icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

tikalka
5. feb 2018

@jajuuus nemám by nič piť ale ja som dala do 12.00 môžeš dať kľudne a od polnoci by nemal nič keď pôjde na sono tak tam som mala pripravené mliečko/môj má neocate kedze kravské nemôže /a dala som mu vypiť pred vyšetrením môj to zvládol nepiť od tej polnoci nič aj keď sme hore boli každú hodinu držím palce

lucasko23
7. feb 2018

Dievčatá chcela by som ísť s oboma synmi do ústavu starší 4 roky laryngitidy,mladší 16 mesiacov stále chorý zahlieneny,píska,2x nemocnica....ja silná astmaticka od narodenia doktor nám už vypísal návrh otázka znie môžem ísť ako doprovod malickemu ja a starsiemu moja mama na 1 termín mama by si všetko hradila sama a ešte ak napr áno ona je ztp vidím že majú zľavu 80 percent na nadstandard dátové asi netýka či?malý ešte nechodí a neviem si predstaviť s nimi sama na izbe bez wc a kúpeľky.vdaka

jajuuus
8. feb 2018

@tikalka nechápem aj tak, prečo nemôžu piť, keď pred sonom sa aj tak musia napiť...

sudabe
8. feb 2018

@jajuuus pretoze žalúdok ma byt prázdny a oni potom budu veiet kolko vyilo dieta😊

sudabe
8. feb 2018

@lucasko23 odorucam zavolat tam oni ti povedia ked sme mi boli kopu mamiciek tam boli z 2 detmi, ja som si to tiez nevedela predstaviť no bolo dobre mladsieho som vozila v kociku vsade

tinka9075
9. feb 2018

@lucasko23 ja som bola s dvojičkami 2x sama síce som sa bála ako to zvládnem ale v pohode som zvládla obe deti😉

tikalka
10. feb 2018

@tinka9075 ja keď som bola v Šrobárov ústave Boli tam aj dve maminy čo mali tri deti a jedno malo len 2.5roka a tá druhá mamina mala 3rocne 1.5rocne a ešte čakala ďalšie obdivovala som ju v 5mesiaci tam bola s tak malými deťmi

adikad
14. feb 2018

Baby nejdete niektorá na budúci týždeň do Srobarovho ústavu?

mkopcekova
19. feb 2018

ahojte, ja zvazujem srobarov ustav na liecenie v lete s 3 detmi, 2 z nich sa maju liecit, no su to uz chalani 8 a 10 rocni, dcerka ma 4, takze by sla so mnou. Mna skor zaujima, ake procedury mavaju deti? (diagnostiku mame uz aj priamo odtial, vlani bol starsi syn), aku izbu by som si mala vziat pre 4 clenov (pripadne keby za nami dosiel tatinko, je moznost ubytovat ho tam?). A este ma zaujima, ake mate skusenosti s chorobnostou priamo v ustave? Poznam totiz jednu rodinu, co tam odisla na liecenie a mama s dcerami dosli domov so zapalom pluc, vraj ho tam dostali, mate skusenost v tomto smere? Je jasne, ze deti su bezne chore, skor ci tam je nejaka vyssia frekvencia chorych deti? dakujem pekne

sudabe
19. feb 2018

@mkopcekova ahoj co sa tyka izby eviem odporucit asi nejaky apartmán. Procedury podľa mna su o ničom. Ked sme mi boli bola tam mamicka s 3ma detmi ktora bola v herni a smelo si hovorila ze myslim jej 2alebo jedno dieta mali zapal pľúc. Podla mna je to tam take divne pretoze kto ma slabu imunitu sa hned nakazi

tamarik
19. feb 2018

@mkopcekova tam nie je mozne ubytovat pribuzneho...aj moj muz tak chcel a nepovolili..... tam ani apartmany nemas- len bud klasicke izby so spolocnym wc alebo potom nadstandard- take bunky 2 izby, kuchyna a wc plus sprcha, je tam jedna vip co ma vsetko, ake je draha....tam sa robi viac menej diagnostika....potom maju plavanie a cvicenie a ranny vyplach nosa a pobyt vonku co najviac....

lucasko23
19. feb 2018

@mkopcekova ja by som vám radila už Štós,alebo Lučivná.....

alexa21
19. feb 2018

@mkopcekova ak uz mate diagnostiku tak na liecenie su vhodnejsie kupele.Je ich viac,ale
kusok od srobarovho ustavu su kupele horny smokovec www.kupelehs.sk

nikusebi
19. feb 2018

@adikad ahoj mi by sme mali ísť v piatok 2.3

adikad
19. feb 2018

@nikusebi no tak to tam ešte budeme. Na aké oddelenie idete?

nikusebi
19. feb 2018

@adikad jaj no mi nejdeme na pobyt ale máme ísť nosnú mandlu vyberať... Dosť sa toho bojim....

adikad
19. feb 2018

@nikusebi neboj sa to je uplne v pohode. Akurát na moje narodky pojdete🤣

adikad
19. feb 2018

Baby, tie čo ste tam boli.. Aká tam je strava? Dá sa, či bieda? Keď sme boli pred 2 rokmi, tak ja som si po 2 dňoch odhalila, lebo mi vôbec nechytili. Zmenilo sa niečo?

tikalka
20. feb 2018

Baby dá sa tam mandle vyberať vraj nie aká je pravda @adikad ja som so stravou bola spokojná aj môj malý papal všetko ale niektorým nechutilo tak ti neviem povedať

nikusebi
20. feb 2018

@adikad tak všetko najlepšie

sticker
adikad
20. feb 2018

@leoivka ahoj bola si v šrobárovom na odd. 4.B kategória B2? Kde to tam prosím ťa je, lebo sa neviem zorientovat a ideme tam o 2 dni.

leoivka
20. feb 2018

@adikad ahoj 2 poschodie v bufove na lavo hore najdes v pohode ...

adikad
20. feb 2018

@leoivka ďakujem,z som v obraze. Predtým sme boli na 3tom posch.v bunkách.

mkopcekova
20. feb 2018

@alexa21 ok, dakujem za radu, popozeram to

mkopcekova
20. feb 2018

dakujem za rady, tusim rychlo zabudnem na Srobarov a pozrem nieco ine, mam pocit, ze bude najjednoduchsie tam ist ako rodina a dychat ten vzduch, aj to nam staci, namiesto zapalu pluc... 😲

nikusebi
20. feb 2018

Maminy prosím vás viete mi povedať...ideme 2.3 na výber nosnej mandle... Pred zákrokom malého ešte pozrú? Myslím či ho počúvajú pozrú hrdinkou atď. Dakujem za každú odpoveď

mimusa227
20. feb 2018

@nikusebi ahoj,áno najprv sa s tebou porozpráva krčiar,dá ti popodpisovať nejaké papiere a potom aj anesteziolog a vyšetria ho...ja som bola aj s malým na operačke,kým ho neuspali a potom sme s manželom čakali na izbe,kým nám ho nedoniesli...

nikusebi
20. feb 2018

@mimusa227 joj ďakujem za odpoveď... Bojím sa toho.on teraz začal kašľať ale to taký suchý kašeľ... Tak neviem co bude...ale bojím sa moooc ☹

mimusa227
20. feb 2018

@nikusebi my mami to prežívame horšie jak tie naše deťúrence...držím palce,nech všetko dobre dopadne...

nikusebi
20. feb 2018

@mimusa227 moc pekne ďakujem potom dám vedieť ako sme dopadli :-h