Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@eal nastupiste je kusok od tej budovy, len par metrov. Je to tam take vyvysene a tusim aj nejaka tabula tam bola. My sme tiez nevedeli, cakali sme prvy krat pri tej budove az ked isli ludia tak nam povedali, ze vlak nezastavuje tam ale nizsie
@michalka4193 Aj my to tak mame. Nie je to ten LG reflux? Laryngofagialny? Staršiu dcéru akurát okrem respiračných chorôb stipu pery ak jej dám viac C vitamínu alebo ak zje kyslejsie ovocie. Zaujímavé že keď je mimo kolektívu, môže jesť hocičo, hocikolko a je úplne zdravá. To trosku nechápem. 🤷♀️
@renalka áno sa mi zdá ze ten proste iné Prejavy nemá no nás vyzerá ze na tie mliečne vysokotucne
Ahojte... máme isť s dcerou na pobyt od 22.2. Ideme uz druhýkrát, ale potrebujem vedieť či mi tam vystavia potvrdenie na OČR. Ked sme boli prvýkrát, striedali sme sa s manželom a čerpala som dovolenku. Teraz idem iba ja s nou a radsej by ssom čerpala OČR...
Ahojte, v maji idem s detmi na liecenie, momentalne vyzaduju PCR test, robia este v priebehu pobytu PCR alebo anigen?
@adrianna23 tak ja som bola s detmi v okt...a maj je este daleko...to sa este moze zmenit. 😉
@adrianna23 ahoj, minuly týždeň nám robili Ag každý tretí deň, teraz je to každý 5ty deň 🙂
My sme boli na prelome januara a februara. AG test nam robili na 5ty den a potom deti dostali sopliky, tak nam spravili znova o 3dni neskor a kedze tam bol nejaky pacient a aj personal na rontgene pozitivny, tak nam este v den odchodu (10.den) robili este AG...
@eal v den odchodu by som uz detom nedala sparat v nose, sopliky boli aj budu ale tak verim ze Vam okrem toho bolo fajn na pobyte 🙂

@dalilallit no presne tu staru budovu som myslela, lebo ludi som tam videla ist, no potom som ich cez
tie stromy uz nevidela a vlak len presiel....vdaka