Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@janulienka710 coho sa obavas ta najlacnejsia izba je v pohode uplne mne trosku chybalo umyvadlo na izbe ale inak v pohode s 3 a 1 rocnou
@janulienka710 ahoj aj ja nastupujem 26.11 s 2.5 ročným 🤗 neboj to nejako dáme
ani ja nemám na izbe wc a sprchu... nejako to už len poriešim popr.si navzájom postražime
Ahojky.mamicky co vas pustili skor.po kolkych dnoch ste mohli odist skor?
Diky za odpoved
@raduska12 ahoj ja idem s malym 26.11
@monikka22 dakujem....
@raduska12 joj ďakujem... Nejako zvladneme...
A to ako dlho trva liecenirle 14 dni? Lebo v papieroch mam iba datum.nastupu napisany?
@janulienka710 bežne 14 dni
@svadba30.maj pustili nás o deň skôr, takže po 13
@chjulia na 11 den nepustaju?ci to neviete?
@svadba30.maj pokiaľ viem tak nie, my sme museli čakať do pondelka aby sme mali tých 13 dní
@chjulia dakujem za informaciu
@chjulia prepustaju aj cez vikend? Nam v pondelok vychadza 14den.
@svadba30.maj cez víkend nie, skúste sa hneď pri príjme s lekárkou porozprávať, či by ste mohli ísť v piatok, prakticky to záleží len od lekárky ako sa rozhodne
@chjulia dobre dakujem este raz za informacie.
Prosim vas da sa tam platit kartou? A ten pobyt sa plati na zaciatku či pri odchode ?
A ake tam momentalne mate počasie ?
ĎAKUJEM 😉
A ešte jedna otázka môzem si vziať aj kočík, keď budem chcieť niekam s malym isť.
@janulienka710 áno, dá sa aj s kočíkom 😉
@maruska22 dakujem....
Ahojte nema tu niekto fotku izby kateg.C na oddeleni 2A ? Taka izba s 3omi postelami,je na izbe aspon stolik a stolička ? A je na tomto 9ddeleni dobry dosach wifi ? Ďakujem 😉
Aj mna by zaujimal internet. Mám 1A odd kategiria D
a ešte sa chcem opytat,v den prichodu može ist s nami manžel na izbu a pomocť nam s kuframi ??

@janulienka710 aj my ideme 25.11.len mam trošku väcsie deti 3.5 a 6r ,ale to zvladnete ,ked tak si zober šerblik z domu ,na izbu,keby potreboval surne cikat aj v noci takto si to poriešiš....