Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@natalustek naozaj neviem kedysi sme chodili na 21dni asi sa to zmenilo..
@kubko2412 Ahoj, tak idete do Šrobárovho ústavu, teraz v pondelok? My nastupujeme v utorok. Mám milión otázok, neviem čo nás čaká, tak držím palce, nech to zvládnete a možno sa tam niekde stretneme. Ja idem s dcérou Jankou (8r.). Nechcem ju tam posielať samú, takže idem ja. Môžem sa ti potom ozvať, ak teda budeš môcť mi poradiť? Ďakujem.
@ekobaba Ahoj. Pokial planujete ze pojdete vlacikom viackrat, je najvyhodnejsie si hned po prijati pytat papier, potvrdenie o ubytovani a s nim si na stanici v Hornom Smokovci alebo Pod lesom kupis mesacnik za 10e a vozis sa s nim cely pobyt🙂 Bez toho potvrdenia stoji mesacnik 16e. Dieta, pokial ma vybavenu klasicku preukazku na vlaky ma do 15r zdarma🙂 Priamo pri liecebni je stanica Dolny Smokovec, vlak tu stoji ale listky sa nepredavaju. Kym sa maly drzi, klo klop tak aj dnes sme boli dve hodiny polyzovat a potom miernu turistiku po Strbskom Plese🙂 Wifi je v herni na chodbe a aj niektore izby ako tak chytaju.
Ahojte....kto je práve teraz v Smokovci? My sme tu do 19teho 🙂
Ahojte, ma niekto termin 25.02.2019?
ahojte ako je to ked ideme druhy krat mam brat zas cele zdravotne karty alebo si drzia v PC to co sme boli v lete?
Ahojte mamičky mam čakať kým sa sami ozvu alebo mam zavolať ze mi už prišiel mail o schválení liečenia a dohodnúť si termín. Dakujem
@35janulka358 budú volať
@nika80 tak budem čakať dakujem
@nika80 a za koľko sa asi ozvu prosím vás?
@35janulka358 ja vždy volám, či im prišla žiadosť, aby sa nestalo, že z nejakého dôvodu sa stratí a vždy mi povedia cca kedy budú volať o termín. Minuly rok sme boli v januári a volali mi cca 3dni po tom čo som posielala žiadosť a o necelé 2 týždne sme nastupovali.
@druly dnes mi prišiel aj dopis od nich nástup máme 26.2 ale idem volať v pondelok bo chcem iné ubytovanie. Dali nás na 4D to sú nemocničné lôžka však?
@sjuzicek35 my máme 26.2
Ešte žienky otázočka. Sprievodca platí celý pobyt nezávislé od veku dieťaťa?
@35janulka358 hej to sú nemocničné. Len na tie lepšie býva dlhšia čakacia doba.
@35janulka358 áno, detom platí poisťovňa a dospelý 8€ strava na deň a plus ubytovanie podľa typu izby.
Ahojte my nastupujeme 18.2 ako to tam vyzera? Cesty su ok? Pojdem asi sama s babami mam z toho trosku obavy. A prosim je tam este aj to klzisko funkcne aby som zas nebrala kopu haraburd. Dakujem
@druly ďakujem. No skúsim v pondelok zavolať ci sa dá ubytovanie zmeniť ak nie nevadí berieme co bude. A chcem sa spýtať dá sa ísť že aj dvaja sprievodci? Nakoľko mám malé deti sama by som to nedala. 1r a 2r moje baby sú dosť ťažko zvladnutelne keď vidia biele plášte. 😉

@natalustek ahoj, my sme boli na 3 týždne. Mame všeobecnú,ale nedá sa tak dlho v lete, tam je max 14 dní. A minimálne je 10 dní, vždy.