icon

Správa Lunacek dostala v Európskom parlamente zelenú

oravese
4. feb 2014
fidka79
Odpoveď bola odstránená
czechzuzanaba
5. feb 2014

@fidka79 mame svobodu pises..ale nechces nechat se libat dve zeny na ulici...Tak asi jen nekdo ma svobodu.

zuzitko74
5. feb 2014

@zita19 To je v pohode, toto je taká bojovná téma, lieta tu príliš veľa streliva a občas to schytá aj okoloidúci.

zuzitko74
5. feb 2014

@fidka79 To,čo sa deje na ulici pred očami mojich detí, žiaľ asi veľmi neovplyvním. A to už toho videli dosť - zopár brutálnych bitiek medzi dospelými, opitých ľudí tackajúcich sa a vykrikujúcich, pani, ktorá si vykonala svoju potrebu priamo na trávniku na sídlisku, dokonca aj smrť priamo na zástavke autobusu. To, čo ja chcem, je možnosť, aby som mohla svojmu dieťaťu vysvetliť, prečo niektoré veci považujem za nesprávne a nemusela sa pri tom báť, že ma niekto označí za netolerantnú a homofóbnu.

zita19
5. feb 2014

@fidka79 Cipovu teoriu zastavam roky... Od kedy si musim pamatat desiatky PINov a IDciek, hesiel a podobnych ptakovin. Mne by to ulahcilo zivot 😀
Mne osobne vadia olizujuce sa pary na verejnosti vo vseobecnosti. A je mi uplne jedno akeho pohlavneho zlozenia je par, ktory si navzajom jazykom preskumava ustne dutiny. Podla mna toto patri do suhromia aj u hetero parov, nielen homo parov.
Pravo vychovavat ma dnes aj clovek, ktory na vychovu deti nema ani najmensie predpoklady. Mnoho deti zije v rodinach, kotre im viac ublizuju ako prospievaju. Staci, ze toto dieta porodi a splodi. V takomto pripade nikto ich sposobilost na vychovu neskuma a ani im neupiera (az na par vynimiek). Mozno prave tieto deti by zazili stastne destvo obklopene laskou dvoch mamiciek alebo dvoch oteckov. Aj ked v pripade paru mamiciek je cesta k dietatku jednoduchsia. Staci sa obetovat najst opelitela. Dvaja oteckovia su uplne mimo hry.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zita19
5. feb 2014

@czechzuzanaba Presne ako pises 😝 Ked su ona a on, mozu sa v najhorsom pripade aj navzajom poopelovat na ulici. Je to v poriadku. Ked su ona a ona alebo on a on je to poburujuce a zasahuje to do integrity osobnosti zastancov krestanskeho modelu rodiny.

zuzitko74
5. feb 2014

@zita19 Si nerob srandu s tým čipovaním, niektorí zločinci by ti v pohode ufaklili časť tela s čipom, len aby sa dostali k tvojim osobným údajom a zneužili ich. Dnes ti len ukradnú kabelku a doklady si vybavíš nové. Druhá časť tela by ti nenarástla...ak by si to prežila.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zita19
5. feb 2014

@zuzitko74 Vsak viem, ja som len na margo temy chcela trosku odlahcit... 😉

zita19
5. feb 2014

@fidka79 A co spravis, ked za par rokov tvoje dieta pride s tym, ze sa zalubilo osoby rovnakeho pohlavia... Skus sa nad tym zamysliet, co by si spravila.Ale ked citam tvoje vyjadrenia, ked cisto hypoteticky k takemu comusi dojde, tvoje dieta to bude asi tajit. Mozno zo strachu, ze ho zapudis, mozno z lasky k tebe aby ta neranilo. A bude zit v klamstve...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
arcibiskup1
5. feb 2014

@adman
nezabudni si buchat hlavu o oltar truba

arcibiskup1
5. feb 2014

@fidka79 ,,?vies co bude najlpsie?necch kazdemu zavedu cip aby mali presne prehlad coi kto kde robi,,,
Mala by si sa dat liecit!!!!!!!!! Dam Ti jedno sedenie u mna zadarmo!
Preco by oni mali brat ohlad na inych,ked nik neberie ohlad na nich??? Vy ste tu vsetci krestania ako vidim...ukamenovat ze??? a vsetkych najlepsie...Idioti,to ste! Co ak tvoje dieta bude gay ci lesba??Co potom?? Zabijes ho?Budes ho nenavidiet? Len sa zamysli.!!! Budes chciet aby sa malo dobre,a aj to aby malo rodinu.Premyslaj! Nic viac netreba 🙂

arcibiskup1
5. feb 2014

@zita19 este ze nekricis...ukrizuj ich!!!

