Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@sanulkah podľa mňa ten kuchynský kút je už teraz už na nič. Prvý rok som si tam mohla aj variť to bolo super lebo som bola bez stravy ale teraz sa už nesmie. Ale pokiaľ si donesieš jednoplatničku ako ja a budeš variť veci čo moc nevoňajú tak nepotrebuješ stravu. Ja som si varila zeleninové a cestovinové večere. A nik nevedel ale nesmie sa. Tak podľa mňa skoro 30€ sú peniaze zahodené. Ale to je môj názor. No ale som si istá že sa Ti bude páčiť či si v izbe za 16 alebo 18€. A cez zimu je to lacnejšie.
Prosím vás ešte, ako je to so sprievodom?
Ideme ja aj manžel, no pediatrička mi z nejakého záhadného dôvodu napísala do návrhu iba jedného sprievodcu (k 3 deťom vo veku 9m, 2 roky a 3,5 roka). Chceme si však vziať tú dvojbunku, za ktorú sa aj tak platí. Mám to nejako riešiť alebo tým, že ideme na nadštandard je finančne jedno, či tam bude jeden z nás ako samoplatca. Vedeli by ste mi s tým, prosím poradiť?
@nevestickaaaa to má tak určené poisťovňa ale dá sa skrátiť. Len viem že nie o moc lebo by si si celý pobyt musela zaplatiť sama. To by musel byť vážny dôvod aj teraz keď sme tam boli to vravela dr jednej mamke lebo chcela ísť veľmi skoro domov potom je to pokuta okolo1300€ aspoň to povedala dr.
@nevestickaaaa v jednej izbe sú 3 veľké postele a na požiadanie postielka ale viem že teraz čo boli v dvoj bunke tak platil len 1 rodič ale mali dieťatko na vozíčku. A viem že s 3 deťmi majú nárok ísť obaja rodičia ale pre istotu si zavolaj do príjmacejkancelárie. Je tam milá pani ktorá Ti určite bude vedieť poradiť.
@beka22 Tak aj pre mňa je 30€ dosť, ale keď sme tam boli, bolo tam dosť mamiciek a deti ktorým nič nehovoril nočný kľud, poprípade spánok deti cez obed. Táto izba je troska mimo, takže po tejto stránke to bolo super. Ako fakt nie sme nároční, len toto bola jediná voľná izba keď sne šli avuz sme to moc potrebovali a bolo to super ze aj chladničku sme tam mali po ruke, pretože minulý rok mi tam malý ochorel a nemohli sme takmer ani na chodbu ísť, jedlo nám nosili do izby, boli sme úplne izolovani. No ale sirilo sa to tam zo dňa na deň, takže som bola rada ze sme boli potom mimo toho a mali sme výhodu že nám tam povolila sestrička návštevu napriek chorobe, keďže za nami cestovali 300km z domova. No a posledne roky sme mali toho tooolko že kašlem na 30€, len nech je všetko ostatné ok. Ale jasne beriem každý názor ;)
Ahojte chcem sa spytat na vikend sa moze ist domov? Kedze mame len 166km a budem mat autom.
@sudabe nestráca potom význam klimatoterapia?
@beka22 áno, viem, už som s ňou volala, no chcela som to dnes poslať, ale tak nevadí, pošlem zajtra 🙂
Dakujem vam no ved uvidime mozme ist niekde na vylet
@nevestickaaaa javsom sa docitala ze pobyt je od 14-21dni ale podla coho to urcuju neviem.
@beka22 ano doveru mam dlho mi nebude tam 2dni uz prezijem dik
Inak je tu super paci sa mi tu a dufam ze nam urcia pricinu chorobnosti zatial to vyzera na mandle taze ich bude treba vybrat.
Aj nám vybrali a tiež nepomohlo ...
@polovkova dakujeme tie vylety organizuje skola a kedze su prazdniny tak nefunguje a ani vylet nebol a buduci tyzden bude tak povedala na recepcii. Co sa tyka mandli tak odporucaju vybrat po skonceni pobytu aj tu to robia ale mi si dame u nas.
@sanulkah dakujeme no este zvazujem kedze dam vybrat a nepomoze a to musi ist do narkozy

@nevestickaaaa my mame Dôveru a vždy nám schválili na 21 dni, ale ja som sa vždy pýtala domov skôr.