icon

Spomienky na roky 90-te s úsmevom

23. feb 2025

Poďme spolu spomínať na roky ne/slávne" 90te "
Aspoň my "staršie ročníky " 😅
Moja mladosť 💃🎶💞

Strana
z3
simca06022011
24. feb 2025

Okolo mna bolo super :DD ano ludia, ktori do 89 nic nerobili, nerobili ani potom, ostatni sa mali v pohodicke, kopa zrazu predala ku koncu 90 rokov byty a isli rovno do domov za tie prachy, byty kupili relativne lacno... Urcite bola aj sikana, v rodine skoncila vtedy jedna ucitelka, isla radsje robit nieco uplne ine, po tom co ju preplesol otec jedneho vzorneho "ziacika".. uz vtedy drbutost kvitla.. to bolo okolo 94-95 roku :DD Ale menej sa vsetko prezivalo, ak si dali chalani po hube, tak si dali, doma este dostali jednu od otcov ak bolo treba. Vyvadzalo as, neboli socialne siete = boli "bandy" vonku...
Hudba bola spica, skola bola spica, prazdniny super, strkoviska pouzitelne, kupat sa dalo kde zadarmo, cele prezdniny sme preplavali, babky s nami, kedze nesli do dochodku pomaly nevladne... skakanie na gume, welness bol tak max vana u babky na dvore, ktoru sme si najskor vyrajbali a potom si tam nanosili vodu... :D Nachodili sme miliony krokov s kamoskami, ziadne lezanie doma a zvladli sme to aj bez vreckoveho "na obcerstvenie" a neviem co:D

simca06022011
24. feb 2025

@kocurikpupcek to bolo spickove.. ale tie pribehy ked zacal, do toho ako som si nahravala na kazetu pesnicku... ach... :DD som to dcere spominala, ta si to ani predstavit nevie, ze kazety :DDD

sorscha
24. feb 2025

Pre mňa to boli najkrajšie teneegerské roky, MTV-beavis and butthead, flanelka a roztrhané rifle, grunge music, letné diskotéky na priehrade, ROCK FM rádio, maturita, VŠ a následne obrovská nezmestnanosť. Veľa mojich kamarátok muselo odísť do UK ako au pair.

Strana
z3