Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@bombonka a mohla si si dieťatku spraviť teda doma pcr nie u nich, áno? Ja som tiež tak rozhodnutá, že odídem teda pred tým piatym ak budú silou mocou chcieť testovat dcérku. My ideme na konci augusta, sama som zvedavá co to tam bude, ideme prvýkrát. Platí sa teda prosim ta vopred, či na konci pobytu? A ako ste spokojní? Mate tam co robiť? Ja mam doma slabú papkacku som zvedavá aj na jedlo a moja papa aj hodinu tak mam obavy ako to tam zvládneme 🤷♂️
@mata391 ja som v utorok prišla a piatok som odišla odtiaľ ,nútili mňa ako očkovanú a moje deti do AG testov na tretí deň od príchodu aj napriek tomu ,že sme.nastupili s pcr testom nie starším ako 24 hodín a deti boli úplne zdravé ,idem podávať trestné oznámenie na dr ,ktora odmietla poskytnúť zdravotnú starostlivosť
@bombonka a co ze si očkovaná, ved im to tam môžeš priniesť rovnako ako neočko sna, nechápem čo zo ma stým spoločné. Ďduha vec, deti sú väčšinou úplne zdravé napriek tomu ze majú covid. Tretia vec, ako sa Ti podarilo mat pcr test nie starší ako 24 hodín? Zvyčajne príde výsledok až o pár dní. Nechápem čo sa čudujete že si sami robia testy, keď teraz sa dá potvrdenie o pcr teste zohnať pomaly od suseda...
@chovancova27 tak za prvé takto sa môžeš baviť doma a za druhé som si za pcr test platila vysledok som mala za 6 hodín ,odber sme mali robený do obeda a večere sme mali výsledok ,len tak pre Tvoju info ,pekný deň
@chovancova27 a len tak mimochodom ja testujem takže viem ako funguje AG test a viem ako funguje pcr test ,len pre Tvoju info
@bombonka ako sa bavím? Len vysvetľujem ich postoj, nemusíš sa hneď odúvat ako môj syn😁 pohoda, tak potom je všetko ok. Len som sa pozastavila na tom trestnom oznámení na srobarov ustav🙄😄 to hovori snáď za všetko. Véd ty chceš pomoc od nich, nie oni od teba. Evidentne sme každá na inej zmýšlacej urovni, ani neviem načo ti to píšem vlastne. Aši som v šoku. pekný deň želám.
@bombonka ako fungujú testy vieme všetci inteligentnejší. Dali AG aby si nemusela čakať do poobedia na izbe ale mala komfort hneď. Zažili sme oba spôsoby u nich, viem o com hovorím. Howk, koniec vysvetľovania a starania sa do druhych😄
@chovancova27 veď to Teba nemusí vôbec zaujímať tak naozaj nechápem načo reaguješ na moju správu ,ktorá vôbec nepatrila Tebe . A len pre vysvetlenie ,kým robilo pcr testy tak mali každý deň niekoho pozit . Od kedy robia AG testy nebol nikto pozit. Asi tak sa chránia ,názor si urob aký uznáš z vhodný ,mňa ten Tvoj ale vôbec nezaujíma.
Zienky viete mi poradiť aký je rozdiel v srobarovom cez rok a počas prázdnin je to nejak citit že sú prázdniny?? A škôlka asi nefunguje že cez leto
Takže dnes nám volali mame 30.8 nástup ráno do 8 hodiny vidíme sa s niekym??
@monikka22 my sme mali tiež nastúpiť 30.8 no nevyhovuje mi to. Ideme až 20.9. do 1.10. Zrovna synovi vysvetľujem kam a prečo pôjdeme. Dúfam že si tam nájdeme nejakých kamarátov nech mu nieje bez detí smutno. Vybrala si si tu izbu za 5€ ?
@beruska6412 nie vzala som nemocnicu my sme už boli 2 roky po sebe na nej
@monikka22 Tam vlastne asi len umývadlo chyba nie ? Ja stále váham čo so stravou,syn je nejedák,papa minimum veci,mne sa asi ani neoplatí platiť stravu keď budem za ním dojedat. A čo bude jesť on netuším,asi suchú stravu stále 🤦 málo čo mi totiž dá do úst
@beruska6412 ja som bola minulý rok s malou len a bez stravy ja som bola najedena a dcéra tiež dojedala som po nej teraz beriem obe deti a isto budem bez stravy mne sa to neoplatí platiť nepojedli by sme skúste bez a keby bolo malo dá sa nahlásiť nemajú s tym problem
@monikka22 stravu mám zatiaľ nahlásenu,tak asi po pár dňoch odhlásim
@beruska6412 moja je tiež nejedacka, som fakt zvedava ako to tam bude, doma jeme aj hodinu jedno jedlo 🤷♂️
aj my nastupujeme 20.9. Idem s dvoma detmi, prvykrat, tak som zvedava ako bude.
@mata391 my jeme minimum veci dookola takže do bude zaujímavé 😬
@monkrs ahoj. Jej super. Verím že to tam v pohode zvládneme. A hádam aj počasie bude fajn nech nemusíme trčať na izbe. Akú máš izbu?
Ahoj, aj ja dufam v pekne pocasie 🙏. Izbu budeme mat tu za 5€ na noc. Mam dost obavy zo vsetkych tych vysetreni, ako to deti zvladnu, alebo skor ako ich spacifikujem aby vobec nieco vysetrit mohli 😅 , ale verim v ich dlhorocne skusenosti a hadam budu vediet ako na ne.

@bombonka normálne som ja pre toto nahnevaná, fakt. Teraz keď je situácia slabšia ako bola a oni robia ako keby bola riadna pandémia, že aj deti takto trápiť 🤷♂️kedy tam idete?