Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte baby, ako to tam momentálne vyzerá? Mate sneh v Smokovci? A aké opatrenia sú v budove? Stále sú kútiky zavreté? Ďakujem za info
@raduska12 my sme boli pred mesiacom a bolo to cele na prd Áno kútiky zavreté potom aj bazén aj sauna bola. Zavretá a inak všade respirátory pri stole sté sami a asi nič už také.... A áno máme tu kus snehu
@michalka4193 ach toho som sa bála boli sme tam keď bolo všetko otvorené úplne sme si to tam užili, potom sme boli keď už boli opatrenia a teda nič moc a teraz zas 😓 superko že je sneh my ideme aj v januári tak snáď aj vtedy bude. Ďakujem za info
@23lussy23 no dá sa jedine podľa mňa že vy idete oficiálne s jedným a manžel a druhým ako doprovod a co sa týka izby tak by som potom asi riešila izbu kde sú 2 bunky a 1 kúpeľňa
@michalka4193 dakujem. To uz asi nebudem moct zmenit. Ked mi volali vybrala som apartman a cakam, kedy mi pridu domov papiere.
@23lussy23 ja si myslím ze stoji za to zavolať a spýtať sa bežne ľudia aj risia termíny na poslednú chvíľu atď
@23lussy23 nie je taka moznost,ze jeden s jednym a druhy s druhym. Pytala som sa na to ked sme tam boli v sept. Na dve deti jeden rodic...ked su 3 deti mozu ist 2....je taka moznost,ze si manzel zaplati ale sam izbu, bude spavat inde ale cez den moze byt s vami...skus si zavolar,tie izby byvaju rychlo rozchytane. Ale je tam skola,skolka to das aj sama
@adriannasvk ale aj sa nahlási jeden rodič na jedného sak a druhy na druhé a popýtajú izbu co sú 2 bunky na 1 a každý si bude platiť normálne zvlášť izbu nevidím problém
@michalka4193 aj ja som sa na to pýtala, neexist že jeden s jedným a druhy rodič s druhým dieťaťom..
@michalka4193 neviem možno detičky mali nejaký speci problém keby to tak robili by bola cakacka aj rok ľudia by chodili po 2 aj nám by to vyhovovalo ale viem ze nedovoľujú to
@michalka4193 neda sa to,pytala som sa
@raduska12 oni maju speci izby ak tam chcu ist dvaja,pre toho druheho ale tych izieb je myslim 10 takze su rychlo rozchytane....spis inde ale cez den si na oddeleni s detmi a 2 rodicom.
Baby, neboli ste náhodou tieto dni v ústave na kontrole? spravia nám tam ráno testy v tom kine?
@adriannasvk no nevadí, už sme si aj zvykli 🙃
@raduska12 ja som bola s detmi tento rok 3x...pre mna je to aka dovca,keby muz nemrncal idem aj na 3 tyzdne,ale on sa potom sam doma nudi 😅
Mne napríklad vyhovovalo viac tam byt sama lebo som si robila program ako som chcela ja keď prišiel muž nechcela som ho nechať samého nech sa nenudí tak sme boli na výletoch ale celý deň behali takto som si ich dala spat poobede boli v škôlke ráno a poobede podľa seba ako sme chceli
@adriannasvk aj u nás je to o tom ze je doma sam .. ja sa nesťažujem byť tam sama. Len prvý krát keď sme tam boli sme premýšľali že by sne išli spolu, v lete napr. Aké nevyšlo to viac som to neriešila. Program podľa seba a ide sa🤭
@23lussy23 ahoj, ano, ja som bola s dvoma detmi , aj s manzelom, ale ked uz to mate v stadiu, ze cakate len na pozvanku, asi je uz neskoro to riesit.
Bezne moze ist s dvoma detmi len 1 sprievod. Ak.su deti 3, mozu byt 2 sprievody.
My sme boli obaja kvoli poruche v spravani jedneho z deti, mali sme to potvrdene od detskej dr. a v ustave to akceptovali
@monkrs My sme prave na lieceni,musim povedat,ze pristup a vysetrenia su fakt na vysokej urovni...a vsade plno snehu,vylety aj mikrobusom z Ustavu na Strbske pleso,Popradske pleso,super partia mamiciek,maly si nasiel novych kamosov...skoda,ze sa nam to krati...
@martinamatka5 tak to ste asi dobre natrafila ja som bola pred mesiacom aj niečo a strašne mamičky sa stranili určite koli korone úplne každá každej čiže nám nebolo až tak veselo
@martinamatka5 ahojky, elektricky nejdu?
@raduska12 elektricky chodia.A vylety nam urobili sanitkami😊
@martinamatka5 fiha tak superko.

@kay2s2 určite treba prísť do tej 8 aj z ba sa to dá v pohode no žiaľ treba si privstat a v tej deň sa žiadne vyšetrenia nerobia až na ďalší deň krv moc a potom podľa diagnózy no nám robili len 3 vyšetrenia aj za 2 dní a zvyšok sme tam boli len tak