icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

kishha
4. mar 2020

@sonah ďakujem , budem múdrejšia. Pomohli vám tam?

kishha
7. mar 2020

@katika82 prosím ťa ,myslím,že ty si to písala.
Každé dieťa tam musí ísť do.skolky alebo nie?
A na vyšetrenia chodí rodič s dieťaťom či dieťa je tam samé?
Ďakujem

kashmala
8. mar 2020

@kishha skolka nie je povinna. Do skolky chodia tie deti, ktore su tam bez rodicov a ak maju este miesto, tak vezmu aj tie, co su s rodicom. Ale ked som sa tam bola pozriet, tak ma to neoslovilo a mala tam tiez nechcela zostat. Zalezi od dietata. Ak ma na oddeleni deti s ktorymi sa vie hrat, tak skolku nepotrebuje. Alebo sa skolka este vyuziva, ak je viac surodencov a treba ist s o surodencom na vysetrenie, tak aby sa ten druhy nenudil, moze ist za ten cas so skolky. Na vysetenia chodia deti s rodicom. Tie male urcite a vacsie-skolopovinne uz mozu aj same.

sonah
8. mar 2020

@kishha hlavne nam zistili pricinu kašla ktory sa zjavil hoc kedy bez pričiny a bol to reflux u oboh deti mi to potvrdili a pri synovi sme zistili že prekonal mykoplazmy takže asi tak a liecbu čo ma od inunokogičky ma dobre nastavenu nič lepsie ako imunor na inunitu neni takze asi tolko ,som rada že sme to absolvovali a mamr odporučenie za 6-9m znova...tak sa rozhodujem či mam do toho ist lebo ideme aj teraz na kupelnu liecbu do bardejova..m..

bombonka
11. mar 2020

Dievčatá, ako to vyzerá v ústave? Bude sa nastupovať na liečenie ci nie? Neviete náhodou tie co tam aktuálne ste? My máme nástup 27.3.

tinka9075
11. mar 2020

@bombonka ja s teraz zatiaľ je zatvorené jedno oddelenie veľa detí je tam chorých ale aj dnes bol príjem.

bombonka
11. mar 2020

@tinka9075 to je asi to oddelenie co su deti same, však? Takže stále sa normálne prijíma?

tinka9075
11. mar 2020

@bombonka áno oddelenie 1C tam sú deti samé áno prijímajú

bombonka
11. mar 2020

@tinka9075 tak to je väčšinou stále zavreté, lebo sú tam v jednom kuse choré deti

tinka9075
11. mar 2020

@bombonka keď som bola minulý rok tak vtedy bolo otvorené od včera je aj škôlka v herni kvôli tomu že je zatvorené

tinka9075
12. mar 2020

Od zajtra už neprijímajú pacientov na liečenie do odvolania dnes hovorila sestrička

miriama232
14. mar 2020

A teraz ako to bude?? S termínmi??

bombonka
14. mar 2020

@miriama232 my máme nástup 27.3. Zatiaľ sa od nich nikto neozval

majkamisko
14. mar 2020

@tinka9075 my mame sice nastup az o 2 mes.v maji,no vcera nam prisla pozvanka.uvidime co bude dalej

sonah
15. mar 2020

@bombonka od pondelka tam funguje len jiska a tubera,ostatne zatvorene a na vasom mieste volam o nahradny termin,najlepsie je ostat doma aj ja som zrušila kupelnu liečbu deti v bardejove ,mali sme 23.3.nastupit,ani panovi nikam nejdem.....aj tak nepodavaju procedury.......

tinka9075
15. mar 2020

@majkamisko ja som prišla v piatok domov všetky oddelenia prepustili až na jedného chlapčeka ktorý je na jiske a musí brať lieky do pondelka a potom sa pravdepodobne zavrie celý ústav na 14 dní možno dlhsie.

ekobaba
15. mar 2020

@bombonka Ahoj, v tomto termíne určite nebudete môcť nastúpiť, dajú vám zrejme náhradný termín. Držte sa 🙂 a hlavne doma.

biba07
17. mar 2020

@majkamisko aj my ideme v maji dnes m8 prisla pozvanka..uvidime co bude dovtedy na SK..

zdenka7768
18. mar 2020

Podľa toho, čo som teraz citala, že tento vírus neprejde ani o mesiac, ani o dva, ani o tri, my mame termín 16.4. a bojím sa, že nám to tiež zrušia

sonah
18. mar 2020

@zdenka7768 pokial budu ludia nezodpovedny a zatajovat že boli v zahranici tak to bude trvať aj rok a slovensko bude v takej krize že sa z toho len tak lahko nespamäta....

zdenka7768
18. mar 2020

@sonah a nezodpovedných je stále veľa

zdenka7768
27. mar 2020

Takze mali sme nastúpiť 16.4. Dnes telefón a zrušenie termínu, rušia cely marec a apríl. Keď budú znova objednávať, ozvú sa. Ja som mala izbu v bunke za 16€, povedali, že asi najskôr na jeseň bude možný nástup. Tak uvidíme

dominko28
1. apr 2020

To vážne rušia termíny my máme ist 16.7. Tak to možem čakat že budú volat a zrušia nám termín

bombonka
1. apr 2020

@dominko28 áno my sme tam mali byt teraz a všetko zrušené, tiež bunka s troma deťmi a povedala mi, že nevie kedy bude voľný termín 👺

zdenka7768
1. apr 2020

@dominko28 ťažko povedať, povedala, že zatiaľ rušia marec a apríl

dominko28
2. apr 2020

Je to na nervy čakáš neviem kolko a nakoniec zrušia a teraz čakat kým zavolajú ale to je taraz všade

miriama232
30. apr 2020

Ako, kedy to spustia??? Dúfam, že ako kúpele...

miriama232
6. máj 2020

Už otvárajú.. Aj s testami covid...len nechápem izby s WC je tam malo.. Tak to koľko príjmu na pobyt???

bombonka
6. máj 2020

@miriama232 to si akože mam zaplatiť za test?

dominko28
6. máj 2020

Ahojte som tam volala my máme ist v lete 16.7.a chcela som vediet ako to vyzerá povedala že teraz volajú tým čo boli zrušený a my by sme mali nastúpit