icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

miriama232
8. júl 2020

2x ročne má nárok, ale aj tak sa zvyčajne chodí 1x....

35janulka358
9. júl 2020

Ahojte mamičky. Prosím vás keď vás bolí muži zaviesť na liečenie a nedali mužovi dovolenku v práci, dali vám paragraf pri príjme pre neho?

miriama232
10. júl 2020

Funguje tam bazén??či si mám baliť plavky??

miriama232
10. júl 2020

Od dnes to zasa sprísňujú........................Zákaz návštev od 10.7.

bonnie_clide
10. júl 2020

Ahojte, idem do zariadenia po prvykrat. Ako je to prosim s liekmi? Daju mi vsetky lieky co nam naordinuju alebo take veci ako sirup od kaslu a podobne si mam balit preventivne so sebou? A ak nieco predpisu tak je to hradene poistovnou?

nika80
10. júl 2020

@bonnie_clide to co užíva bežne, to si musíš doniesť. Co predpisu oni, to ti dajú.

dominko28
11. júl 2020

@bonnie_clide Ahoj kedy ideš.

zkoska
13. júl 2020

Ahojte dievčatá,chcem sa spýtať ako to tam teraz funguje.My máme nástup 16.7. a neviem čo mám očakávať keď sú zakázané návštevy. Vy môžete odtiaľ chodiť na výlety alebo musíte sa zdržiavať iba v areáli?

dominko28
13. júl 2020

@zkoska Ahoj aj my ideme 16.7. s kým ideš na liečenie aj ja som zvedavá ako to tam bude

zkoska
13. júl 2020

209
@dominko28 ahoj,ja idem s dvomi deťmi 7 a 4 roky, no tak by ma zaujimalo ako to tam funguje

sonah
13. júl 2020

@bonnie_clide všetky lieky ti daju oni,ked nahodou dačo tam chytite oni vam poskytnu,nesmieš sama ordinovat si vlastne,jedine ak by ste mali inhalator alebo niečo čo berie pravidelne každy den.....

dominko28
14. júl 2020

@dominko28 Ahoj super tak sa tam vidíme ja idem z dcérou má 10 rokov kedy tam mate príst na ktorú hodinu tiež do 10:00

dominko28
14. júl 2020

@zkoska Ahoj super tak sa tam vidíme ja idem z dcérou ma 10 rokov kedy máte príchod tiež do 10:00

zdenka7768
20. júl 2020

Maminy, tie čo ste už boli na takomto pobyte, prosím o info. Mne napr maly zaspáva s fľašou s mliekom. Obyčajným. Cize si ho tam doniesť? A ja napr. denne vypijem okolo 1,5 litra vody. Čiže do nakúpiť a doniesť so sebou? Či he tam niekde blízko nejaký obchodík? Ďakujem za info

chjulia
20. júl 2020

@zdenka7768 samozrejme ak dieťa pije mlieko, je potrebné si ho priniesť,.........v ústave je bufet, potom malý obchod je v Dolnom Smokovci pri škole - cca 15 minút pešo alebo môžeš ísť na nákup do Starého Smokovca - jedna zastávka električkou

zdenka7768
20. júl 2020

@chjulia dakujem

ivetka79
24. júl 2020

Ahojte, žienky. Prosím Vás, ako to tam teraz vyzerá a funguje, keď sú tie opatrenia?

miriama232
27. júl 2020

@ivetka79 je tu výborne... Iba ruška a dezinf. Klasika ako všade...

ivetka79
27. júl 2020

@miriama232 ďakujem pekne za info 🙂a izba 4b odd kategória C, ako vyzerá neviete? Zvládnem to bez WC na izbe😃

monikka22
28. júl 2020

Baby kedy ste podavali ziadoat a kedy nastupujete??
@ivetka79 my sme boli minulý rok na tej najobycajnejsej a bolo to uplne v pohode

chorucka
7. aug 2020

Ahojte Prosím Vás mám pár otázok, ako to je s bazenom ci sa chodí do bazéna keď je teraz korona ci si teda brať plavky, o koľkej býva večera, mame si doniesť aj toaletný? Ďakujem 😊

zuzka_puska
8. aug 2020

@chorucka toaletný tam určite mať budete. Večera je okolo 5-6 nepametam už presne, ale tak skôr. Ak nebudete stíhať kvôli výletu, buď poprosite v kuchyni nech vám odložia alebo si niečo kúpite sami alebo sa najete vonku. Bazén podľa stavu, to vám určí lekár, ale plavky určite berte 😁😁😁 v Poprade je AquaCity, v Tatrách tiež pekný hotel s detským bazénom, určite využijete aj mimo liecebne. o jednu zastávku ďalej je nákupné stredisko, dá sa dám prejsť aj pešo popri ceste vedie lesny chodníček, je to cca polhodka pešo. Keď prídete, pýtajte potvrdenie že ste tam a na základe potvrdenia vybavíte v starom smokovci takú permanentku na elektricky, budete môcť cestovať potom po celú dobu električkami kdekoľvek. Vyjde vás to lacnejšie ako každý deň kupovať lístky.

zuzka_puska
8. aug 2020

@monikka22 nástup podľa poisťovne. My máme všeobecnú a na nástup sme čakali cca 2 týždne, boli sme ale v októbri mimo skoly. Viem že iné poisťovne mali dlhšie čakacie doby. Tým že je leto, bude tam veľa školákov, takze bude asi plnšie ako počas školského roka.

monikka22
8. aug 2020

@zuzka_puska ano dakujem poslala som v pondelok ziadost v utorok nam volali ze 11.8 môžem nastúpiť len mame akciu nedalo sa nam tak smw dohodnuty na september

chorucka
8. aug 2020

@zuzka_puska ahoj ja Tatry poznám mam to náskok len to som chcela vedieť ze o koľkej je večera ak by sme sa niekde zdržali. A do bazéna ide rodič s dieťaťom ci len dieťa?

miriama232
8. aug 2020

@chorucka večera od 17.15 do 18.00, potom zamykaju jedáleň.. Tiež tohosju dosť celý deň.. do bazéna môže ísť aj rodič..

chorucka
14. aug 2020

Ahojte prosím Vás sú nejaké zmeny ohľadne korony myslím nejaké nové obmedzenia?

miriama232
14. aug 2020

Ráno a poobede chodíš merať teplotu,rúška dávajú každé ráno na výmenu.Dezinfekcia a inak nič iné. A pri recepcii sedí pani a vypisuješ formulár +teplotu merá,keď vstupuješ 1x pri príchode alebo tí,čo idú do ordinácií.

chorucka
15. aug 2020

@miriama232 ďakujem a prosím ta niekde som čítala že dieťa má prísť ráno na lačno no neviem to nájsť (kvôli odberom) ako to funguje, donesiem nam niečo na prvý deň pod zub keďže som čítala že dieťa dostane až olovrant a sprievodca večeru (mne to nevadí ale aby krpec bol nájedeny) v kuchynke sa nejak značí dóza že to je moja a v kuchynke sú aj hrnčeky a taniere? Ozaj a niekde som čítala že je tam bufet (to je priamo v areáli)? V pondelok nastupujeme tak ešte aktuálne info ma zaujíma.

chorucka
15. aug 2020

@miriama232 ozaj a majú tam podsedak na WC?