Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@edit2612 niektoré mamičky to nechajú na príjmovú a niektoré si volajú o termín kedy im vyhovuje. Na tie najlacnejšie izby sa čaká najkratšie.
@edit2612 jedáleň je mimo ubytovania. Je to samostatná budova do ktorej sa chodí spojovacou chodbou, čiže žiadne izby sa tam v okolí jedálne nenachádzajú.
@adrianna23 ok super dakujem za odpoved.ja by som chcela tie za 20e alw som prekvapena som myslela praveze tie lacnejsie nebudu k dispozicii.dakujem.za info
@edit2612 zamáličko 😉
@monikka22 mozete sa prosim opytat, kedy budu tie prerobene apartmany hotove? tiez sa mi nepacili izby za 20e/no typu internat. Aka je tam strava? Da sa vybrat, alebo len co daju. Za co vsetko ste tam doplacali prosim?
Ahojte, vo štvrtok nastupujeme a v pozvánke mi prišli 3 časy nástupu (8,9 a 11h)🤷🏼♀️ Nedarí sa mi tam dovolať, tak ktorý čas platí?
A ešte aký je tam režim so stravou? Hlavne večere ma zaujímajú, lebo moje večeraju o 19h, skôr nechcú. A teda aj či sa dá strava zobrať na izbu? A v kuchynkách je vybavenie aspoň na uvarenie kaše? Budeme na odd. 2A.
@matmak my sme boli v októbri ale v tých herniach aj keď je otvorené nie je veľa hračiek ja si vždy beriem svoje prípadne dokúpim tam v poprade v pepcu večere sú vždy varené mýlim že za 10 dní sme mali len raz suchú stravu večer ale ja som si vždy brala 0ecivo z raňajok a zjedli večer ráno bývajú 2 krajce chleba alebo 2 rožky na osobu my sme mali pečiva kopec a to ja som ani nemala stravu
@matmak hračky zober boli sme decembri jedna herňa otvorená ALe asi po 3dnoch zavreli lebo deti mali teploty a schytali niečo
A teda prať sa tam dá pohode?za tie 3€?nech nemusím baliť moc veci?
@miriss18 my sme vlani platili 2 eura za pranie, ale je možné že to zvýšili už. 2 eura platili zvyčajne na 2 hodiny, ale nič sa nedeje keď sa vráti kľúčik aj trochu neskor, pretože nie vždy sa dá zladiť program a procedúry.
@miriss18 ja som skoro dva dni zháňala.kluc až môžem oprať ale.nakoniec sa mi podarilo 🤣🤣🤣🥳
A ta pozvánka chodí kedy?mame termín 14.2 a ešte nič neprišlo
Ahojte 🙂 chcela by som sa opýtať koľko to cele vyjde peňazí približne dokopy 🙂 myslím tým stravné ubytovanie . Ideme do najlacnejšej izby a idem ja a dcera 2 r 🙂
Ahojte neviem nájsť(veľa strán )pomer na výplach nosa neviem či to bolo liter vody a lyžička soli??dakujem
Pozvánka chodí týždeň pred pobytom. Neviete či ešte prerábajú tie apartmány na prízemí, Ďakujem 🙂

@paja003 a neviete nahodo7 ci je lepsie si zavolat dopredu na kedy maju najblizsie volne alebo cakat kym sa ozvu ked poslem papiere?