icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

eal
28. jan 2022

@dalilallit no presne tu staru budovu som myslela, lebo ludi som tam videla ist, no potom som ich cez
tie stromy uz nevidela a vlak len presiel....vdaka

dalilallit
28. jan 2022

@eal nastupiste je kusok od tej budovy, len par metrov. Je to tam take vyvysene a tusim aj nejaka tabula tam bola. My sme tiez nevedeli, cakali sme prvy krat pri tej budove az ked isli ludia tak nam povedali, ze vlak nezastavuje tam ale nizsie

blcha74756
28. jan 2022

Ahojteeeeeeee, my nastupujeme 2.3-16.3, máte niektorá podobný termín 🙂?

renalka
31. jan 2022

@raduska12 Ahoj. My ideme 8.2.

raduska12
31. jan 2022

@renalka my 9.2 🙂 na aké odd idete?

renalka
4. feb 2022

@raduska12 Tak sa tam uvidíme 🙂. Ja mam 4,5 a 7 ročnú dcéru. Ideme na B ubytovanie

renalka
4. feb 2022

@dalilallit Neviete prosím poradiť či sa dá v okolí dakde korculovat?

renalka
4. feb 2022

@michalka4193 Aj my to tak mame. Nie je to ten LG reflux? Laryngofagialny? Staršiu dcéru akurát okrem respiračných chorôb stipu pery ak jej dám viac C vitamínu alebo ak zje kyslejsie ovocie. Zaujímavé že keď je mimo kolektívu, môže jesť hocičo, hocikolko a je úplne zdravá. To trosku nechápem. 🤷‍♀️

dalilallit
4. feb 2022

@renalka bohužiaľ neviem, my sme tam boli v novembri

michalka4193
4. feb 2022

@renalka áno sa mi zdá ze ten proste iné Prejavy nemá no nás vyzerá ze na tie mliečne vysokotucne

eal
4. feb 2022

@renalka ano, da sa tam korculovat. Klzisko je tam poblizku, nizsie dreveneho kostola. Klzisko je pre pacientov a zamestnancov ustavu. My sme dnes odtial prisli domov.

renalka
5. feb 2022

@eal jej super, ďakujem, tak snáď konečne vyskúšame korčule 🙂👍

renalka
6. feb 2022

@eal A môžem sa opýtať ci bolo povolené opustiť areál a cestovať elektrickou do Tatier? Ak áno, dá sa preukaz pre dieťa nad 6 rokov na elektricku vybaviť aj v Smokovci?

eal
6. feb 2022

@renalka ano, bolo povolene opustit ustav a aj cestovat, ale k tomu preukazu vam odpovedat neviem. Deti mam 1rocne a 4rocne...

sonah
6. feb 2022

@renalka pokial si pamätam tak sa vybavuje s rodnym listom a s fotkou,vybavte si to dopredu,uribia to na počkanie,.....

renalka
7. feb 2022

@eal super. Ďakujem.

renalka
7. feb 2022

@sonah hmm, to uz nestihnem. Uz sme v Smokovci ale skúsim este v poprade

maruska22
11. feb 2022

Ahojte... máme isť s dcerou na pobyt od 22.2. Ideme uz druhýkrát, ale potrebujem vedieť či mi tam vystavia potvrdenie na OČR. Ked sme boli prvýkrát, striedali sme sa s manželom a čerpala som dovolenku. Teraz idem iba ja s nou a radsej by ssom čerpala OČR...

raduska12
11. feb 2022

@maruska22 vystavujú PN nie ocr
Ja som tu teraz a posielala som včera do roboty

maruska22
11. feb 2022

@raduska12 Aha, vdaka za info...ja som myslela, že OČR...čiže je to klasická PN?

raduska12
11. feb 2022

@maruska22 ano klasická PN. Ocr len keď si s ním doma, tu si kvazi v nemocnici tak ošetrenie člena rodiny stráca význam.

adrianna23
14. mar 2022

Ahojte, v maji idem s detmi na liecenie, momentalne vyzaduju PCR test, robia este v priebehu pobytu PCR alebo anigen?

adriannasvk
14. mar 2022

@adrianna23 na 5 den robili antigen. Ak sa nic nezmenilo. 😅

adrianna23
14. mar 2022

@adriannasvk furt? Ach...🤐
Dakujem za odpoved 😉

adriannasvk
14. mar 2022

@adrianna23 tak ja som bola s detmi v okt...a maj je este daleko...to sa este moze zmenit. 😉

adrianna23
14. mar 2022

@adriannasvk dufam 🙏🙂

blcha74756
14. mar 2022

@adrianna23 ahoj, minuly týždeň nám robili Ag každý tretí deň, teraz je to každý 5ty deň 🙂

eal
14. mar 2022

My sme boli na prelome januara a februara. AG test nam robili na 5ty den a potom deti dostali sopliky, tak nam spravili znova o 3dni neskor a kedze tam bol nejaky pacient a aj personal na rontgene pozitivny, tak nam este v den odchodu (10.den) robili este AG...

adrianna23
14. mar 2022

@blcha74756 omg, chudence deti

adrianna23
14. mar 2022

@eal v den odchodu by som uz detom nedala sparat v nose, sopliky boli aj budu ale tak verim ze Vam okrem toho bolo fajn na pobyte 🙂