icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

raduska12
26. dec 2020

@peggy55 my nastupujeme 11 🙂
Dokedy ste na pobyte? Ja idem s dvomi deťmi malý bude mať takmer 4 a dcéra 9.
Už vieš na aké oddelenie idete?

peggy55
Autor odpoveď zmazal
dadika663
6. jan 2021

Kočky na koľko dní sa teraz chodí na liečenie

dadika663
6. jan 2021

@zdenka7768 prosím ta a chodí sa na 10 dní ci na dva týždne

raduska12
6. jan 2021

@dadika663 14 dní

dadika663
6. jan 2021

@raduska12 a prečo je to teraz 14dni keď bolo 10dni minulý rok. A sú aj nejaké procedúry

tanusenka
7. jan 2021

@dadika663 to závisí inak aj od poisťovne viem ze napriklad cez všeobecnú chodia deti aj na tri tyzdne ...

chovancova27
7. jan 2021

Ahojte, ako riešite keď idete z ďaleka na kontrolu do ústavu? Cesta nám trvá 3 hod, vyšetrenie mame o 8 ráno, máte nejaký tip na ubytovanie na tu 1 noc? Ďakujem. Krásne

chjulia
7. jan 2021

@chovancova27 my chodíme skoro ráno, rozmýšľala som aj nad ubytovaním, ale nakoniec vždy ideme 3 hodiny vopred,lebo mi to príde strata času ísť deň vopred, syn ráno ešte pospí v aute a mne to nevadí skôr vstávať

raduska12
7. jan 2021

@dadika663 neviem prečo, my ideme cez dôveru...

dadika663
7. jan 2021

Aj robia nejaké procedúry ako cvičia z deťmi atď.

zdenka7768
8. jan 2021

@dadika663 my sme išli cez dôveru. Mali sme ísť na 14 dni ale kvôli tejto situácii nám to skrátili na 10

raduska12
8. jan 2021

@zdenka7768 kedy? Ja idem v pondelok a povedali že na 14 dní

tanusenka
8. jan 2021

@chovancova27 moj muž objednal hotel co sa mu pacil v okoli max do pol hodky k Šrobarovmu.. kedze rano mame byt na ôsmu na lačno kvoli PCR testu .. ranajky z hotela zoberiem do obedara a ked nas otestujú sa najeme na izbe kym budeme cakat na vysledky ..

peggy55
8. jan 2021

@tanusenka prosim ....to sa da?lebo mna to ani nenapadlo kedze ma byt vsetko zavrete...mozem prip.poprosit kontakt lebo my sa striedame s manzelom tak aj on musi prist na 8.dakujem

chovancova27
8. jan 2021

@peggy55 pokiaľ viem prestriedať sa teraz nedá.

tanusenka
8. jan 2021

@peggy55 neviem ci sa da teraz striedať moj muž ide len kvoli tomu ze nas tam vezie inak pojde vlakom domov aby mi nechal auto keby som chcela ist niekam sa prejst do Lomnice alebo na Štrbske ...a kedze sme zo západu tak preto sme hľadali ubytovanie aby sme sa nemuseli skoro rano trapit .

dadika663
8. jan 2021

@tanusenka neviem my máme všeobecnú a vždy sme chodili len na 14dni

tanusenka
8. jan 2021

@dadika663 my sme boli minuly rok prvy krat a stretli sme tam jedných co vraveli ze boli aj na 21 dni a mali všeobecnú ...

nana123
8. jan 2021

@tanusenka my sme mali tiež auto tam, ale vláčikom sa pohodlne dostanete všade a ešte deti to viac baví a má to čaro. Vlak stojí rovno pred ústavom a ešte aj viete vybaviť mesačník... No len neviem či teraz vhodné chodiť vlakom...

monikka22
8. jan 2021

Ja som bola uz 2 x na jesen a teda este nikto nespomenul ze by tam bol dlhsie ako 14 dni... A to som sa rozpravala s fakt velmi vela mamickami praveze odtial chodili uz po 10 dnoch aj ja som bola 10..
Baby taka otazka pomaha vam ten pobyt? Robia tam nieco s deckami vasimi my sme boli len na 1 sone za celych 10 dni a rano cvicenia ja zvazujem ci by nebola lepsia lucivna

monikka22
8. jan 2021

Baby ani v septembri sa nedalo striedat tak sa pre istotu informujte

bonnie_clide
8. jan 2021

Caka nas opat kontrola v ambulancii, ale sme z ineho okresu. Objednavala som nas telefonicky, cize v karte nemam ziaden zapis. Ako to vysvetlit pripadnej kontrole medzi okresmi? Resp. neviete ci ambulancie teraz funguju v beznom rezime?

taniat87
9. jan 2021

Ja som bola.mim.rok s detmi a boli sme 10dni. Teraz by sme mali ist niekedy na marec tak smad bude situacia lepsia.

tanusenka
9. jan 2021

@nana123 ja viem ze vlacik je super ... a boli sme aj vlacikom ale teraz tehotna s 6 ročným chlapcom ktory furt frfle 🤣 to tentokrat bez auta nedam 🤣 ale presne kvoli situaciu pojdem radsej autom ..

tanusenka
9. jan 2021

@monikka22 nam pobyt pomohol prisli nam na hraničný reflux .. skontrolovali ci nie je ,, slane dietatko” pozreli mu s kameru mandle a spravili mu testy z krvy kde prisli ze ma covid sice nie 19 ale koncové cislo bolo ine .. este sa lekar smial ze ci sme boli v Číne skoro som umrela a potom ze nech sa nelakam ze covidov je vela druhov ...takze sme mali antibiotika dáke atd atd ...ja som bola spoko ..

monikka22
9. jan 2021

@tanusenka ano toto robili pred 2 rokmi aj nam ale minuly uz niw ze na tom bola uz a ze je mala.... Prave to ze diagnostika je super to spravia ale dalsie roky zas robia to iste co tam boli s nami tiez sa im nepacilo ze v podstate tam 7 dni len cvicili

tanusenka
9. jan 2021

@monikka22 no mi ideme teraz druhy krat takze uvidime ako bude ...

raduska12
9. jan 2021

@tanusenka Kedy idete?

tanusenka
10. jan 2021

@raduska12 01.02. Mame nástup