Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@beruska6412 pravdaze kludne napis 🙂
@monikka22 ahoj. Prosím ta vieš mi povedať či je v kuchynke k dispozícii mikrovlnka, chladnička a kanvica? Ďakujem
@beruska6412 na tomto nemocničnom oddelení áno všetko aj príbor pohár a taniere
Ahojte, my by sme mali ist 23.8 Je tu niekto kto ide tiez takto?
Baby, ešte mi napadlo, mate nejaké tipy na výlety v okolí? Idem s 2 ročnou dcérkou a rada by som s nou niekam vybehla keď bude po vyšetreniach. Budeme ale bez auta. Ďakujeme za napady🤗
@mata391 ahoj, hneď v areály je zastávka železnice, takže sa dá dostať aj bez auta na veľa miest.
My sme boli napríklad poprechádzať sa na Srbskom plese (od ústavu je to hodina vlakom)
V Smokovci, to máš 10 minút vlakom
V Tatranskej Lomnici ( to je asi pol hodina vlakom, presada sa v Starom Smokovci)
Zo Smokovca ide zubacka na Hrebienok, odtiaľ k Studenovodskym vodopádom alebo na Reinerovu chatu
Je toho naozaj vela😉
@mata391 hneď pri nástupe si pýtaj razitko na mesacenku v prijímacej kancelárií a hneď na prvej stanici si kúp mesacenku za 10 € a už chodíš my sme sa len tak vozili raz tam raz tam utorky štvrtky sú bez vizity a máš čas na výlety a víkendy my smw boli 2x a auto som tam nemala za mňa zbytočne všade sa dostaneš vláčikom
Ahojte ste tam niekto teraz aké sú opatrenia obmedzenia??
@monikka22 ahojte..aj my ideme od 30.8. Mam 2 deti, 5 a 3 roky....no....a pocasie snad nebude stale zle.. 😉a oddelenie IV.A..je to na prizemi...
@katarinamars tiež mam tak veľké deti my máme 4b to netuším kde je ale my ideme do tej klasika nemocničnej
Ahojte, my ideme od 7.9. je tu niekto kto tam bude v tom termíne?
Maminky, funguje teraz aj bazen? Za niekolko dni mame nastup, tak ci brat aj plavky. Dakujem 😉
Ahojte baby, otazocka ktora ste boli s dvomi detmi ako to funguje vyšetrujú obidve deti?ide o to ze so synom sme uz boli dvakrat ale teraz mam aj trojmesačné babatko a moc by sa mi nepacilo keby aj jemu robia vysetrenia. Zda sa mi ze aj manzel moze ist uz ked su dve deti ci?
Ahojte, ide niekto buduci tyzden? Ja idem s dvoma detickami 6r.a 5r nastupujeme 23.9

@monkrs verím, že deti nás všetkých prekvapia a pekne budú spolupracovať😉 môžem ti napísať správu?