Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ano zartujem chi viem😅
A neviete čo tam stojí ubytovanie dakujem
Baby a ako jw to s kanvicou mam si doniest svoju kedze mam ubytovanie len to najlacnejsie je to kvoli synkovi vecer mi pije nlieko bude sa tam dat mu niekde ohriat ci radsej si vziat aspon tu kanvicu dakujem za odpoved
A dávajú prosim vás aj nejaký papier lebo som zamestnaná aby som mohla dokladovať do práce ďakujem
@sudabe prosim ta kde presne ste parkovali, ked vam vykradli auto?
Na tom velkom kde je kamera?
Alebo na tom mensom, co je blizsie ku stanici?
Dakujem pekne
@bejuskal vy ste dokedy tam? My sme boli tiez na tejto izbe, minuly rok a teraz vo stvrtok ideme zas 🙂 zrejme vas budeme striedat.
Prosim ta, wc papier a uteraky boli na izbe? Uz si to nepamatam.
Dakujem ti
Baby pls je tam vo vnutri-na izbách teplo? Myslím tak, či rátať s krátkym rukávom. A V com ste sa tam pohybovali po nemocnici, bežne oblečenie či nejaký "domaci" ubor ? Dakujem
My sme boli v maji a v trickach s kr rukavmi behali a teplaky mali.
@slamkasalamka na tom mensom co je blizko stanice
Ja si myslim ze obycajne obkeceny ako doma nie co na to baby poraDte ci by mi tam este bolo treba aj toaleketny urcite potrebujem urcite a v septembri 19byva chladno ktovie ci vziat aj zimne veci
Ahojte prosím vás ja mám ísť s deťmi 7.septembra robia sa tam nejaké výlety alebo mohla by som ísť s deťmi popozerať okolie ďakujem
@223peta aj my ideme na 2A, teraz vo stvrtok
@slamkasalamka a aka kategoria ? My ideme na B1
@223peta kukneeem, tak B2 tu mam poznacene. Vy idete asi o poschodie vyssie
ahojte, vie mi niekto poradit ako je na A4? radili mi to tam, zevraj tam je najlepsie...idem tam prvykrat so synom, etse nemam termin,ale navrh uz odoslany, kedy asi mozem ocakavat ze mi zavolaju ? teda termin? zalezi aj od poistovne a zdr.stavu ako som tu iuz niekde citala???aky je postup hned pri ubytovani? no ak budete niekto taky ochotny mi napisat ak oto prebieha cez den atd.dakujeeeem

@dominko28 ake si ubytovanie vyberiete daju vam na vyber mozete ist s dcerou aj ja idem so synkom