zita19
5. feb 2014

@arcibiskup1 ?????
Pokial som ti spadla do mnoziny pohorsenych z prijatia Spravy Lunacek, tak si ma necital pozorne... Ale je ti odpustene. Stava sa aj mne, ze kamenujem vlastnych...

arcibiskup1
5. feb 2014

@zita19 ,,Je uz davno vedecky dokazane, ze s homosexualitou sa jedinec uz rodi. To nie je o tom, ze sa tak rozhodol spestrit zivot. Ked sa moze narodit kratkozraky, takisto sa narodi homosexualny. Kratkozrakych s ich vadou akceptuje cela spolocnost. Homosexualnym majorita prava upiera. ,,

Toto je rozumna rec.Vsetci vidia,ze LGBTI chcu prava ,ale nik nevidi,ze chcu len take prava ako ostatny...Oni neziadaju viac ako heterosexuali,len to iste.Pretoze,taktiez platia dane a odvody a taktiez pracuju a zivia svoje rodiny.Tak,preco nemozu zit ako heterosexuali,ved oni si nevybrali,ze sa narodia ako LGBTI.Kedy toto ludia pochopia.Mimochodom,nejde o vadu ale o inakost.

zita19
5. feb 2014

@arcibiskup1 dober som dedukovala z tvojich likov aj ostatnych odpovedi, ze malo byt este ze nekriciA...ukrizuj ich!!!
A a S su vedla seba a aj mne sa obcas pletu...

arcibiskup1
5. feb 2014

@zita19 to malo vyzniet v dobrom o tom ukrizovani ...sorry babe

zita19
5. feb 2014

@arcibiskup1 Ty, trosku okres slovnik. Plne suhlasim s tvojimi nazormi, len slovnik je trosku ostry na moj vkus... Sice chvilami je ovela vystiznejsie pouzit ostrejsiu retoriku (v tomto pripade, sa to priam nuka) ale nahravas im na to aby na teba zalovali...

arcibiskup1
5. feb 2014

@zita19 mozem sa pokusit,ale s ahmm sa inak neda 😕

nikusa9
5. feb 2014

je to choré a ako RODIC, nie krestan...s tym absolutne nesuhlasim!!!!!!!! vsetko ostatne so zdravym rozumom tu už bolo napísane..neskutočne sa bojím čo za chorý svet sa tu ženie!!! ☹

warholette
5. feb 2014

@nikusa9 co ta ako rodica konkretne poburuje na pravach inych ludi?

nikusa9
5. feb 2014

@warholette právach iných ludi? v podstate nemám nič proti gayom, lesbam, nech si ziju ako vedia, nevadí mi to do tej doby kým sa to nedotýka mojich deti a práva na normálny život a nie život totálne pomixovaných ludí, kde už človek ani nebude vedieť čím vlastne je..ani na stotinu si neviem predstaviť, že dostanú práva ako napr. ak sa muž cíti ako žena, že bude navstevovat ženské toalety...vadí mi to, aby sa moje dieťa od ranného veku učilo, ako žije žena so ženou, vadí mi strášne vela veci, ktoré považujem za zvrátene! akceptujem týchto ludi do urcitej miery...vytráca sa týmto všetok zdravý rozum, deti už ani samé nebudú vedieť čím vlastne majú byť, lebo od skorého veku sa bude do nich len hustiť všetok ten blud!

zita19
5. feb 2014

@nikusa9 A vychovas z nich rovnako netolerantnych ludi ako si ty.
V jednej odopovedi proti nim nic nemas... mas velke vyhrady... potom ich zas akceptujes do urcitej miery...
Tak co vlastne? Si za to aby mali rovnake prava alebo ich stavias na okraj kumunity?

nikusa9
5. feb 2014

@zita19 ak je to netolerantnosť, tak ano, som voci tomu netolerantna.. moj postoj som podľa mňa napísala dosť jasne, nebudem sa opakovať 😉

adman
5. feb 2014

@arcibiskup1 od dobroty še psi bešňa.

adman
5. feb 2014

@arcibiskup1 nie je pravdou, že homosexualom sa človek rodí - je to choroba lásky, nemravnosti a hlavne promiskuita! A je liečiteľná! Dokazuje to množstvo vyliečených - teraz už heterosexuálne žijúcich ľudí, ktorý žijú v manželstvách a majú deti. Je naozaj málo genetických anomálií, ktoré sú považovateľné za homosexualitu a nie sú liečiteľné! Študovala som okrem iného aj túto tému na VŠ.

zita19
5. feb 2014

@adman Aky odbor na VS si studovala? Ak to mozes prezradit.

adman
5. feb 2014

@zita19 psychologiu, filozofiu, teologiu, pedagogiku.