Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@kishha skolka nie je povinna. Do skolky chodia tie deti, ktore su tam bez rodicov a ak maju este miesto, tak vezmu aj tie, co su s rodicom. Ale ked som sa tam bola pozriet, tak ma to neoslovilo a mala tam tiez nechcela zostat. Zalezi od dietata. Ak ma na oddeleni deti s ktorymi sa vie hrat, tak skolku nepotrebuje. Alebo sa skolka este vyuziva, ak je viac surodencov a treba ist s o surodencom na vysetrenie, tak aby sa ten druhy nenudil, moze ist za ten cas so skolky. Na vysetenia chodia deti s rodicom. Tie male urcite a vacsie-skolopovinne uz mozu aj same.
@kishha hlavne nam zistili pricinu kašla ktory sa zjavil hoc kedy bez pričiny a bol to reflux u oboh deti mi to potvrdili a pri synovi sme zistili že prekonal mykoplazmy takže asi tak a liecbu čo ma od inunokogičky ma dobre nastavenu nič lepsie ako imunor na inunitu neni takze asi tolko ,som rada že sme to absolvovali a mamr odporučenie za 6-9m znova...tak sa rozhodujem či mam do toho ist lebo ideme aj teraz na kupelnu liecbu do bardejova..m..
Dievčatá, ako to vyzerá v ústave? Bude sa nastupovať na liečenie ci nie? Neviete náhodou tie co tam aktuálne ste? My máme nástup 27.3.
Od zajtra už neprijímajú pacientov na liečenie do odvolania dnes hovorila sestrička
A teraz ako to bude?? S termínmi??
@miriama232 my máme nástup 27.3. Zatiaľ sa od nich nikto neozval
@tinka9075 my mame sice nastup az o 2 mes.v maji,no vcera nam prisla pozvanka.uvidime co bude dalej
@majkamisko ja som prišla v piatok domov všetky oddelenia prepustili až na jedného chlapčeka ktorý je na jiske a musí brať lieky do pondelka a potom sa pravdepodobne zavrie celý ústav na 14 dní možno dlhsie.
@majkamisko aj my ideme v maji dnes m8 prisla pozvanka..uvidime co bude dovtedy na SK..
Podľa toho, čo som teraz citala, že tento vírus neprejde ani o mesiac, ani o dva, ani o tri, my mame termín 16.4. a bojím sa, že nám to tiež zrušia
@zdenka7768 pokial budu ludia nezodpovedny a zatajovat že boli v zahranici tak to bude trvať aj rok a slovensko bude v takej krize že sa z toho len tak lahko nespamäta....
@sonah a nezodpovedných je stále veľa
Takze mali sme nastúpiť 16.4. Dnes telefón a zrušenie termínu, rušia cely marec a apríl. Keď budú znova objednávať, ozvú sa. Ja som mala izbu v bunke za 16€, povedali, že asi najskôr na jeseň bude možný nástup. Tak uvidíme
To vážne rušia termíny my máme ist 16.7. Tak to možem čakat že budú volat a zrušia nám termín
@dominko28 ťažko povedať, povedala, že zatiaľ rušia marec a apríl
Je to na nervy čakáš neviem kolko a nakoniec zrušia a teraz čakat kým zavolajú ale to je taraz všade
Ako, kedy to spustia??? Dúfam, že ako kúpele...
Už otvárajú.. Aj s testami covid...len nechápem izby s WC je tam malo.. Tak to koľko príjmu na pobyt???
@miriama232 to si akože mam zaplatiť za test?
Ahojte som tam volala my máme ist v lete 16.7.a chcela som vediet ako to vyzerá povedala že teraz volajú tým čo boli zrušený a my by sme mali nastúpit

@sonah ďakujem , budem múdrejšia. Pomohli vám tam?