icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

sudabe
22. jún 2017

@dfgabika ano strava plus sprievod ked mas vseobecnu pojdete na 14dni ked doveru 16 dni. A ked budu robit test zo slin na reflux tak este plus 12e to je vsetko

dfgabika
22. jún 2017

@sudabe ďakujem...reflux ma zistený z endoskopie...posielam 💜 💜💜 a prosim ťa nevieš mi povedať ako dlho sa čaka, ešte som len poslala...ďakujem

sudabe
22. jún 2017

@dfgabika Dakujem je to individualne zalezi aj jaky je mesiac ze vraj v lete sa dlho caka. Ja som poslala kolo 20februara a 6sme nastupili

jenifferl
22. jún 2017

@sudabe No ja sa spolieham na ten Srobarov ustav ze uz budem vediey nieco viac.

bejuskal
23. jún 2017

@dfgabika endoskopia je hadicka? :( ja mam pru nalej podozrenie na skryty reflux a obavam sa sposobu ako to zistit

beka22
23. jún 2017

@bejuskal u detí cca 3 rokov robia sono a u starších buď PH metria alebo zo slín a za test zo slín si treba zaplatiť

sudabe
23. jún 2017

@jenifferl budes vediet nieco viac u nas mu zistili reflux co som vobec necakala a u starsieho zvedsena mandla ktoru odporucali vybrat. A u starsieho som cakala reflux a nema 🙂

jenifferl
23. jún 2017

@sudabe aha no super tak mi uz ideme na bud.tyzden v stredu tak ona ma zevraj reflux 4st.tak uvidim co tam povedia.

jenifferl
23. jún 2017

@sudabe A ta mandlu mal zvacsenu nosnu ci krcnu?

dfgabika
23. jún 2017

@bejuskal áno hadička v plnej narkoze...nám robili aj kolonoskopiu 2 vyšetrenia naraz..

dfgabika
23. jún 2017

Baby robia tam aj ct bruška?

dfgabika
23. jún 2017

jenifferl vy už idete? môžem vedieť koľko ste čakali?

sudabe
23. jún 2017

@jenifferl nosnu uz ma aj vonku

@dfgabika ct robia ale ci bruska neviem

bejuskal
23. jún 2017

@dfgabika uf a to vam ale asi nerobili v Srobarovom ze?

@beka22 dakujem, bodaj by nasej len sono chceli. Bude mat koncom jula 3 roky.

beka22
23. jún 2017

@bejuskal keď rodič nesúhlasí s iným vyšetrením oni to rešpektujú
Ešte robia aj rtg ale to je dosť nepresné. Ak by zbládla pľuť sliny do skúmavky to by bolo super pkatí sa za to 12€.

dfgabika
23. jún 2017

@bejuskal nie nerobili nám to v Šrobarovom, ideme 1x.😉

jenifferl
23. jún 2017

@dfgabika Ano 28.6tak asi 14dni ale neviem presne.

dfgabika
23. jún 2017

@jenifferl uf tak rýchlo prišlo...ja že aspoň 2 mesiace...čiže sa mám chystať aj ja už pomaly...

dfgabika
23. jún 2017

O akých izbách sa bavíte vyššie v príspevku? Veď do nemocky sa nedávajú na výber, či sa mýlim?

jenifferl
24. jún 2017

@dfgabika Tak az v oktobri su volne izby co ja viem cele leto je tam plne.

dfgabika
25. jún 2017

@jenifferl jaj, to nevadi...ešte len sme sa vratili z liečenia tak by bolo aj dobre isť neskôr, napišem ak budeme nastupovať...😉

zuzoka
1. júl 2017

V pondelok nastupujeme i my, snáď sa počasie umúdri a vychutnáme si pobyt naplno 😉

dfgabika
1. júl 2017

@zuzoka kedy ste podávali? Aj mi čakáme, hoci lepšie by bolo neskôr...ale ak pride ideme...

zuzoka
2. júl 2017

@dfgabika dávali sme v máji, alergologička nám do odporúčania napísala, že pobyt v lete. Minulý rok sme boli v zime.

veronikasuroviakova
4. júl 2017

@zuzoka ahoj,dáš mi vedieť ako bolo??? My nastupujeme 26.7.

suzini
16. júl 2017

Ahojte,maminy!chcem sa spýtať,boli ste v tomto ústave niekto s dieťatkom,čo má hlavne kožné problémy?nám to bolo doporučene,malý má atopický ekzém,dýcha väčšinou ústami,ale bunkovú imunitu má výbornú.len ma zaujíma,či ste mali nejaké výsledky...ja som volala s prednostom MUDr.Fabrym a povedal,že spolupracujú aj s kožnými.dakujem za každú odpoveď!❤

sudabe
17. júl 2017

@suzini moj maly ma atopicky egzem aj casto dycha na nos no ale aj dost casto je chory a zistili nam reflux zvedsena mandla. Chodte mate to ako dovolenku plus zistia odporucia nieco. A ked mate detsku poistku na maleho tak si uplatnite od poistovne uhradu za pobyt v nemocnici🙂

evka1247
17. júl 2017

@sudabe fakt to som nevedela ďakujem,obe baby majú snoopy musim pozrieť do zmluvy

bejuskal
17. júl 2017

@sudabe to sa da ako pobyt v nemocnici? 5ak to musim aj ja prelustrovat dcerinu positku 🙂

bejuskal
17. júl 2017

Dievčatá, neviete mi niekto poradit na akom oddelení budem ak mi volali a prijala som izbu (boli sme ako nahradnici) byvala izolačka s umyvadlom a wc a neni to nadatandard. Klasika 2 eura sa plati za noc. Ci vsetky tie byvale izolacky maju wc a umyvadlo a takto to nezistim? Nemate niekto foto z takejto izby? Na akej urovni to je? Ci nejake kovove postele cakat alebo ako.. dakujem 🙂 btw je tu niekto to ide okolo 9.8 ako my?