icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

danielaaivo
6. mar 2021

@taniat87 veď prvý deň sa začína večerou či?!

danielaaivo
6. mar 2021

Postelne prádlo mám zobrat tiež????

tanusenka
7. mar 2021

@danielaaivo nie postelne prádlo nemusite brat ...

tanusenka
7. mar 2021

@danielaaivo teraz sa zacina obedom ktory Vam sestricka donesie na izolácku

taniat87
7. mar 2021

@danielaaivo no z jedalne nam donesu na izolacku obed. Kolo 14tej budu vysledky a ked vsetko ok ideme na odd.

danielaaivo
7. mar 2021

Aha lebo som čítala na stránke že až veceru dostaneme tak som nevedela🤷‍♀️🤷‍♀️Super dievčatá Dakujem za pomoc lebo nikdy sme tam neboli tak vôbec nevieme ako to tam chodi a ani nevieme kde čo je..a ta spoločná kuchynka kde je ten varič treba zobrať aj hrniec niejaky na vodu či tam je??

taniat87
7. mar 2021

@danielaaivo prave citam ze tu mame juhoafr.mutaciu na sk. Nebojite sa ist?

michalka4193
7. mar 2021

@taniat87 😅🙄

taniat87
7. mar 2021

@michalka4193 ?? Pytam sa len informacne. Ci je to tam bezpecne..

taniat87
7. mar 2021

@michalka4193 mna sa vela ludi pyta, ci sa nebojim s detmi ist takto teraz niekam..

dadika663
8. mar 2021

@taniat87 to by ste musela byt len vnútri zatvorená vôbec nechodí von nikto

taniat87
8. mar 2021

@dadika663 ako nechapem..

dadika663
8. mar 2021

@taniat87 že by ste musela byt zatvorená len doma... Tato choroba tento covid tu už bude s nami stále a budú vás testovať keď prídete a zasa po týždni potom..

taniat87
8. mar 2021

@dadika663 aha a deti ako teraz tiez budu mat respiratory ci ako to je? Dcera ma 6 a syn 2.5 tak

lubkalubka0505
24. mar 2021

Ahojte.. Máme ísť so synom na liečenie. Môžte mi prosím napísať mamičky, ktoré aktuálne sú na liečení, aké sú vychádzky a ci sada chodiť električkou na výlety? A stravovanie či je v jedálni, alebo na izbach? Dakujem pekne za odpoveď.

danielaaivo
25. mar 2021

@lubkalubka0505 my sme sa vrátili pred týždňom..stravovanie je normálne v jedálni a vychádzky sú povolené ale nie elektrickou..ja som si tam zobrala svoje auto tak sme si tam pobehali..ale niektoré chodili aj elektrickou ale zakazujú zo v ústave🤷‍♀️🤷‍♀️To je už na každého zhodnotení..

katarinamars
11. apr 2021

Ahojte..neposielali ste teraz niekto navrh? Ako rychlo ste dostali odpoved?

maruska22
11. apr 2021

@katarinamars ja som posielala pred Veľkou Nocou a ozvali sa mi hneď v utorok po Veľkej Noci.. Ja ale chcem ísť s dcérou až v septembri, tak presný termín mi ešte nedali.. Ale yslim že majú volne kapacity, lebo sa pýtali, či nechcem ísť skorej

lubkalubka0505
11. apr 2021

Ahojte.. O týždeň máme ísť na pobyt.. Keďže sme mali ísť v marci a medzi tým sme ochoreli, tak by som vás pekne poprosila, ako to tam teraz funguje a ci sa nedá stale chodiť elektrickou, keďže Poprad je v čiernom. Ďakujem pekne za odpoveď.

iwwka29
12. apr 2021

@taniat87 uz ste doma? Ako bolo?

lubkalubka0505
13. apr 2021

@iwwka29 máme ist v pondelok... Ale trosku sa obávam aké to tam bude...

iwwka29
13. apr 2021

@lubkalubka0505 my ideme o dva dni

lubkalubka0505
13. apr 2021

@iwwka29 ake oddelenie idete? Dufam, ze sa bude dať chodiť trosku na vylety

iwwka29
13. apr 2021

@lubkalubka0505 v papieroch pisu 2A odd. Platit budem 16€

iwwka29
13. apr 2021

@lubkalubka0505 neviem.ci brat uteraky, pribory...

lubkalubka0505
14. apr 2021

@iwwka29 uteraky treba a pribory si tiez beriem. Potom dajte vediet, ako to tam funguje.

iwwka29
14. apr 2021
lubkalubka0505
17. apr 2021

@iwwka29 Dobrý deň. Môžte mi prosím napísať, ako sa postupuje pri príjme a aké sú tam podmienky? Ďakujem pekne

pleun
17. apr 2021

Dievčatá, včera sme boli so synom 20 mes. v Šrobárom ústave, išli sme tam kvôli tomu, že začal mať na nožičkách atopický ekzém a raz mal alergickú reakciu po orechu. V pondelok som mala ísť k nášmu pediatrovi na krv, mne ale v ústave pán doktor povedal, že máme prísť budúci týždeň na krv tam, alebo by nás rovno hospitalizovali, zostali by sme tam 11 dní a on by malému porobil všetky vyšetrenia Zostala som zaskočená, išli sme tam po radu a nejakú hospitalizáciu som vôbec nečakala. Prosím vás, ktoré ste tam boli, vedeli by ste mi prosím vás viac o tom popísať? Ako to tam prebieha, čo všetko vyšetrujú? Je tam nejaká možnosť sa tam aj zabaviť s malým? Príde mi to strašne dlho tých 11 dní.... ak tu niekto je, čo by bol ochotný si so mnou o tom popísať- budem veľmi vďačná.

bonnie_clide
17. apr 2021

@pleun ja som bola s malym este minuly rok. Tych 11 dni ubehlo vcelku rychlo, kazdy den mal nejake vysetrenie a rehabilitacie. Hned na zaciatku brali odbery a na zaklade toho potom planovali vysetrenia - kozne, ORL, chloridy v pote, sono, RTG - toto sme absolvovali my, urcite su tam aj dalsie.
Na oddeleni je herna, teraz neviem ci je otvorena ale vonku sa da chodit, na vylety, prechadzky. Taktiez je tam v areali velke ihrisko, podla mna sa zabavite v pohode.