icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

jaja26
11. aug 2019

@miriama232 ako to tam vyzerá?my ideme 20.8. prvý krát,tak verím,že to bude ok

bombonka
Autor odpoveď zmazal
jaja26
11. aug 2019

@bombonka je tam veľa detí bez rodičov,či je tam hluk, či sú choré deti. Verím, že tam neochorieme

bombonka
11. aug 2019

@jaja26 sme tu opakovane a vždy moje deti ochoreli, nebude to určite inak ani teraz. Áno je tu veľa detí bez rodičov, sú prázdniny, tuším aj detský domov (cigánc ata)

jaja26
11. aug 2019

@bombonka naozaj vždy ochoria?my ideme tesne pred začiatkom školského roka, tak by to bolo zle byť chorí.

bombonka
11. aug 2019

@bombonka raz chytila najmenšia rezistentneho pneumokoka, skoro nám zomrela, nebola ešte očkovaná vtedy ako predcasniatko. Minulý rok obe dostali angínu, teraz čakám co bude. Ale teraz je lepšie počasie ako minulý rok, možno aj to pomôže trochu. Len vieš, tu chodis aj na výlety, po elektrická ch, kde je kopec fakt kopec ludi, tak ťažko povedať kde co dieťa chytí. Ale podla mňa v ústave najskôr, my sme na apartmáne, ja by som napríklad s nimi na oddelenie nešla ani za nič.

bombonka
11. aug 2019

@jaja26 odpoveď máš vyššie

jaja26
11. aug 2019

@bombonka ďakujem,Fuuha, to ste mali ťažké 😟. aj my ideme na izbu s vlastným wc a kúpeľňou, inak by som nešla. Nedá sa náhodou nosiť jedlo na izbu? Nevieš či prepúšťajú aj cez víkend domov?na akom oddeleni ste?

bombonka
11. aug 2019

@jaja26 my sme 2A, ale mame samostatný apartmán mimo oddelenia, jedlo by sa nemalo nosiť

jaja26
11. aug 2019

@bombonka aj my máme ísť na 2A,16€ za noc

bombonka
11. aug 2019

@jaja26 za 16 eur je buď bunka, kde sú 2 izby alebo potom izba na oddeni. My sme na bunke, lebo sme tu štyria.

jaja26
11. aug 2019

@bombonka my budeme 3, uvidíme, len nech nám pomôžu a neochorieme tam

druly
12. aug 2019

@jaja26 cez víkend sa domov ísť nedá jedine že rano pôjdeš preč a na večeru sa vrátiš.

jaja26
12. aug 2019

@druly ďakujem veľmi. Myslím tak,či prepúšťajú domov, máme odchádzať v pondelok a potrebovala by som už v pondelok byť doma.

bombonka
12. aug 2019

@jaja26 piatok môžeš ísť

druly
12. aug 2019

@jaja26 aha, ja som pochopila, že či môžeš cez víkend odísť domov a potom sa vrátiť. Teraz jedny išli preč v nedeľu, určite sa dá ak sa dopredu na tom dohodneš s dr.

jaja26
16. aug 2019

Prosím vás,tie ktoré máte skúsenosti, je potrebné zbaliť tam čižmy-gumaky?🙂.Ďakujem za odpoveď

bombonka
16. aug 2019

@jaja26 áno určite gumáky

monikka22
16. aug 2019

Baby tie co ste tam boli dajte typ na výlety v okoli a ako to tam je napr. S kavou pijem 2 denne a deti na vecer mlieko vo flasi da sa to tam alebo??

druly
16. aug 2019

@monikka22 my sme boli v bunke kde boli 2 izby a spoločná kuchyňa a kúpeľňa. Tam bola kanvica. Ale určite aj na oddelení je spoločná kuchyňa a mala by tam byť aj mikrovlnka a kanvica. Na výlety je veľa možností Štrbské pleso, Tatranská Lomnica- Relax park Jazierko, Dobrá hračka, múzeum TANAP u, okúpať welness, Hrebienok, v Poprade piesková Zoo, Nova polianka Pedal planet, Tatranská Polianka Poliakovo...

veronika2601
16. aug 2019

@dorotaw ano je... Ksmoska tam bola s celou rodinou.. Samozrejme si zaplatili...

jaja26
16. aug 2019

@bombonka ďakujem, neviem ako to všetko pobalime😂

bombonka
16. aug 2019

@jaja26 neber veľa veci,je tam práčka,ja som prala každy druhý den, 3 deti su 3 deti

jaja26
16. aug 2019

@bombonka do koľkých kufrov ste sa zbalili?😊

bombonka
16. aug 2019
maruska22
17. aug 2019

Ahojte, je možnosť aby tam jednu noc s nami prespal aj manžel? Ideme tam s dcérou, s tým že týždeň tam budem s ňou ja, 5 dní manžel... rozmýšľam že by prišiel v sobotu a boli by sme aspoň cez víkend spolu a ja by som potom odišla v nedeľu večer🤔

druly
17. aug 2019

@maruska22 dá sa rezervovať ubytovanie, ale nie s vami, ale tu kúsok majú jednoizbové byty. Treba zavolať a zistiť ci majú volne.

maruska22
17. aug 2019

@druly ďakujem, skúsim to zistiť 😉

mamartina24
18. aug 2019

@druly tie byty sú v areáli ústavu?Ja by som zase chcela,aby za nami prišli dievčatá

druly
18. aug 2019

@mamartina24 sú cca 300-400m od hlavnej budovy.