Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
ahojte, manzel isiel dneska s chlapcami a vypisuje papier, ohladom odmietnutia, niektorych vysetreni, a je tam, ze fibrolaryngoskopia, dufam, ze som to dobre napisala,,,,co to je?
pozru fibroskopom na hlasivky pri krčnom vyšetrení
@denisocka dakujem,,,
našim to robili a v pohode , cez nos zavedu fibroskop a pozru na monitore ( mali vtedy 6 a 8,5r )
Babenky čo ste na liečení aké je tam počasie?v piatok idem aj ja s dvojičkami.
@tinka9075 moj nastupil dnes s dvojickami, a veru hovoril, ze tam je riadny vetrisko, ale ze teraz je uz celkom fajn, tak isli von
@maartinkaa chlapci dvojicky druhaci ? H a B ?
@maartinkaa keď sme šli prvý krát v apríli tak bol taký vetrisko že keď som otvorila dvere na aute tak vietor ich hneď zavrel.keď bude vetrisko zostaneme dnu a ak nebude fúkať pôjdeme von.
@magg424 ano druhaci, aj tvoji?
@tinka9075 moji boli uz tento rok v marci, a vtedy bol aj sneh
@maartinkaa v apríli bol ešte sneh aj padal.
@maartinkaa nie, len ze tvoji chlapcinsu u nas na oddeleni ;) H.mi hned povedal ze je druhak ;)
@magg424 jej super, a ty si tam s kym? urcite budu spominat,,,
@maartinkaa my uz sme doma, bola som s chlapcom 3,5 rocnym
ahojte mamicky, nemate niektora termin koncom novembra?
@henika40 tiez ideme prvykrat, a uz co to som si tu pozistovala,amali mi dat tiez 4,a a dali mi 1.a, tak som z toho rozladena no uvidim co to tam bude....my akurat 27.11. mame odchod, takze sa minieme...tak som sama zvedava, ale ze 4.a je super....a 1.a az tak nie ..no uvidim cinebude problem s mojim malym bo tiez je zivy y v noci dobre nespava tak dufam, ze tobdue ok....ake mas dieta? vek a dievca ci chlapec?
@henika40 juuj tak to je zla kombinacia ked jedna chyta od druhej...asi imunita a nachyta tym padom vsetko ☹ uvidite co vam tam povedia, ale vysetria vsetko aj testy na imunitu urobia...my sme tiez od troch rokov stale chory skoro kazdy mesiac antb., neskutocne daco, malo mi je, nechce jest, mal reflux, ked bol mensi a vratil sa mu., teraz mal rozsiahly zapal pluc + reflux a vsetko mu to islo na pluca, a zistili mu penumokoka vybral 4antb za sebou a az po 5tich sa ho zbavil a pritom uz bol pred dvomi rokmi preockovovany na neho. takze dost zle to vyzeralo a nos mame vecne upchyta a mandlunosnu ma vybratu uz od 2 rokov... tak som zvedava co to tam bude ake vysetrenia atd.
Baby neviete aké je tam teraz počasie. Ideme teraz 9.11 a už teraz som vo veľkom strese, že čo všetko zbaliť.
@labajovarenata my sme odchádzali pred týždňom a práve krásne nasnežilo, nevyspytateľné počasie, určite zimné veci ;)

Ja som si aj myslela 🙂 zdalo sa mi že si vtedy nejaké hríby fotila