Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@bombonka raz chytila najmenšia rezistentneho pneumokoka, skoro nám zomrela, nebola ešte očkovaná vtedy ako predcasniatko. Minulý rok obe dostali angínu, teraz čakám co bude. Ale teraz je lepšie počasie ako minulý rok, možno aj to pomôže trochu. Len vieš, tu chodis aj na výlety, po elektrická ch, kde je kopec fakt kopec ludi, tak ťažko povedať kde co dieťa chytí. Ale podla mňa v ústave najskôr, my sme na apartmáne, ja by som napríklad s nimi na oddelenie nešla ani za nič.
Prosím vás,tie ktoré máte skúsenosti, je potrebné zbaliť tam čižmy-gumaky?🙂.Ďakujem za odpoveď
Baby tie co ste tam boli dajte typ na výlety v okoli a ako to tam je napr. S kavou pijem 2 denne a deti na vecer mlieko vo flasi da sa to tam alebo??
@monikka22 my sme boli v bunke kde boli 2 izby a spoločná kuchyňa a kúpeľňa. Tam bola kanvica. Ale určite aj na oddelení je spoločná kuchyňa a mala by tam byť aj mikrovlnka a kanvica. Na výlety je veľa možností Štrbské pleso, Tatranská Lomnica- Relax park Jazierko, Dobrá hračka, múzeum TANAP u, okúpať welness, Hrebienok, v Poprade piesková Zoo, Nova polianka Pedal planet, Tatranská Polianka Poliakovo...
@dorotaw ano je... Ksmoska tam bola s celou rodinou.. Samozrejme si zaplatili...
Ahojte, je možnosť aby tam jednu noc s nami prespal aj manžel? Ideme tam s dcérou, s tým že týždeň tam budem s ňou ja, 5 dní manžel... rozmýšľam že by prišiel v sobotu a boli by sme aspoň cez víkend spolu a ja by som potom odišla v nedeľu večer🤔
@druly tie byty sú v areáli ústavu?Ja by som zase chcela,aby za nami prišli dievčatá
@mamartina24 sú cca 300-400m od hlavnej budovy.

@miriama232 ako to tam vyzerá?my ideme 20.8. prvý krát,tak verím,že to bude ok