icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

tikalka
29. aug 2017

@henika81 nam to prislo skoro myslim len za mesiac a uz ideme zalezi od poistovni aku mas

dominko28
29. aug 2017

máme dôveru poistovnu oni mi budú volat kedy máme nastúpit

bejuskal
29. aug 2017

@slamkasalamka my uz sme tyzden doma 🙂 uteraky nam dali 2 velke zlte hned na zaciatku a neviem fi by ich za tie 2 tyzdne vymenili) Ale ja som mala svoje. Toaletak nedavali.. dali 2× vankus 2× paplon obliecky 2 plachty (moja vkuse vyliezala aj na tie ostatne postele tak ja som si 2 plachty vzala a navliekla tam moje aby sa nevalala po tom igelite)

bejuskal
29. aug 2017

@slamkasalamka ozaj ak ides na tu izolacku tak take netradicne co mi nasi museli doniest bola maska na spanie 😂 lebo niektore sestricky tam neobkami svietia aj celu noc a v izbe bolo ozaj veeela svetla kedze su tam okna do sesterskej izby. A nasi mi este dobiesli nocnu lampicku aby som si citala ked dcera zaspala 🙂

bejuskal
29. aug 2017

@tikalka kanvicu ti na izbu nepovolia. Ziadny takyto spotrebic. Na chodbe je kuchynka s mikrovlnkou chladnickou a rychlovarnou konvicou 🙂

tikalka
29. aug 2017

Ta chodba je daleko ked mojmu budem robit mliecko on strasne place preto som chcela na izbe aby som ju mala ja budem na 4D tak kanvicu neberiem

dfgabika
29. aug 2017

@tikalka 4D?

dfgabika
29. aug 2017

@tikalka už ti prišlo? Čiže nebudeš tam kde mi na 4B? Či?

beka22
29. aug 2017

@tikalka ja som mala aj jednoplatničku a nik nevedel keď ochladla dala som do skrine. Varila som si zeleninu a rýchle večere. Keď si zoberieš a budeš odkladať nik vedieť nebude😉

223peta
30. aug 2017

Prosím vás mám zobrať aj chlapcom hračky auta či sú tam herne lebo si zo sebou toho veľa nabalili.

sudabe
30. aug 2017

@223peta je tam jedna herna su tam kocky farbicky kuchynka smykalka lopty hokejky draha z autami

tikalka
30. aug 2017

@dfgabika pomylila som sa 4b tam kde vy prislo mi len este neviem co vziat zoberiem asi kanvicu a neviem ci aj zehlicku

tikalka
30. aug 2017

@beka22 a kde si si varila v kuchynke ci kde ja budem byvat v 4b vraj tam nic nebude kde si bola ty ubytovana

dfgabika
30. aug 2017

@tikalka ja måm cestovnú žehličku aj fen cestovný vezmem. 😉

beka22
30. aug 2017

@tikalka varila som si na izbe ale len také ako cestoviny so syrom alebo s rybami alebo brokolicu s cestovinami alebo som si u dusíka zeleninu a tak otvorila som okno a nič nebolo cítiť. Bola som na 2A. 😉

tikalka
30. aug 2017

@dfgabika ja nemam fen si vezmem aj ja ale zehlicku cestovnu nemam skoda

magg424
30. aug 2017

@beka22 1A a 2A su nejako blizko ?

beka22
30. aug 2017

@magg424 2A je úplne hore naľavo od recepcie a 1A neviem kde je. Chodila som vždy na to isté oddelenie a bola som tam veľmi spokojná tak som po tom nikdy nepátrala😉

beka22
30. aug 2017

@tikalka žehličku požičajú na recepcii

tikalka
31. aug 2017

To fakt super nemusim brat asi sa za pozicaj plati ze @beka23

beka22
31. aug 2017

@tikalka za žehličku som neplatila nikdy😉

tikalka
31. aug 2017

Ok dik a kanvicu vrajvtiez maju v kuchynke mam brat ci nie @beka22

beka22
31. aug 2017

@tikalka kanvica v kuchynke je aj mikrovlnka. Ja som si zobrala termosku a večer prevarila vodu. V noci som len zarobila mlieko.

tikalka
31. aug 2017

Ok dik velmi si mi pomohla zoberiem aj ja termosku @beka22

beka22
31. aug 2017

@tikalka nie je za čo. Zober si aj umelú misku. Keď Ti ostane obed máš večeru a nepotrebuješ celodennú stravu. Ja som si dala iba obed za 3€ a na raňajky som mala 1 chlebík od malého lebo 2 nikdy nezjedol. A ku chlebu som si kúpila dačo v Starom Smokovci. Na strave som tam ušetrila.

tikalka
31. aug 2017

Mne pani volala ze stravu budem mat 8eur da sa aj zrusit napriklad ked maly mi nebude papat ze by som dojedla a tak ci nie

tikalka
31. aug 2017
tikalka
31. aug 2017

Takze sa to da aj zrusit nap.ked mam obed budem mat veceru to by bolo super ak by sa to dalo kedy si tam naposledy bola.@beka22 misku si urcite vezmem dik

beka22
31. aug 2017

@tikalka mne malý nikdy nedôjde olej obed dala som do misky a mala som večeru. Nenahlasuj si stravu v príjmacej kancelárii a vedľa jedálne sú dvere a tam je vedúca kuchyne tam si nahlás iba obedy. Mne to stačilo. My sme chodili vždy v zime boli sme tam 5x a tento rok v januári už posledný x. Konečne.

beka22
31. aug 2017

@tikalka bóžeko píše si mobil čo chce. Malý nikdy nedojedol obed