie je jednoduchý. Ani pre mňa nebol. Pretože to bolo niečo nové, iné..
Ale mala som na výber. Vždy máme na výber. Buď sa budeš ľutovať a fňukať ako je všetko okolo teba na prd alebo začneš makať. A predávať kapesníky tým čo fňukajú 😂

janaszalontaiova
27. máj 2021

@kikus1510 👏👏👏 presne tak ako píšeš, niekto krizu využije naplno a zmení svoj život... A iny bude nariekat a lutovat sa...

mirka1812
27. máj 2021

Ja som sucastou BE, a mozem povedat, ze to bolo moje najlepsie rozhodnutie ake som mohla urobit za poslednu dobu,,ked som sa rozhodovala a hladala si nejaky biznis z domu. To, co napisala @kikus1510 je abolutna pravda! Nahodou som na nu natrafila,vobec sme sa predtym osobne nepoznali,je to uzasny,ferovy clovek, ktory mi v tomto biznise pomaha 24/7. Tiez som si presla roznymi biznisami s katalogovymi predajmi...ale tento sa s tymi nemoze ani prirovnat. Vzdy hovorim,ze mudry a chytry clovek pochopi tuto prilezitost a ten opacny typ cloveka cize hlupy,bude nadalej len nariekat, stazovat sa, hejtovat a pod. Majte krasny den zienky 😉

plastelina
27. máj 2021

@krepes áno, krepes, ako píšu holky. Negativne komenty ti napíše každý rád a najradsej! Naopak, malokto je zvyklý písať pozitívne komenty stylu viz ten môj :D Apropo dnes bol velmi úspešný deň :D vlastne aj včera :D tie ranne a popoludňajšie hodiny su mega dobré. Jajaaaaaj !!! Teším sa na ďalší týždeň! 🤩🤩🤩

janaszalontaiova
28. máj 2021

@plastelina chodíš na tie ranne binarky? 🙂

everly78
3. jún 2021

Môj kamarát je v spoločnosti BE mentor. Chvíľu to trvalo kým sa vypracoval, ale aj svojou zásluhou je úspešný. 🙂

mya07
4. jún 2021

Krásny deň, aj ja som súčasťou BE, a každé ráno som vďačná za túto príležitosť. Tiež môžem povedať, že to bolo moje najlepšie rozhodnutie. @kikus1510 a mirka1812 máte úplnú pravdu. Som matka dvoch detí, žili sme ako sa dalo, niekedy nedalo a modlila som sa k Bohu, vyhrážala, prosila. plakala, žiadala a čo ja viem čo ešte, až mi príde do života NIEČO a ono prišlo Be.
Učila som sa každý deň, každú chvíľu keď to bolo možné...často po nociach.. vtedy všetci spali. A teraz tuto zručnosť môžem robiť odkiaľkoľvek aj keď čakám v rade pri pokladni ale v čakárni u lekára (ako to s deťmi často býva).
A som v tom dosť dobrá... do školy ste chodili koľko 12 rokov? A pracujete nočné a sviatky a za čo? Za minimálnu mzdu + prémie atd.
Ja môžem pracovať len ráno.. takže minimálna mzda. A sotva som prežívala.. ale nevzdávala som sa. Verila som, že niečo predsa musí existovať aby sme sa mali lepšie.
Spýtajte sa svojho šéfa, ako sa mu podarilo dostať sa do finančnej pohody?? Poradí Vám? Ale v Be robía všetko pre to aby ste zarobili...a pokiaľ počúvate a robíte to čo učia a tak ako učia tak potom tra..dááááááá ide to.
Veď ako je možné že sa to toľko ľudí dokáže naučiť a vy nie???? Nie ste o nič horší ani lepší...je to len o vás.
Dokážete všetko čo budete chcieť.
Do sveta sa mi chce kričať..... Hallo ludia, podťe sa učiť, a môžete sa mať lepšie a aj vaše deti...
A že sa za nejaké vedomosti platí???? Koľko vás stojí kurz napr. angličtiny...a koľký krát začínate.. a koľko už toho viete :D
Tak si zaplaťte súkromné hodiny a potom porovnajte tie ceny :D no áno... je to skvelá príležitosť a za dostupné ceny.

Alebo predávajte kozmetiku, alebo drogériu, alebo cukríky....

Som šťastná a vďačná za Be.
Som šťasťná a vďačná, že ma nič neobmedzuje a že môžem robiť a mať čokoľvek, po čom zatúžim ja alebo deti.
A viete čo je na tom najviac super?
Že nemusím o tom nikomu hovoriť a aj tak si viem zarobiť....ale verte, že pri prvých zárobkoch budete kričať radosťou...

Krásny piatok priatelia, všetko je ako má...

mya07
4. jún 2021
mirka1812
4. jún 2021

@mya07 💖🙏🏽👏🏼🔥

joja_k
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
4. jún 2021

@joja_k nastuduj si pravidla

sandricka2011
4. jún 2021

@ivkazba ty si strasne mudra na vsetko. To ze ty nevies nieco najst ..alebo są tebe nepaci je len tvoj problem. A uz ked si taka vzdelana, tak by si mohla vediet, ze su rozne druhy MLM 🙂 Nie vsetko je pyramida a nie vsetci len okradaju ludi 🙂 Troska optimizmu by ti určitě nezaskodilo . Pekny vecer.

xeniadom
5. jún 2021

@krepes ano, spolocnost Be je seriozna firma, je to alademia vzdelavania co nauci od A do Z ako zarobit online. Su tam zeny na materskej co mesacne maju pekne prijmy. Ja som stastna hlavne ze su tam ludia co ma vzdy podporia, pomozu ( dokonca aj ked mam zly den a vobec to s firmou nesuvisi) ked chcete vediet viac kludne mi ,avolajte 0948018708

xeniadom
5. jún 2021

@krepes Ano,mam . Je to seriozna firma. Je to akademia vzdelavania co nauci od A do Z vsetko ako zarabat online. Su tam mamicky na materskej co zarabaju mesacne pekne peniaze
Ja osobne som rada, ze su tam ludia co mi pomozu, podporia ma ked mam zly den ( a aj ked to vobec nesuvisi s firmou)
Keby chcete vediet viac kludne mi zavolajte 0948018708

joja_k
5. jún 2021

@sisa_s neviem čo som napísala zle, študovala som si to a okrem veľkých písmen tam nevidím žiaden “prešľap”

plastelina
6. jún 2021

@janaszalontaiova Jani, občas áno, ked sa podarí, ze malá spí 🙂 Ale inak najradsej už sama.

plastelina
6. jún 2021

@mya07 omg moje slová!! ❤

majaxy
16. jún 2021

Ja zvažujem spoluprácu so spoločnosťou ale sú drahé vstupné balíky, potom plus škola, človek nemá istotu či sa mu to vráti. Mám fakt obrovskú dilemmu 🤔

sandricka2011
22. jún 2021

@majaxy ked mate dobreho upline, ktory vam pomoze sa rozbehnut., tak tie vysledky sa dostavia 🙂 Musite ale tiez na sebe pracovat 🙂 Kludne sa mozeme spojit ak mate zaujem .

majaxy
25. jún 2021
Strana
z2